A+ A-

Az első

Ez a történet két évvel ezelőtt történt. Akkor 17 voltam. Zoli 15. Remélem nem untatlak bagyon ezzel a történettel. Ez a történet 2 évvel ezelőtti nyáron történt meg velem. Azóta tudom magamról, hogy bisex vagyok.
Akkor voltam 17 éves és a srác Zoli 15 volt. Lent voltunk a Duna mellett egy Camping-ben. Faházak voltak benne. Én csak az utolsó előtti nap mentem le, hogy megnézzem milyen a tábor, és, hogy segítsek, ha kellek. Ott volt egy srác az egyik csaj bratyója. Ismertem már a srácot, de nem beszélgettem azelőtt vele sokat.
Aztán kitalálták, hogy menjünk mi is, el Zoli is, én, is mint kísérők az uszodába velük. Mért is ne. Az uszodában aztán beszélgettünk egy csomót sex-ről, csajokról, fiú dolgokról. Jól elvoltunk. Végeztünk az uszodában és visszamentünk a táborba.
Megvacsoráztunk. Azt mondták, hogy este csinálnak egy bulit, maradjunk ott, és akkor már ne menjünk haza, hanem aludjunk éjszakára is. Volt egy ház, ahol csak egy srác aludt. Ő is az egyik csaj bátyja volt. Mondták, hogy az lesz a mi helyünk. Berendezkedtünk a szobába. Csak mi maradtunk a Zolival és ő elővette a farkát. Hatalmas volt. Megbámultam, pedig nem is akartam. Ő elkezdte kiverni. Azt mondta én is, csináljam. Én is elővettem és el kezdtem masztizni. Kis ideig csináltuk de jöttek a kiscsajok értünk, hogy menjünk.
Kimentünk a buliba de nem éreztük magunkat jól. Alig vártam, hogy vége legyen, mert dög fáradt voltam, és szerettem volna már lefeküdni, aludni.
Vége lett a bulinak és takarodó volt. Persze utolsó nap senki nem aludt. Mi mind a hárman lefeküdünk, de nem aludtunk. Dumáltunk. A Zoli elkezdte verni a farkát a takaró alatt. Erre a hálótársunk Tomi is beindult és ő is masztizni kezdett. Akkor már én se maradjak ki a dologból nekiálltam én is. Először Tomi "ment" el aztán én és jó idő múlva Zoli is elélvezett. Tomi azt mondta ő, átmegy a tesójáékhoz zenét hallgatni.
Megint ott maradtunk ketten. Dumáltunk és egyszer nem is tudom, mit mondtam neki, de azt válaszolta válaszul,
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:18
Nem lett rossz.
#3 biecho@freemail.hu 2008. 10. 26. vasárnap 08:21
Jó kis sztori, nekem tetszett.
#2 kgepg 2006. 06. 27. kedd 00:26
pfffffffffff
#1 Törté-Net 2006. 06. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?