A+ A-

Amy ébredése 1. rész

Írta: Amy Part y Girl
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. június

A nevem Amy. Az egyetem utáni továbbképző suli második hónapjának vége felé összefutottam Janie-vel, akivel már középiskola óta nem találkoztam. Nem voltunk barátok, de futólag ismertük egymást, és talán kedveltük is. Ebédidő volt, úgyhogy beültünk az egyetemi étterembe, és rendeltünk egy salátát. Ahogy beszélgettünk, feltűnt, hogy Janie hogy megváltozott. A középiskolában is vonzó volt, de mostmár tényleg gyönyörű lett. 180 centi magas, modellalkat - gyönyörű szőke haj, kék szemek, csinos lábak. Próbáltam felidézni, hogy hogy nézett ki pucéron az öltözőben, de nem ugrott be. Kis csípője és tökéletesen kerek mellei voltak. Elegáns fehér blúz és középhosszú farmerszoknya volt rajta harisnya nélkül, csak egy szandál. Ötcentis sárga fülbevaló lógott a fülében. Hosszú körmei vörösre voltak festve.
Pszichológiáról beszélgettünk - és semleges dolgokról. Könyvek, filmek, fogyókúra. Egy kicsit a fiúkról is. Valahogy feljött a szex témája is, és azon kaptam magam, hogy a történeteimet meséltem. Tizenhét évesen vesztettem el a szüzességemet egy autó hátsó ülésén. Ahogy sok más középiskolás, én sem voltam túlságosan kielégülve, inkább csak túl akartam lenni rajta. Aztán a főiskolán volt pár futó kalandom, semmi komoly. Dugás misszionárius pózban, egy kis orális szex, egyszer-kétszer egy kis geci is jutott az ajkaimra, hogy megkóstoljam, de ennyi. Az utóbbi két évben csak pár futó kaland. Összesen hat fiú járt bennem - mindegyikre jól emlékeztem. Janie türelmesen hallgatta, és közben elmosolyodott.
- Amy - mondta -, ha elhívnálak egy partira, és lenne rá esély, hogy ööö... valami nagyobb szexuális élményhez jutnál, érdekelne?
Egy pillanatig gondolkodtam. Mostanában nem sok izgató történt velem.
- Hát persze, miért ne?
- Oké - kezdte -, akkor figyelj. Egy pár ismerős srác a futballcsapatból néha partit szervez. Ma este is lesz egy. Kibérelték a kis színháztermet az egyetemen. Vannak székek a nézőknek, és egy kerek színpad a táncolóknak, meg egy bár. Voltam már párszor - nagy élmény. De figyelmeztetlek, ezek nagyon szenvedélyes, erős, kemény srácok, és néha egészen bevadul a dolog. Mit szólsz hozzá?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 07. 2. kedd 05:44
A szokásos jó történet.
#10 gaborthefirst 2013. 06. 27. csütörtök 23:37
Hülye smile
Szívesen!
#9 Pavlov 2013. 06. 9. vasárnap 07:40
Nyeljék csak! smile
Köszi az értékelést!
#8 gaborthefirst 2013. 06. 8. szombat 23:38
Kissé vázlatos és elsietett a történetvezetés. És túl könnyedén vetkőzte le a gátlásait a főhős néni, illetve nem is nagyon voltak neki, ami furcsa, vagy nem az, ha kokóztak ami ilyen partikon természetes, de akkor ezt kellett volna az írónak említenie. A fordítás is hagy maga után némi kívánnivalót. Szerintem műanyagzacskó helyett nejlonzacskó, kizipzározás helyett kicipzárazás jobb lett volna, például. És egyetértek wkrokival, spriccolás helyett spriccelés, valamint a geci valóban nem sós ízű. Pláne nem lágy. Szerintem akkumulátorsavra hasonlít. Mindíg megmosolygtat amikor szerethetőnek, finomnak írják le, mintha valami édes nektár lenne, és ezért minden cseppjét élvezettel nyelik. 7 pont. Üdv!
#7 Pavlov 2012. 11. 3. szombat 12:38
Köszi!
#6 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:28
nagyon jó kezdet
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:19
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 Pavlov 2006. 06. 14. szerda 18:17
Igen, partnert cserélt a két csaj. Lesz még durvább is... Sokkal....
#3 wkroki 2006. 06. 14. szerda 00:21
spriccelni, nem spriccolni,a geci nem sós izü-meg kell kóstolni!
#2 macko 2006. 06. 13. kedd 18:57
ÖÖöööö...... a végén szerepcsere történt? (Don-Alan????) Hogy is van ez?
#1 Törté-Net 2006. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?