Az új angol tanárnő

Szavazás átlaga: 7.79 pont (277 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 26.
Hossz: 17 507 karakter
Elolvasva: 52 241 alkalommal
Ez az eset még általános iskolában történt meg velem. A nevem Móni, tudni kell rólam, hogy sose voltam valami igazán jó tanuló, általában évvégén mindenből 4-est vagy 3-ast kaptam. Az iskolánk persze tele volt eminens diákokkal, stréberekkel. Néha-néha én is vágyakoztam az után, hogy én is olyan legyek, mint ők, mert azért mégis csak jó érzés lehet, az hogy eminens vagy, és a tanárok között is nagy tiszteletnek örvendsz. Az utolsó évben mégis inkább elfogadtam magam olyan okosnak, amilyen vagyok.
Sajnos be kell vallanom, hogy bárcsak ne tettem volna. Az első félévben nagyon keményen kellett tepernem, hogy nehogy meghúzzanak, de még így se sikerült jó középiskolába bejutnom. Egy csomó helyre elmentem szóbelizni és írásbelizni, hogy javítsam az esélyeim, mivel a központim siralmas lett. Meg kell hagyni olykor – olykor még a testemet is bedobtam, hogy előrébb jussak, mivel ha nem is az eszemért, de az alakomért lehetett tisztelni. Gömbölyűek és formásak voltak a melleim, a fenekem kemény volt és feszes, az alkatom vékony volt és a hajam hosszú szőke. Sok felvételiztető tanárnál próbáltam bedobni a dekoltázsom vagy a szép combjaim de hát nem mentem vele semmire. Nem is értem hogy miért nem reagáltak, bezzeg a volt fiújaim szájából csorgott a nyál, ha feszes ruhát vettem fel, vagy csak ha megsimogathatták a lábamat. Végül is lehet, hogy jobb lett volna inkább bújni a könyveket, de ettől függetlenül az utolsó évemet az általánosban sosem felejtem el.

Év elején derült ki hogy az angol tanárunk nyugdíjba ment. Ez nem volt jó hír számomra, mert a tudásom angolból közepes volt, de ez a tanár mindig megadta kegyelemből a 4-est. Eléggé magam alatt voltam emiatt egészen az első angol óráig. Mint mindig az osztály a helyén volt, néma csend, semmi szemét, könyvek előpakolva... de ez nem volt különös nálunk, mert mint már említettem ez az iskola, sőt ez az osztály hemzsegett a stréberektől. Egyszer csak kinyit az ajtó és belépett ő... ettől a pillanattól kezdve valami olyasmi vette kezdetét az életemben, amire még álmaimban se gondoltam volna. Egy nő volt az, de nem akármilyen nő, szavakkal lese tudnám írni olyan gyönyörű volt. Csak akkor láttam ilyen szépet mikor néha egy férfi magazin került a kezembe. A bennük lévő cicababák tökéletessége jellemezte a tanárnőt is(ráadásul rajta minden igaz volt). Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, egyszerűen csak bámultam őt, ahogy bejön a terembe, lerakja a naplót az asztalra és mosolyogva felénk nézett.
– Sziasztok, én vagyok az új nyelvtanárotok, szólítsatok Kati néninek, remélem jó kis csapatot fogunk alkotni együtt. – fejezte be köszönő beszédét, és máris munkához láttunk.
Ahogy teltek a napok, egyre idegesebb voltam a felvételik miatt, és persze még ott volt az a rengeteg felelés meg dolgozatírás. Ami mégis vigaszt tudott nyújtani ezekben a nehéz időkben, azok az új tanárnővel töltött órák voltak. Igaz, hogy sokkal keményebben oktatott, mint az előző tanárom, de mégis olyan aranyos volt és kedves, és még az angol jegyeim is jobbak voltak, mint eddig. Nem tudtam megérteni, hogy miért is vagyok érte annyira oda, hiszen ha férfi lenne, azt megérteném de hát nő. Egyre jobban kezdtem azon eltűnődni, hogy lehet, hogy vonzódom hozzá, mert gyakran gondoltam rá és álmodoztam róla, nem tudtam kiverni a fejemből. Ezek a dolgok picit megrémítettek, mert ilyen dolgok még sose történtek velem. Én vonzódom egy nőhöz? Nem volt semmi bajom a leszbikusokkal de magamról eddig váltig állítottam, hogy csak férfik jöhetnek szóba.
Egyik angol órán valami furcsát tapasztaltam. Észre vettem hogy a tanárnő nagyon bámulja az első padban ülő lányt, akit úgy hívtak Csilla. Róla azt érdemes tudni, hogy akár az ikertestvérem is lehetne, mert külsőre nagyon hasonlítunk (bárcsak az eszem is olyan lehetne, mint az övé). Csilla fekete mini szoknyát viselt és harisnyát (szeretett szexisen öltözködni még télen is, mert imádta a fiúk tekintetét magán), felülről, pedig egy fekete pólót és farmerdzsekit. Ahogy néztem Kati nénit, láttam hogy tekintete szinte rátapad Csillára, és egyre jobban úgy tűnt, hogy kívánja őt. Az óra végén ezt még egyszer átgondoltam és akkor már csak röhögtem magamon, mert belegondoltam hogy ez nevetséges. Biztos voltam benne hogy nem
p
alf
ed
alf
of
alf
il
csak elbámult, ezért bámulta annyira. Meg hát tudtam jól, hogy csak azért kreálok ilyen butaságokat ki, mert most már nagyon vonzódtam hozzá és az is, lehet, hogy szerelmes vagyok belé...

