A+ A-

Steve kalandjai 1. rész

-Szeretlek édesem - súgta Steve.
-Én is. - nyögte Melissa. Hogyan szerethetnél te ostoba liba - mosolygott Steve - mikor csak pár napja ismersz. De csak ennyit mondott: - Csodálatos vagy kedvesem. És Melissa valóban csodálatosan gyönyörű lány volt. Az egyik legszebb akit valaha is látott. Természetes platina szőke haj, igézően kék szemek, gyönyörű arc, finoman szoláriumozott bársonyosan finom puha bőr. Fantasztikus idomok és olyan kisugárzás amitől minden férfi begerjed.
És nagy adag hiszékenység.
Hiszékenység és a női hiúság, ami elhitette vele, hogy az az ember akit két napja megismert, egy milliomos tv producer. Aki amellett, hogy csak őt szereti és hatalmas karriert biztosít számára még feleségül is veszi. Most is azért hozta fel ebbe a elhagyatott helyen levő turista faházba, hogy csak is vele lehessen és a jövőjéről beszélgessenek.
Melissának a nagy BMW látványa és a férfi stílusa elég volt mindezt elhinni. Már el is képzelt mindent. Igazából most is ezt tervezgette. De Steve -nek is voltak tervei. És merőben mások.
Az ebéden már túl voltak. És Melissát nem kellett sokáig fűzni, hogy kellemesebbé tegyék a napot. Már is meztelenül voltak a földön. Az előjátékon hamar túljutottak, de ez alatt a lány kezét az ágy lábához bilincselte olyan mókás rózsaszínű bilincsel ami teljesen ártalmatlan játéknak tűnik, de igazából kémény acél a belseje. Melissa eleinte hallani sem akart róluk, de pár pohár bor, Steve igéző tekintete és a nagy karrier lehetősége meggyőzte őt hogy minden rendben lesz. Akkor még nem sejtett semmit.
Tetszett ahogy finoman simogatják a fenekét és a hátát. Steve végig simította a jobb lábát finoman majd a bal lábát. A lány észre sem vette, hogy kikötözte a lábait az asztalhoz.
Steve széthúzta Melissa popóját. Ó de gyönyörű -gondolta. Most, hogy a lány lent térdelt a földön és hasa a kisszéken nyugodott, feneke megemelkedett és teljesen védtelenül tárultak fel az intim részei. Alányúlt mutatóujját a lány csiklójára helyezte, finoman megdörzsölte majd végig futtatta a úját a kéjbarlangon át a popónyílásig. Itt elidőzött simogatta masszírozta a lány ánuszát. Másik kezét is használva mutató ujjaival széthúzta a segglyukát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 04. 3. vasárnap 12:04
Hoolvan az igért folytatás?
#7 A57L 2014. 10. 5. vasárnap 12:00
Jól sikerült az írásod.
#6 listike 2014. 02. 22. szombat 19:23
Ez egy állat.
#5 Törté-Net 2006. 06. 10. szombat 09:30
Javítva, köszönet!
(Az eredeti író kérem jelentkezzen be. :))
#4 Andreas 2006. 06. 6. kedd 19:28
Folytatásként mondjuk egy jobbérzésü pasas kiszabadíthatná a lányt, elkaphatnák ezt a vadállatot, és valami alkalmas szerszámmal seggbedughatnák, hogy neki is meglegyen az "öröme"...
#3 b4yu 2006. 06. 4. vasárnap 10:10
:)
megérdemelné sok nő! :) fasza
#2 B 2006. 06. 4. vasárnap 07:53
Nagyon durva,ezért király.Ilyen kemény eröszakot még nem olvastam,ezért várom a folytatást.Na persze ha lesz.
#1 Törté-Net 2006. 06. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?