A+ A-

Cat

Írta: broxxx (brockleh@cadvison.com), 1995
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. február
Sziasztok, a nevem Cat - tulajdonképpen Cathy, de a pasim szerint úgy mozgok, mint egy lepoárd, vagy valami hasonló nagymacska. De a történetem a legjobb szülinapi ajándékomról szól. De előbb hadd mondjak magamról pár szót.
Hosszú szőke hajam van, és olyan testem, amire büszke lehetek. Jó nagyok a melleim, a bimbók pedig rózsaszínűek, és ha beindulok, gyorsan megkeményednek.
Szeretek dugni. A pasim, Steve szerint kielégíthetetlen vagyok. Néha beleülök az ölébe, a farkát magamba vezetem, és egy pornót nézünk. Főleg azt szeretem, ha a filmben több pasi is van a nővel. Ilyenkor nem is engedem, hogy Steven mozogjon, csak a puncimmal szorítom, míg el nem élvez. De van, amikor beadom a derekam, és hagyom, hogy kúrjon, míg mindketten el nem élvezünk. És van, amikor ledöntöm a díványra, és meglovagolom a kőkemény farkát, és előreáhtra mozgok a csípőmmel. Szeretek felül lenni, mert ilyenkor előrehajolhatok, és hagyom, hogy Steve nyaldossa és szopogassa kerek, lágy melleimet. Ez naggggyon felizgat, a nedveim csak úgy áztatják mindkettőnket, sőt, néha még a díványt is. Szeretem az arcába nyomni a mellemet. Amikor a dugás jól sül el, akkor teljesen bevadulok, remegek és nyögdécselek, a melleim himbálóznak, a pinámat a pasim ágyékához vagy az arcához nyomom, vagy neki a combjának, és a számba szívom a nyelvét, miközben újra meg újra elélvezek. Általában nem tudok betelni vele.
Szerintem már vágjátok, hogy odavagyok a szexért. És így jött szóba egy hihetetlenül klassz szülinapi ajándék.
Amikor közeledett a huszonnegyedik születésnapom, Steve megkérdezte, hogy van - e valami spéci kívánságom. Nem tudtam, mit mondjak. Mindketten elég jól el vagyunk eresztve, és a pasim tudja, hogy az erotikus dolgok jönnek be igazán.
Mikor elérkezett a születésnapom, Steve azt mondta, hogy vegyek fel valami csinosat, mert elmegyünk otthonról. Elmentünk a belvárosba, az egyik jobb motelbe. Kiderült, hogy Steve foglalt egy szobát. Mikor elővett egy bőröndöt a csomagtartóból, azt hittem, csak egy kis pezsgőt, pástétomot és gyümölcsöt hozott, és majd szeretkezünk egy hatalmasat. De micsoda meglepetés volt! Amikor felmentünk a szobába és Steve kinyitotta az ajtót, ott volt egy másik férfi! És milyen jóképű! Ott ült a hatalmas ágyon. Csak egy vörös alsónadrág volt rajta, meg egy vörös kendő a szemén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:19
Egész jó lett.
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 20:14
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 eve 2007. 06. 4. hétfő 16:59
Ok!!Irok...:)))
#3 Pavlov 2007. 06. 4. hétfő 16:32
Írj egy e-mail-t, es megbeszeljuk... ;>>>>
#2 eve 2007. 06. 2. szombat 12:59
Hol lehet befizetni egy ilyen szülinapra???:))))
#1 Törté-Net 2007. 03. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?