Újév első tanítási napja volt. Mindenki kipihenve és élményben gazdagon jött iskolába, köztük persze én is. Az első órán a történelem tanár, mielőtt feleltetne, beírja a hiányzókat. Csak egy gyerek hiányzott, Csilla volt. A nap végén az osztályfőnököm megkért hogy vigyem el neki a leckét, mert én lakom hozzá a legközelebb.
Miután megérkeztem a házuk elé, felcsengettem. Kinyílt az ajtó és Csilla lépett ki rajta egy szál köntösben.
– Szia – köszöntem.
– Szia – köszönt vissza. Nagyon rosszul nézett ki, teljesen úgy festett, karikásak voltak a szemei, és holdsápadt volt az arca.
Bementünk a házba, egyedül volt otthon, leültünk az ágyára én meg elkezdtem elővenni a táskámból az aznapi leckéket. Közben kérdezgettem tőle, hogy mi baja, hogy érzi magát, de ő, nagy megdöbbenésemre, elkezdett sírni és arcát a kezeibe temette.
– Szörnyű dolgot műveltem... – ismételte e szavakat, miközben zokogott. Nagyon meglepett a viselkedése, nem értettem, hogy miért mond ilyeneket, ezért próbáltam nyugtatgatni, és megtudni hogy mi történt vele.
– Mond el mi történt, mi bánt? – kérdeztem aggódóan.
– Nem mondhatom el, nem szabad... – válaszolta kétségbe esetten.
– Kérlek, mond el, barátok vagyunk, hátha tudok valamit segíteni – próbálkoztam tovább. Elővett egy zsebkendőt, megtörölte az arcát, majd bepirosodott szemeivel rám nézett.
– Ígérd meg, ígérd, meg hogy senkinek sem fogod elmondani, amit most mondok neked, ígérd meg, kérlek!
– Megbízhatsz bennem, a szavamat adom. – válaszoltam megfontoltan. Csilla vett egy nagy levegőt, és hozzá kezdett a történetéhez. Amit akkor halottam el se akartam hinni. Nem is hittem volna, hogy ez tényleg bekövetkezhet. Csilla nem azért nem volt iskolában, mert beteg volt, annál sokkal súlyosabb dologról volt szó...
Az egész még a szünet előtti utolsó nap esett meg vele. Azt mondta, hogy ő volt az utolsó, aki még az osztályban maradt, mivel el kellet rámolni a karácsonyi díszeket. Miután befejezte a pakolást, indulni készült. Már a kijárat felé közeledett, mikor megjelent az angol tanárom... igen, az a nő, akiről én már év eleje óta álmodozok, akit kívánok, és akinek ezt eddig nem mertem volna bevallani... eddig. Csilla elmondta, hogy közösült a tanárnővel, de azóta már megbánta, mert úgy érzi, hogy csak egy szajha csinál ilyet... szegénykém nagyon depressziós volt.

