A+ A-

Erika tanárnő

Azt hiszem a munkahelyi szex olyan dolog, aminek gondolta előbb-utóbb mindenki agyában megfordul. Talán azért is, mert életünk egy jelentős részét ott töltjük, és ha már megvolt a fürdőkád és a konyhaasztal is otthon, ideje újabb érdekes helyszíneknek is utánanézni. Így volt ez nálam is, bár én nem a saját, hanem Erika munkahelyén történő szexszel fantáziáltam leginkább. Ami egy gimnázium volt.
A nemi érésem egyik érdekes és felejthetetlen momentuma volt a fiatalabb (és a már nem is annyira fiatal) tanárnőkkel való fantáziálás. A matematika például soha nem volt se a kedvencem, se az erősségem, de ha becsukom a szemem a mai napig magam előtt látom az apró termetű matektanárnőnket, amint nyújtózkodva próbálja elérni a tábla felső szélét, a feneke megfeszül a pipiskedéstől a szoknyája pedig kicsit fölhúzódik. No nem nagyon, csak a combja közepéig, de én ilyenkor a lelki szemeimmel mindig feljebb húztam azt a szoknyát és a lehető legdögösebb bugyikat képzeltem a tanárnő fenekére.
Az első iskolai szexre egy szalagavató bál után került sor. Erika, mint felügyelőtanár vett részt az eseményen és azzal a felkiáltással, hogy úgyis jön érted a férjed a tanártársak rábízták az épület zárását. Amikor odaértem ő a tanári asztal mögött ült és egy újságot böngészett. Már a lépcsőn felmértem a helyzetet, hogy bűn lenne elszalasztani az alkalmat hogy végre a tanári asztalon tehetem magamévá az én kis tanárnőmet. Talán az elfogyasztott martini is közrejátszott abban, hogy néhány csókkal és öleléssel sikerült rávennem Erikát is a dologra. Még mielőtt hozzáfogtam volna a blúza kigombolásához annyi időt kért, hogy lemenjen és bezárja az iskola kapuját. Mire visszaért én jó tanulóhoz méltón az első padban ültem. Megkértem Erikát, hogy álljon a pad másik oldalára és hajoljon előre.
- Mindig is imádtam, amikor a tanárnők így előrehajoltak és be lehetett látni a blúz alá - mondtam
- Belátsz? -kérdezte
Kigomboltam a blúz három felső gombját. A fehér selymes anyag alatt most sem viselt melltartót, a kis cicik hegyesen lógtak lefele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 12. 31. csütörtök 08:08
Nem rossz!
#3 A57L 2015. 07. 7. kedd 04:17
Egynek elmegy.
#2 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 18:52
Elkapkodot.
#1 Törté-Net 2006. 06. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?