A+ A-

Szőke matektanárnőm... 4. rész

"a logaritmus "
... vegyes érzelmekkel teli megyek a korrepetálásra. Egész úton az jár az eszemben, - minek vigyek logarlécet... ? Csengetésre szokatlanul csinosan, nem akármilyen otthoni cuccban nyitott ajtót, mint máskor, hogy köntösben s alatta semmi. Gyanakvásom csak tovább fokozta.
Ahogy becsukódott mögöttem az ajtó egy csodálatos csókot kaptam s az illattól, amit viselt magán kábán követtem a nappaliba. Így is megrészegített teste minden rezdülése illata, de ma túl tett mindenen.
Anriskám kicsi tanítványom - ülj le szépen a kanapéra és vetkőzz le teljesen... hmm , ilyen se volt még. Látta csodálkozásom s nevetett, ma új anyagot veszünk... szófogadóan levetkőztem és már számon volt, hogy a logarléc minek , mikor megszólalt - látom szót fogadtál és itt a logarléc.
Ekkor értettem meg , hogy mit is takar vagyis már nem takar a logarlécre utaló felhívás.
- nos kezdte, Eszter... látni akarom milyen hatással vagyok rád...
A hi - fi berendezéshez lépett és a már előre bekészített cd - lemezt elindította. A zene izgató ritmusára módszeresen és lassan, hanyag eleganciával elkezdte egyesével a ruhadarabjait ledobálni.
Előbb szép lassan a blúzát gombolta ki, s engedte maga mögé... követte a szoknya kellemes csípőmozgással csúszott le a lábához rúgta félre... közben mindkét szemét rajtam pihentette és le nem vette volna, hanem inkább pásztázta... a reakcióm kezdett beindulni, mert egy halvány mosoly megjelent a szája szögletében... hogyne mikor egy picinyke csipke melltartó és egy leheletnyi tanga volt már csak rajta... a két gyönyörű dombocskát épp csak jelképesen fedte a csipke... alul a háromszög akár ne is lett volna, de így még csábítóbb volt.
Megszólalt kellemes búgó hangján - látom a logarléc reakcióba lépett s egy mozdulattal a csatot kioldva felém dobta a kis melltartó csodát... majd ezt követte a kis tanga és mindkettőt arcomhoz emelve ittam az illatát... s gyönyörködtem a hibátlan test szépségében amely izgatóbb volt , mint valaha. Ezzel a kis jelenettel, úgy felizgatott, mintha már szájával érintette volna , mint korábban.
Egy pár laza mozdulattal hozzám hajolt s akkor már igencsak a nyakát nyújtogató falloszom után nyúlt s ajkához érintette... mintha a villany ütött volna meg oly forró volt a lehelete... kezem öléhez közelítve éreztem tiszta nedves... nem hagyta őt sem érintetlenül a szokatlan jelenet.
Ujjammal szétválasztottam szeméremajkait, s finoman körkörösen izgattam csiklóját... fel - fel nyögött és fojtatta a szopást, megspékelve nyelve izgató munkájával...
Ma kedvesem minden pózt, amit csak tudunk kipróbálunk. , s levitt a szőnyegre hatvankilences pózra, nyelvem akkorra már mogyorónyira duzzasztotta csiklóját, s ki be jártam a hüvelyében ami úszott már a kéjnedvben. Éreztem, hogy falloszom is a szétdurranás határán van, így váltottunk pozíciót. Térdre ereszkedtem és ő mindkét lábát a nyakamba téve behatoltam, s lassan ütemesen mozogtam benne. Egy - két mély lökés után oldalára fordult, s jobb kezemmel jobb lábát magasban tartva hátulról hatoltam be... ekkor kéjesen felnyögött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 22. vasárnap 06:40
Nagyon jó!
#4 tiborg 2014. 07. 6. vasárnap 06:58
ok,
#3 papi 2014. 04. 9. szerda 05:44
Nem rossz
#2 A57L 2014. 01. 18. szombat 04:52
Elmegy.
#1 Törté-Net 2006. 06. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?