Miután elmentem Csillától, nagyon sok minden járt a fejemben. Egyrészt az, hogy tehetett ilyet egy tanár egy diákkal, egy felnőtt egy gyerekkel. Én sem voltam egy angyal de azért ez mégis csak gusztustalan és törvénytelen, ráadásul egy olyan lányt, aki még szűz volt és nem is vonzódott a saját neméhez. Másrész valami más is motoszkált a fejemben, valami olyan, ami nem volt helyén való, amire valahol máig nem vagyok büszke, de szívem mélyén csak erre vágytam. Kívántam őt, és tudtam, csak egy módon kaphatom meg...

Másnap péntek volt. Azért szerettem ezt a napot, mert, a barátaimmal mindig ezen az estén mentünk el valahová bulizni, de a mai nap más volt. Ma estére én valami teljesen mást terveztem, valami olyat, amit eddig még sosem tettem.
Az utolsó óránk volt az angol. Miután a tanár feladta a leckét, megvártam még mindenki elmegy. Csak én maradtam az osztályban és a tanárnő. Ő a naplót írta be, ami én csak bámultam őt. Egyszer csak felkapta a fejét és ránézett.
– Hát te hogyhogy még itt vagy? – kérdezte kíváncsian. Én felálltam az asztalomtól, és félve, de mégis tudatosan odamentem hozzá.
Tanárnő mondanom kell valamit, tudom hogy mit tett Csillával – lábaim reszkettek a félelemtől, ahogy ezt mondtam – Nem tudom hogy miért tette, de azt tudnia kell, hogy én kívánom magát, azóta, amióta csak ismerem. Kívánom a testét, kívánom az ajkait... kérem, ha meg tette vele, akkor velem is tegye meg, higgye el, nem bánja meg...
Ahogy ezek a szavak elhagyták a számat, hirtelen nagy megkönnyebbülést éreztem. A tanárnő csak ült az asztalánál, karba tett kézzel és mosolygott.
– Bár azt nem tudom, hogy mivel vádolsz – ekkor a hangján éreztem, hogy hazudik – de azt tudom, hogy mit akarsz. Be kell vallanom, hogy én is már rég szemet vetettem rád – ahogy ezeket a szavakat mondta felállt az asztaltól és szorosan velem szembe állt. Mélyen a szemembe nézet és lágyan átkarol – Ha ma este ráérsz, gyere fel a lakásomra, 9-re.
Ezek után megsimogatta az arcomat, majd egy kis cetlit adott, amin rajta volt a címe.

Szinte alig bírtam elhinni, ami történt. Lelki furdalásom volt, mert amit teszek az nem helyén való, viszont izgultam is, mert még sosem tettem ilyet, és majdnem szétrobbantam a vágytól, hogy megkapjam őt... Miután haza mentem, rögtön elkezdtem készülődni az estéhez, minél szexisebben akartam felöltözni. Kiválasztottam a legszexisebb fehérneműt és valami feszes toppot, alulra pedig egy mini szoknyát. Ezek után kisminkeltem az arcom és felhúztam egy tűsarkút. Úgy éreztem magam, mint mikor elvesztettem a szüzességem. Akkor is pont ennyire izgultam, de kár volt, mert az akkori férfim nagyon szelíd volt, még ha a hatalmas farka elsőre rémisztőnek is látszott... Miután elkészültem a szüleimnek csak annyit, mondtam, hogy megyek bulizni a haverjaimmal, és mivel ez ilyenkor természetes volt, nem volt semmi kifogásuk.

