A+ A-

A szomszéd...

... a legelején kell kezdenem, mert nem egy egyszerű eset. Kis faluban élek, ahol egy magamfajta harminchoz közel lány... vénlánynak számít. A helyi iskolában tanítok, s lekötnek a lurkók. Évekkel ezelőtt volt egy fiatal kolléga aki nem volt közömbös számomra s először vele volt testi kapcsolatom, de ő eltávozott a városba és azóta senkim nincs. Általában napközben majdhogynem kiürül falu , mert a közeli városkában van némi munkalehetőség a helyi tsz. megszűnése miatt.
Nyári szünet lévén otthon voltam és a pár kis jószágot gyorsan elláttam, s aztán unatkoztam. No nem mindig, mert a szomszéd kutyája mindig adott munkát... valahol rendszeresen átbujt és kecelte a baromfit. A szomszéd egy negyvenhét éves ember volt... Bandi bácsi... aki korán elvesztette a feleségét s egyedül ,mogorván élt.
Történt egy nap a sokadik kutyalátogatás alkalmával, hogy úgy gondoltam akármilyen mogorva szót lehet vele érteni, hogy a kerítését javítsa ki. Hátul a kertek alatt, ahogy voltam otthon öltözve átmentem, egy kis nyári kartonruha és alatta a tangám... csak ennyi... a nyári konyha ajtaja volt nyitva résnyire gondoltam a gazdát ott találom... benyitottam...
Jó napot Bandi... bá és itt megakadt a lélegzetem... a priccsen ült egy szál ingben az is nyitva s kezében ott feszült dorongja amelynek húzogatásával volt elfoglalva... a szívem azt hiszem a torkomban volt mert szólni nem tudtam a látványtól... amit én eddig láttam az játékszer volt ehhez képest. Ahogy ott állok kővé dermedten... feltekintett, de abba nem hagyva a műveletet... no mi lesz beljebb jössz vagy ott tátod szád... önkéntelenül elindultam felé valami magamtól független erő hatására. A szemem nem vettem le a hatalmas dorongról... teljesen megbabonázott. Közelebb lépve óvatosan megérintettem, de ő odahúzta a kezem és amit eddig ő csinált fojtatnom kellett... ami nem volt ellenemre... beindult nálam is a bizsergés, mert kidolgozott keze a ruhám alá nyúlt s nagy bütykös ujját a puncim vágatába dugva elkezdte dörzsölni... még szerencse, hogy a nedvességem beindul, mert másként fájdalmas lett volna, ahogy vastag ujja betévedt hüvelyembe. Méreteihez képest meglepően gyengéd volt. Nagyon rég nem szeretkezhetett, mint én is, mert az ujja úgy remegett, mint egy extra vibrátor.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Jom haacmaut 2014. 11. 23. vasárnap 18:14
Tetszett! wink
#1 Törté-Net 2006. 05. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?