A+ A-

Bilincs és vágy

18 éves lány vagyok. Körülbelül 2 hónapja történt, hogy egy újabb unalmas gimis nap után hazamentem, és otthon csak bambultam, miközben a szexszel erősen átitatott gondolataim jártak a fejemben. Akkor még szűz voltam (igen, létezik ilyen), de nagyon sokat "játszottam" magammal itthon, nagyon szexéhes lány vagyok. Nem is az érzelmes szexen járt az agyam, hanem az egy fokkal durvább verzión, hogy de jó lenne, ha végre valaki megtenné velem. Nem olyan fontos, hogy ki, csak érezzem magamban azt, amit azelőtt még soha... persze nem szerettem volna ilyen jellegű gondolataimnak nyilvánosságot adni senki előtt. De itt az alkalom, hogy névtelenül tegyem ezt meg... ahogy tartja a mondás: ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
Az egyik délután unalmamban elkezdtem chatelni, és bekukkantottam az erotikus részlegbe is... semmi konkrét célom nem volt, nem is igazán szerettem volna beszélgetni senkivel, csak néztem magam elé.
Egy idő után felkeresett egy fiú, akivel először átlag dolgokról beszéltünk (honnan, korod, stb. ), majd kiderült, hogy mindketten szegediek vagyunk. Ment a beszélgetés, és egy idő után a srác a szexre terelte a szót... na, miért is ne, hátha tud újat mondani, és talán egy kicsit felizgat az, amiről beszélünk... miután kiderült, hogy szűz vagyok, a srác először finoman tapogatózott, hogy csak így elméletben miben lennék benne, majd egyre mélyebb dolgokat kérdezett... folytattam a beszélgetést, bármilyen perverzséget is láttam, ugyanis nekem is sok dolog megfordult már a fejemben... szexéhségem akkora, hogy régebben elképzeltem, ahogy elrabolnak és megerőszakolnak, hogy mást ne mondjak. Beszélgetőpartnerem egy idő után átlépett arra a szintre, hogy többé már nem voltak előtte határok. Olyanokat kérdezgetett, hogy mi lenne (persze csak elméletben), ha a szexrabszolgája lennék, ha bármit megtehetne velem, mégis mindezt úgy, MINTHA én nem akarnám, és nemi erőszak lenne a dolog... nem tagadom, tán ennyire még soha nem izgatott fel semmi! Az eszembe villant, hogy a fiú nem is lakik olyan távol tőlem, és talán vele kiélhetném MINDEN vágyamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Dirdra 2006. 06. 16. péntek 16:30
háát elég furán hangzott, de mit ne mondjak nekem is voltak ilyen gondolataim, de ennyire durva azért nem.
#2 Hegylakó 2006. 06. 14. szerda 03:10
Nézd, ez kurvajó történet, akár az S/M-be is mehetne, de egy valamit nem értek. Én még ilyen lányt nem láttam életemben. Nem lehet, hogy egy srác írta ezt?
#1 Törté-Net 2006. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?