20 perc múlva már ott voltam a megadott címen. Egy társasházban lakott. Bementem a kapun és fel csengettem. Láttam a csengőn, hogy a 10-iken lakik. Mikor már a liftben voltam, majdnem elájultam annyira izgultam, remegtek a lábaim, picit izzadtam, nem bírtam magammal. Majd egyszer csak megállt a lift, és én kiléptem rajta. Hamar megtaláltam hogy melyik az ő lakásának az ajtaja. Nagylevegőt vettem és becsöngettem. Pár másodperc múlva kinyílt az ajtó...
Ott állt egy szál köntösben és az ajtónak támaszkodott.
– Nem akarsz bejönni? – kérdezte.
– De igen, szeretnék. – válaszoltam még mindig izgulva. A lakása nagyon szép volt, olyan otthonos és rendezett.
– Nos, hogy tetszik az otthonom? – kérdezte
– Nagyon szép. – válaszoltam.
– Lehet. De ahogy elnézlek te még szebb vagy. – ahogy ezt mondta, szorosan mögém állt, megcsókolta a nyakamat, és végig simította a kezét a karomon. Ahogy ezt csinálta, melegség öntötte el a testem, és már nem is izgultam annyira.
– Azt javaslom, menj a hálószobába, vetkőz le és helyezd magad kényelembe. – súgta a fülembe. Engedelmeskedtem. Bementem és levetkőztem. Miután teljesen meztelen voltam, ráfeküdtem a szobában lévő hatalmas francia ágyra. Az ágyon lévő takaró hideg volt, ettől egy picit libabőrös lettem. A szobában volt egy nagytükör, felálltam és elkezdtem nézegetni a testemet. Meg voltam magammal elégedve, nem szedtem föl fölös kilókat, a puncim csupasz volt, igaz, a melleim lehettek volna nagyobbak is de, még így is jól néztek ki.
Hírtelen megjelent ő is, meztelenül. A teste olyan volt, mint egy istennőé. Vékony volt, a mellei nagyok és gömbölyűek a feneke formás, a puncija csupasz... álmodni se mertem volna ilyen szépről.

Miután szemügyre vettük egymás felhevült testét, a tanárnő szép lassan felfeküdt az ágyra.
– Gyere, feküdj ide mellém... – hívogatott kedvesen.
– Rendben. – válaszoltam magabiztosan.
– Tudnod kell, ami Csilla és köztem történt az nem volt szándékos. Én leszbikus vagyok, és igen szeretem a fiatal lányokat, de a ti mostani korosztályotok sokkal érettebb a kelleténél, ezért akkor úgy gondoltam, nincs abban semmi rossz, amit teszünk. Ő is akarta, én is akartam. Ez a mi kettőnk titka, és neked se szabad elmondanod senkinek... megértetted? – tette fel végül a kérdést.
– Igen, nem árulom el senkinek. – válaszoltam őszintén. Egy picit csendben voltunk és csak néztük egymást.
– Mond csak, voltál már lánnyal? – ahogy ezt megkérdezte tőlem, kezével végig simította a melleimet.
– Nem, még nem voltam.
– Akkor igyekszem a legjobb formámat hozni, hogy az első emlékezetes legyen...
E mondat elhangzása után, szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Először csak az ajkaimat puszilgatta, majd lassan elkezdte masszírozni a nyelvével a nyelvemet. Olyan jól csókolt... olyan finoman és édesen... Miközben csókoltam az egyik kezemmel a fenekét simogattam, a másikkal, pedig a mellét masszíroztam, ő pedig mindkét kezével a puncimat nedvesítette. Lassan elindultam lefelé a testén, végig pusziltam a nyakát, éreztem, ahogy egyre gyorsabban ver a szívünk. Mikor a mellénél jártam, elkezdtem dörzsölgetni a mellbimbóit, amitől tudtam, hogy élvezi, ezért még egy kis ideig tovább csináltam, szép lassan elkezdtem leszopni őket. Amíg az egyik mellbimbóját szoptam, a másikat dörzsölgettem, és ezt így tettem még egy darabig. Ő csak feküdt az ágyon és nyögdécselt az élvezettől. Majd egy kis idő után, egyre inkább nyomta lefelé a derekamat, jelezve, hogy most már valami másra vágyik. Nem ellenkeztem, és lejjebb csúsztam az ágyon, hogy jobban hozzáférhessek a puncijához. Mivel még sosem csináltam ilyet, először csak piciket nyaldostam a puncijából, de az íze, az illata rögtön magával ragadott. Ezek után égtem a vágytól, hogy nyalhassam. Egyre mélyebbre és mélyebbre próbáltam fúrni a nyelvemet a pinájában, hogy még jobban élvezze. Körbe-körbe forgattam a nyelvemet benne, és közben még a nedvét is szívtam a számmal. Ő nyögdécselt az élvezettől és a kemény melleit markolászta. Biztos voltam benne hogy hamarosan a csúcsra fogom juttatni. Hogy még jobban elősegítsem ezt az ujjaimat is bevontam a munkába. Az egyiket a nyelvem mellé dugtam a másikat, pedig szépen lassan a segglyukába, és ki-be húzogattam szaporán.
– Ez az! Csináld! Csináld! – kérlelt hangosan, majd fejemet egyre jobban a pinájához húzta – Gyere! Gyere kicsim, gyere, ne hagyd abba... mindjárt elmegyek... áhhhhh – kiabált az élvezettől, én pedig egyre szaporábban, egyre vadabbul csináltam, egészen addig míg nem éreztem hogy az izmai megfeszülnek...
– Áhhhhh... ohhhhh... igeeeenn... – nyögött fel hangosan. Én, pedig nyelvemmel nem győztem nyalni a testét elhagyó nedvességet. Éreztem, ahogy izmai elernyednek, mosolyog, és rám néz.
– Nagyszerűen csináltad, le a kalappal előtted. Meg kell mondanom rég volt már, amikor igy a mennyekbe juttattak. Itt az idő, hogy viszonozzam kedvességed...
Pozíciót váltottunk. Most ő volt alul én, pedig felül. Az egész ugyanúgy zajlott szinte, mint mikor én voltam felül, de azért mégis sokkal jobb volt, hiszen a tanárnő már nem először csinálta. Csodálatos volt, ahogy játszott a mellbimbóimmal, ahogy végig csókolta testem minden porcikáját, ahogy izgatta a puncimat... ohh igen, az nagyon finom volt, minden lyukamba rakott valamit, rendesen megtömött mindenhol, még egy kis vibrátort is használt hogy jobban élvezzem... Alig bírtam kordában tartani a testemet, éreztem hogy elönt a melegség, hogy elönt a kéj... éreztem hogy a puncim tocsog a nedvességemtől. Tudtam hogy ez az érzés páratlan és isteni, és tudtam hogy nem tart sokáig... áhhhhhhhhh... igeennnn... Megtörtént az, amire már oly régóta vágytam, az, amiről nem is olyan rég, még álmodni se mertem... és nem ez volt az utolsó. Azon az estén még többször kielégítettük egymást.

