A+ A-

Strandon

Nem gondoltam volna, hogy bárkinek is a látványától olyan heves vágy támad bennem szeretkezni, mint a ami a minap történt velem a strandon. Nagy volt a tömeg és tikkasztó a kánikula. A legtöbben csak behunyt szemmel napoztak a füvön vagy a vízben csillapították hoségérzetüket. Én kihasználtam ezt az alkalmat is, hogy megfigyeljem az embereket és kíváncsi pillantásokat vessek minden jobb testu férfira.
Volt is jó néhány fiatal és középkorú férfi, akik elhaladtak elottem a füvön vagy a medence szélén. Szemem vizsgálón tapadt testük minden izmára, mellkasukra és combjaikra és természetesen lecsekkoltam mindegyik fürdonaciját, hogy tartalmuk vajon mekkora lehet.
Aztán megpillantottam azt a csodás testet, amint kiemelkedik a vízbol. Hihetetlenül szép arca volt, kizárólag modellügynökségekben találkozhat ilyenekkel az ember. Mellkasa tökéletes volt, szinte csak egyenes vonalakkal meg lehetett volna rajzolni. Amint teljesen kiemelkedett a vízbol és ott állt a medence szélén, elbuvölve figyeltem hosszú, mondhatni karcsú, de mégis masszív combizmokkal és kidomborodó alszárizmokkal ékesített lábát.Ahogy ott állt, csillogón és hagyván, hogy egyenletesen lebarnult testérol lefolyjon a víz, szívem heves dobogásba kezdett. Ekkor megindult és mikor realizáltam, hogy szinte egyenesen felém jön, alig bírtam magam turtoztetni. Szemeim le nem vettem róla, egy kívülálló számára egészen nyilvánvaló volt, hogy ot bámulom, mint valami csodát. Szinte minden pórusomban izgatottságot éreztem, amint figyeltem, ahogy ez a szépség felém tart. Izmai minden rándulását ámulattal néztem, valahová a távolba nézett és szemei csillogása felékszerezte gyönyöruszép arcát. Aztán elsétált mellettem és óriási örömömre pont a mögöttem lévo kis törülközot emelte fel, hogy megtörülközzön. Én bele sem gondolván, hogy mit teszek, hanyatt feküdtem és tovább csodáltam a testét, ezúttal alulról.
Fenekén a fürdonadrág kissé felcsúszott és megengedte nekem, hogy pompás domborulataiból egy kis részt megcsodáljak. Teste szortelennek látszott, de ahogy jobban megfigyeltem, láttam, hogy az a fajta apró szoke szorszálak borítják, melyek csak közelrol vehetok észre. Törülközojével végigsimította a hátát és lehajolt, hogy a hosszú, izmos lábait is víztelenítse. Ekkor még jobban megfeszültek combizmai és a fenekén egy kicsit még tovább csúszott fel a nacija, újabb csodás tájakat felfedve elottem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 kutyus 2010. 01. 31. vasárnap 15:03
Szuper (*)
#4 Mordon 2009. 03. 5. csütörtök 19:36
Kitűnő! 10 pont
#3 ducas 2007. 07. 3. kedd 21:58
Kicsit nyálas, de azért jó...
#2 sbcfx14 2007. 05. 19. szombat 16:33
ha én még a harmadik lehetnék?
#1 Törté-Net 2006. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?