A+ A-

A buszbarát

Az eset késő tavasszal, májusban kezdődött. Akkor kezdtem el ugyanis rutinórákra járni, mivel már a KRESZ vizsgámat megszereztem korábban, nem halogattam a jogsi megszerzését. Pestre kellett ehhez bejárnom órákat venni és hétfőtől kezdve egész héten, minden nap mentem.
Nemrég átrakták a buszmegállót a mi utcánkba és nagy örömömre pont a házunkkal szembe állt meg.
Hétfő délután volt, már kezdtem készülődni, hogy kimegyek a 16:20-as buszhoz. A busz jött is időben, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy pár szalad a busz után. Mikor felszálltam szóltam is a sofőrnek, hogy várja meg őket. Mire felszálltak én már leültem egy 4-es székbe, ők meg persze pont odaültek hozzám. A fiú mellém, a lány meg vele szembe. Későbbi beszélgetéseikből kiderült, hogy csak barátok, nem járnak egymással. A fiúról még kiderült, hogy a szakdolijára készül éppen, meg vizsgákra, ha jól emlékszem. A lány egyáltalán nem érdekelt, nem is nagyon hallottam, hogy mit mondott, mert annyira halkan beszélt, és ciki lett volna nagyon fülelnem. Na meg én is tanultam a reklám tételeimet, mivel ugyancsak vizsgára készültem. Furcsa volt őket figyelni, soha életemben nem láttam egyiket sem, pedig mióta az eszemet tudom, mindig ezen a környéken laktam. Nem tulajdonítottam nagy dolgot nekik, csak mikor leszálltunk a végállomáson, akkor néztem meg jobban magamnak a fiút.
Másnap szintén a 16:20-as buszhoz bandukoltam át a buszmegállóba, mikor megint megjelent a fiú, de már egy idősebb hölgy társaságába. Jött is a busz, annak rendje és módja szerint, én szálltam fel elsőnek és megint egy 4-es székhez ültem le. Kíváncsi voltam odaülnek-e, hát mázlim volt. Odaültek.
Ma már csak úgy tettem, mintha a tételeimet tanulmányoztam volna, de igazán a fiúra voltam kíváncsi. A hölgy szerintem egy régi tanár nénije lehetett, mert állandó sulis téma volt a topon. Nem történt aznap semmi különös.
Harmadik nap, reméltem, hogy jön a buszhoz megint, és abban reménykedtem a legjobban, hogy egyedül jön. Hát megint csak mázlim volt. Ismét hamarabb szálltam fel a buszra, de most 2-es székhez ültem, megvártam hátha odaül mellém. Odaült. Akkor elkezdtem gondolkodni, hogy, hogyan szólítsam meg, persze semmi frappáns nem jutott az eszembe, és ráadásul nekiállt valami zenét hallgatni az Mp3 lejátszóján.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 18. csütörtök 08:27
Nagyon gyenge.
#6 feherfabia 2014. 12. 16. kedd 06:01
4P
#5 A57L 2014. 05. 7. szerda 04:32
Gyenge kezdés.
#4 utazo 2013. 12. 3. kedd 12:19
egynek elmegy...
#3 papi 2013. 06. 20. csütörtök 07:51
Minden tini erről álmodik
#2 Emmma 2006. 06. 10. szombat 17:58
erre mondják, hogy aranyos próbálkozás...
#1 Törté-Net 2006. 06. 10. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?