Már hajnalodott, ott feküdtünk egymás karjaiban, éreztük egymás szívdobbanását, egymás lélegzetét.
Csak néztem őt, néztem, ahogy alszik, ahogy veszi a levegőt... olyan gyönyörű volt. Akkor azt kívántam bár soha ne érne véget ez a pillanat.
Lassan mindketten felkeltünk és lezuhanyoztunk. Amíg én felöltöztem, ő főzött kávét, és még reggelit is készített. Amíg ettünk átbeszéltük az este történteket. Megdicsért, azt mondta jól csináltam mindent, és hogy kiváló szerető vagyok. Én sem tettem másképp, mondtam, hogy amit azon az estén adott nekem, azt sose fogom elfelejteni, és hogy hálás vagyok érte. Reggelizés után, már készültem az induláshoz, amikor éreztem, hogy valamit még meg kell kérdeznem, valamit, amire már úgyis tudtam a választ, de meg kellet kérdeznem.
– Tanárnő, most akkor mi lesz velünk? Tudja, az én érzelmeim még mindig nagyon erősek maga iránt, és szeretném, ha folytatnánk ezt a...
– Nem lehet, ezt kérlek, felejtsd el – szakított félbe – nézd, te egy okos és széplány vagy, és biztos, hogy meg fogod találni a párod az életben, és még annyi minden vár rád... a mi kapcsolatunknak nincs jövője. A Csillával történtek ráébresztettek hogy én valójában nagy bűnt követtem el. Nem tudom, hogy lesz tovább az életem, de, az biztos, hogy nem fogok több kamaszlányt megrontani. Arra kérlek, tarts ezt az egészet titokban, a tegnap este maradjon meg emlékként a szívedben. Úgy tekints rám, mint a tanárodra, nem, pedig mint egy nőre, akit kívánsz, akihez vonzódsz, kérlek... – odalépett hozzám, egy búcsúcsókot lehelt az ajkaimra.

