Bilincs és vágy

Szavazás átlaga: 5.38 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2006. június 13.
Hossz: 10 383 karakter
Elolvasva: 1 546 alkalommal
18 éves lány vagyok. Körülbelül 2 hónapja történt, hogy egy újabb unalmas gimis nap után hazamentem, és otthon csak bambultam, miközben a szexszel erősen átitatott gondolataim jártak a fejemben. Akkor még szűz voltam (igen, létezik ilyen), de nagyon sokat "játszottam" magammal itthon, nagyon szexéhes lány vagyok. Nem is az érzelmes szexen járt az agyam, hanem az egy fokkal durvább verzión, hogy de jó lenne, ha végre valaki megtenné velem. Nem olyan fontos, hogy ki, csak érezzem magamban azt, amit azelőtt még soha... persze nem szerettem volna ilyen jellegű gondolataimnak nyilvánosságot adni senki előtt. De itt az alkalom, hogy névtelenül tegyem ezt meg... ahogy tartja a mondás: ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!

Az egyik délután unalmamban elkezdtem chatelni, és bekukkantottam az erotikus részlegbe is... semmi konkrét célom nem volt, nem is igazán szerettem volna beszélgetni senkivel, csak néztem magam elé.
Egy idő után felkeresett egy fiú, akivel először átlag dolgokról beszéltünk (honnan, korod, stb. ), majd kiderült, hogy mindketten szegediek vagyunk. Ment a beszélgetés, és egy idő után a srác a szexre terelte a szót... na, miért is ne, hátha tud újat mondani, és talán egy kicsit felizgat az, amiről beszélünk... miután kiderült, hogy szűz vagyok, a srác először finoman tapogatózott, hogy csak így elméletben miben lennék benne, majd egyre mélyebb dolgokat kérdezett... folytattam a beszélgetést, bármilyen perverzséget is láttam, ugyanis nekem is sok dolog megfordult már a fejemben... szexéhségem akkora, hogy régebben elképzeltem, ahogy elrabolnak és , hogy mást ne mondjak. Beszélgetőpartnerem egy idő után átlépett arra a szintre, hogy többé már nem voltak előtte határok. Olyanokat kérdezgetett, hogy mi lenne (persze csak elméletben), ha a szexrabszolgája lennék, ha bármit megtehetne velem, mégis mindezt úgy, MINTHA én nem akarnám, és nemi lenne a dolog... nem tagadom, tán ennyire még soha nem izgatott fel semmi! Az eszembe villant, hogy a fiú nem is lakik olyan távol tőlem, és talán vele kiélhetném MINDEN vágyamat.

Tudtam, hogyha ezt megemlítem neki, onnantól nem lesz megállás, hiszen éreztem, hogy ez a "mi lenne, ha" őt is nagyon izgatja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.38 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 14. 10:39
#5
Egyszer olvasható 5 pont.
1
a
A57L
2018. december 21. 03:46
#4
Egy egyszerű történet.
1
Dirdra
2006. június 16. 16:30
#3
háát elég furán hangzott, de mit ne mondjak nekem is voltak ilyen gondolataim, de ennyire durva azért nem.
1
Hegylakó
2006. június 14. 03:10
#2
Nézd, ez kurvajó történet, akár az S/M-be is mehetne, de egy valamit nem értek. Én még ilyen lányt nem láttam életemben. Nem lehet, hogy egy srác írta ezt?
1
T
Törté-Net
2006. június 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1