A+ A-

Konditerem 1. rész - Szauna

A lány pár hete járt mozgáshiányát pótolni és felesleges energiáját levezetni a nagy város egy egész kicsiny, eldugott edzőtermébe. Akármit is csinált, akármennyit mozgott, a legfőbb motivációs erő a magának a végére beígért szaunázás volt. Mindennél jobban szeretett gondolkodás, agyi munka, megerőltetés nélkül, és teljes nyugalommal, kikapcsolással ott punnyadni. Néha még nap közben is eszébe jutott, de kikötötte magának, hogy csak akkor lehet szauna, ha előtte edz is valamit. Hát, sebaj, annyi baj legyen, végül is azért fizeti a belépőt elsősorban...
Egyik átlagos hétköznap délután, vagy inkább már este, a napi hajtástól megfáradva lépett be a szűkös pincehelyiségbe, ahol azért mégiscsak örült, hogy legalább ennyi időt tud magára szakítani, és milyen jó is, hogy időben és pénzben is megengedheti magának - no meg energiában. A kb. fél órás kalóriaégetés után gyors zuhany következett, de ez még csak a szaunára készülés zuhanyozása volt, nem a felfrissülés, teljes tisztulás, regenerálódás. Ezen a napon nem is vonzotta különösebben a szauna, szinte csak megszokásból ment, de egész nap, sőt, edzés közben sem jutott eszébe, a szokás hatalmaként viszont szinte reflexszerűen ment a zuhany alá, majd onnan egyenesen a szaunába. A szauna a férfi és a női öltöző között volt, mindkettőből közvetlen bejárással a zuhanyzón keresztül. Ilyen késői órán, amikor épp most is végzett már nem nagyon szoktak lenni, legtöbbször egyedül van amúgy is, hát még ilyen este, meg sem fordult a fejében, hogy más is van még egyáltalán az egész épületben.
Belépett a szauna előtti helyiségbe, lerakta tusfürdőjét és szekrény kulcsát, nem volt kedve zuhanyzás után visszamenni a szekrényéig berakni a tusfürdőt meg esetleg feljebb öltözni kicsit, hiszen úgyis egyedül lesz, gondolta, no meg úgyis rögtön zuhanyzással folytatja utána, ha kijön. Így tehát egy szál törölközőben fogta a szauna üvegajtajának kilincsét, ahol a párás félhomályból meglepődve vette ki két ülő alak körvonalát. Benyitott, és mikor megbizonyosodott róla, hogy tényleg ketten ülnek bent egymás mellett, köszönt, és a szembe lévő oldalra ült. Legfölülre. Az egyetlen, amit nem szeretett a szaunázásban, hogy egy csomószor, ha többen is vannak, nem szoktak beszélgetni az emberek, és néha úgy unja, hogy csak bámul ki a fejéből, elaludni meg fél, mert hát azt azért mégsem kéne egy szaunában. Kicsit örült, hogy legalább van társasága, és más elfoglaltsága nem lévén úgy döntött, szemügyre veszi "sorstársait".
Két srác ült vele szemben, látszólag ők sem régóta lehettek bent, mert még szinte egyáltalán nem izzadtak, no meg a homokórára pillantva is megállapította, hogy még csak pár szem pergett le. Óvatosan végigmérte mindkettőt, kicsit megijedt, nehogy azt higgyék, hogy bámulja őket, nagy gonddal kapta el fejét, szemét, nehogy tekintete valamelyikükével is összeakadjon. Mindkét srác 25 és 30 között lehetett, mindketten egy szál alsónadrágban (na jó, lehet, hogy fürdőnadrág, de odáig nem jutott, hogy ezt jobban szemügyre merje venni), amolyan combhoz simulós boxerben, az egyik feketében, a másik szürkében. Nem beszélgettek, valószínűleg ők sem ismerték egymást, ültek hárman néma csendben. A lány folytatta magában a jellemzésüket, további lopott pillantásokkal megállapította, hogy mindketten eszméletlenül izmosak, valószínűleg ők nem aerobic órára vagy futópadozni járnak ide... elképzelte, hogy mekkora súlyokat emelgethetnek padon fekve, megpróbálta arckifejezésüket elképzelni, ahogy erőlködhetnek, de nehéz volt, mert most mindketten elég nyugodt képet vágtak. Valószínűleg ők többet áztak a zuhany alatt, és már kiheverték a testedzés nyújtotta fáradalmakat.
A feketenadrágosnak kicsit szélesebb válla volt, meg úgy alapból nagyobb testű ember volt, de egyáltalán nem kövér, karizmai és hasizma olyan jó két méteres távolságra is szemet szúrtak a lánynak. Neki a bőre és a haja is sötétebb volt, mint a szürkegatyás fiúnak, aki szintén elég izmos volt, bár a haja is vékonyabb szálú volt és kicsit szálkásabb alkat, de karján és hasán szintén messziről láthatóan domborodtak ki az izmok. A lány ezeket az izmokat nézve kicsit összerezzent, majd eszébe jutott, hogy hiszen nincs is rajta semmi, csak egy kicsi fehér törölköző, de alatta totál semmi, ahogy kijött a zuhany alól, épp csak hogy leér kicsit a feneke alá így, ülve, de rögtön eszébe jutott, hogy vajon mit láthatnak szemből...? A törölköző állva is éppen csak hogy a melle tetejétől eltakarta a nemi szervét, hát még így ülve... Méghozzá szemben ülve két fiúval! Két ilyen fiúval! Összerezzent, majd gyorsan gondolkozni is kezdett hirtelen jött szemérmével, hogy most mit csináljon, merre ficánkoljon kicsit, vagy hogy helyezkedjen el, de gyorsan rájött, hogy szinte lehetetlen... esetleg keresztbe rakhatná a lábát, de hát hogy néz már az ki egy szaunában, no meg így is mindjárt fog izzadni rendesen, hát még keresztbe tett lábakkal...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 11. 16. szerda 09:01
nekem tetszik a grupiszex és az análszex is... 8p
#3 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:48
Nem rossz.
#2 Pavlov 2006. 05. 31. szerda 13:30
Ez nagyon jó, érdemes folytatni a kalandokat!
#1 Törté-Net 2006. 05. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?