Mikor hazaértem, a szüleim még aludtak. Szép lassan felmentem a szobámba és lefeküdtem. Aznap sok mindenen elgondolkodtam. Elfogadtam, azt, hogy amit érzek az csak egy fellángolás, egy elképzelhetetlen vágy egy ember iránt, aki sosem lehet az enyém. Tudtam jól hogy talán jobb is ez így, jobb hogy így alakult, mert majd az én életembe is be fog köszönteni egy igazi szerelem, egy olyan, ami majd mindent elsöpör... de megmarad emlékül ez a csodálatos emlék, és nem fog már a szívemben égni ez az égető vágy egy reménytelen szerelem után...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.79 pont (277 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. április 9. 04:49
#44
Szép történet.
1
én55
2022. április 8. 13:26
#43
Nem jött be, csak a sima leszbi nem tetszik.
1
B
Biodrón
2021. január 15. 02:58
#42
Félelmetes...
Manapság is mik lehetnek...
1
Andreas6
2020. június 11. 11:21
#41
Nem nagyon fogott meg.
1
a
A57L
2020. április 14. 04:01
#40
Jó leszbi történet.
1
t
t.555
2017. november 6. 03:43
#39
Szuper történet!
1
feherkalman1
2016. október 26. 13:02
#38
Nagyon jó, de megint csak oda lyukadtunk ki hogy hiába a két nő csak kell a pinájukba valami.
1
barbi81
2016. június 20. 07:51
#37
Szuper🙂
1
f
feherfabia
2015. december 27. 08:44
#36
Egész jó!
1
l
listike
2014. december 4. 11:10
#35
Szép.
1
papi2007
2013. szeptember 12. 15:39
#34
tényleg izgató
1
erzekimasszazsnoknek
2013. április 30. 12:19
#33
Tényleg olyan közepes a történet de kinek mi a vonzó....van egy-néhány hiba benne ami talán figyelmetlenség, pl. ez "Pozíciót váltottunk. Most ő volt alul én, pedig felül. Az egész ugyanúgy zajlott szinte, mint mikor én voltam felül..."

Feltételezem, hogy egy hím nemű egyén írta de abban biztos vagyok, hogy nem az írta semmiképpen sem akivel ez megtörtént.....Ezzel nem megsérteni akarok senkit sem, csupán észrevétel 🙂

Amint lesz időm írni fogok nektek valódi, megtörtént szituációról, feltéve amennyiben érdekel valakit az erotikus masszázs-téma 🙂 Jelen esetemben lévén férfi vagyok, s nőket masszírozok erotikusan...
1
Shavo
2011. szeptember 7. 13:13
#32
Szeressük a tanárnéniseket.🙂
1
sztbali
2011. szeptember 7. 11:06
#31
Az életkor szerintem hibádzik, de amúgy jó.
1
1furakotenyesalak
2010. március 2. 17:23
#30
Én is csak, "egy lány" hozzászólásával tudok egyet érteni. 8. év elején nem szűznek lenni?! Azzal még semmi baj nem lenne, ha csak járnátok, viszont egy 12év körüli lánynak még nem a szexen kéne forognia az agya, arra majd ráér 15éves kora körül.
Önmagában a Történet egy közepes sztori, szerintem.
1
1furakotenyesalak
2010. március 2. 17:22
#29
Én is csak, "egy lány" hozzászólásával tudok egyet érteni. 8. év elején nem szűznek lenni?! Azzal még semmi baj nem lenne, ha csak járnátok, viszont egy 12év körüli lánynak még nem a szexen kéne forognia az agya, arra majd ráér 15éves kora körül.
Önmagában a Történet egy közepes sztori, szerintem.
1
1furakotenyesalak
2010. március 2. 17:17
#28
Én is csak, "egy lány" hozzászólásával tudok egyet érteni. 8. év elején nem szűznek lenni?! Azzal még semmi baj nem lenne, ha csak járnátok, viszont egy 12év körüli lánynak még nem a szexen kéne forognia az agya, arra majd ráér 15éves kora körül.
Önmagában a Történet egy közepes sztori, szerintem.
1
1furakotenyesalak
2010. március 2. 17:16
#27
Én is csak, "egy lány" hozzászólásával tudok egyet érteni. 8. év elején nem szűznek lenni?! Azzal még semmi baj nem lenne, ha csak járnátok, viszont egy 12év körüli lánynak még nem a szexen kéne forognia az agya, arra majd ráér 15éves kora körül.
Önmagában a Történet egy közepes sztori, szerintem.
1
andrew
2009. október 10. 20:10
#26
szerintem csinálni kéne erről videót is és én csinálnám +
na akkor kiakar segíteni gyerekek
1
andrew
2009. október 10. 20:08
#25
ja
1