A+ A-

Kellemes meglepetés

Leírok nektek egy történetet, ami legszebb élményeim egyikéről szól.
Már három hónapja jártam együtt egy lánnyal, akit Nellinek hívtak. Bár nem vagyok egy hűséges típus, ez alatt az idő alatt egyszer sem léptem félre. Hogy miért nem? Egyszerűen azért, mert ez a lány mindent megadott nekem az ágyban. Mindennap keféltünk, és ő nem csak végtelen libidóval, hanem kimeríthetetlen fantáziával is rendelkezett. Semmi nem volt tabu előtte. Magától értetődő természetességgel dugta a popsijába a farkamat, anélkül, hogy kértem volna rá, és állandóan új pózokat talált ki. Még a pisiszexben is benne volt. Szóval fantasztikus csaj volt.
Amikor kereken három hónaposak lettünk, előtte egy nappal felhívott, hogy ünnepeljük meg. Húztam a számat, mert utálom az ilyen nyálas női dolgokat. De másnap megváltozott a véleményem...
Nelli reggel felhívott, hogy délután ötkor ugorjak fel hozzá a lakására, mert meglepetése van számomra. Nem különösebben villanyozott fel. Biztos megpróbál összeütni valami vacsorát, és illatgyertyák fognak égni mindenhol. Csak az vigasztalt, hogy utána majd dugunk egy jót.
Szokás szerint késtem pár percet. Azonban amikor becsöngettem Nellihez, legnagyobb meglepetésemre nem ő nyitott ajtót. Hanem...
Az ajtóban egy gyönyörű lány állt. Komolyan mondom, ilyen szép csajt még csak nagyon keveset láttam. (Nelli is jól néz ki, de bevallom őszintén, hogy a külseje meg sem közelítette ezét a lányét. ) És kurva szexi volt. Ami nem csoda, mert mindössze egy rövid hálóing volt rajta, ami teljes egészében láttatni engedte hatalmas, gömbölyű melleit, és minden mást is, bár ami engem illet, le sem tudtam venni a szemem a melleiről. Azonnal felállt a farkam, méghozzá nem kicsit. Pár pillanatig csak bámultam, de aztán rájöttem, hogy valami nem stimmel, úgy látszik rossz helyre csengettem be. De mégsem.
- Szia, Tomi! - mondta kedvesen a lány. A hangja is nagyon szexi volt.
Honnan ismer engem?
Nem kellett sokáig erőltetnem az agyam, mert a lány háta mögül nevetve előugrott a barátnőm.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.94 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 08. 23. szombat 08:41
Jó lett,jól szórakoztam.
#4 listike 2013. 12. 26. csütörtök 06:06
Hülye kis pöcs.
#3 papi 2013. 08. 18. vasárnap 08:39
Nem rossz
#2 v-ir-a 2012. 09. 17. hétfő 22:46
remélem az élettől ezt simán visszakapod smile
#1 Törté-Net 2006. 06. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?