A+ A-

Csak egy éjszaka volt...

Megcsörrent a telefonom, a barátnőm hívott, mikor felvettem csak ennyit mondott: "ne felejtsd el ma van a buli!". Én már nagyon vártam ezt az estét. Ez lesz az első házibulim. Sajnos a fiú, aki nekem nagyon tetszik nem lesz ott, mert beteg, de azért jó pár helyes srácot meghívtak. Felvettem magamra a kedvenc gatyámat és egy nem sokat takaró toppot és már indultam is. A szüleimet még megkellett hallgatnom, hogy: "vigyázz magadra, ne igyál keverve alkoholt, ne cigizz,ne csinálj semmi olyat, amit később megbánnál... bla - bla - bla... (mindig ezt mondják, ha elmegyek egy diszkóba)csak ezt most nekik is más helyzet volt mert én most házibuliba készültem. Mikor nem figyeltek belerejtettem a táskámba egy pezsgőt, ami még egy vendégségről maradt. (Feltétel volt hogy mindenki hozzon magával valamilyen piát. )
Kilencre értem oda bár a buli 10 - kor kezdődött. A barátnőim is nemrég értek oda épp a tükör előtt álltak és sminkelték magukat. Ahogy végig néztem rajtuk, láttam ők is nagyon készülhetnek erre a bulira. Mikor végeztek lementünk megnézni mindent, hogy rendben van - e amire itt lesznek a többiek. A barátnőm szülei fél 10 - kor elmentek. Csak a miénk volt a ház!
10 órakor jöttek az első emberek aztán 11 - re már körülbelül 35 - 40 - en voltunk. Nem is gondoltuk, hogy ennyien elfognak jönni. Nagyon sok piát hoztak, így mindenkinek jutott bőven. Ahogy figyeltük mindenki jól érezte magát. Voltak, akik táncoltak, voltak, akik beszélgettek, voltak akik csocsóztak. Aztán kitaláltuk hogy vetkőzős pókerezünk. Ez az ötlet nagyon sok embernek tetszett. Ekkora már elég sokat ittam, és nagyon jól éreztem magam. Az egyik fiú, akit már elég rég óta ismertem oda ült mellém a pókerezésnél.
Az első három menetbe vesztettem, úgyhogy (hiába vettem magamra plusz három réteg ruhát) már épp ott tartottunk hogy a toppomat kellett volna levennem. Már éppen húztam volna le magamról, amikor a fiú, aki mellettem ült, (nevezünk most Ádámnak) visszarakta a toppom pántját a vállamra és mondta most kivételt teszünk nem kell levenned. Ez nagyon tetszett benne, mert hiába ittam azért nem akartam egyszál melltartóba ott ülni. Mindketten meguntuk a pókerezést, úgyhogy leültünk az egyik sarokba beszélgetni és iszogatni. Körülbelül egy órán keresztül dumáltunk, közben egy kicsit táncoltam a barátnőimmel is. Ádám csak nézett miközben táncoltam és mosolygott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 04. 29. szerda 07:48
Kukába való.
#4 papi 2014. 02. 6. csütörtök 05:04
Gyengécske
#3 v-ir-a 2012. 02. 19. vasárnap 15:58
nekem ez így nem jött be....
#2 ÉN 2006. 06. 22. csütörtök 08:05
Ez nem hetero, max. petting.
#1 Törté-Net 2006. 06. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?