A+ A-

Németóra

Az egyik haveromnak a testvére Németországban dolgozik és él, van már egy gyereke is. Mivel németből nyelvvizsgára készültem akkor, ezért jártam hozzá németül tanulni. Az egyik ilyen alkalommal elfelejthette hogy megbeszéltük az órát és én költöttem fel. Mivel akkor kelt fel ezért bugyiban és melltartóban nyitott ajtót. Miután beengedett elment és felvett egy kertész gatyát de nem vett felső részt. Így kezdtük az órát. Nagyon csinos lány (24 éves) a mellei nagyok és csak egy kicsit van megereszkedve, a gyerek miatt.
Az órán állandóan csipkés melltartóját figyeltem és ezt ő is észrevette, mivel egy mondat befejezése után megcsókolt és közben a rövid nadrágomba nyúlt a farkamért. Miután abba hagytuk a smárolást felálltam és ő azt hitte, hogy nem akarom, persze csak a rövid nadrágomat vettem le. Miután levettem a nadrágom oda mentem hozzá újból megcsókoltam, kikapcsoltam a nadrágja pántjait és a melltartóját.
A nadrág a földre hullt és a melltartóból is kihámoztam. Ott állt előttem egy száll bugyiban, amikor letérdepelt a farkamat kiszabadította az alsó gatyámból és a szájába vette. Nagyon jól csinálta hiszen néhány pillanat múlva a csúcs felé közeledtem, de nem akartam a szájába spriccelni ezért ellöktem a fejét és felállítottam. Levettem róla a bugyit és a szemem elé tárult gyönyörű csupasz puncija. Nagyon szép volt, ezért lefektettem és szétette a lábát mint aki várja hogy megbasszák. Én ehelyett a lába közé feküdtem és nyalni kezdtem a punciját.
Ezt nagyon élvezte hiszen hamar eljutott a csúcsra, majd nyelvem helyett a farkamat dugtam a puncijába. A puncija nagyon nedves volt, ezért könnyen becsúszott a farkam a barlangjába és elég nagy ütemben baszni kezdtem. Ő azt mondta hogy még gyorsabban, de én bele élveztem a puncijába. Ekkor azt mondta, hogy jó volt, de ő jobban szereti ha keményebben basszák meg. Felállt és betett a videóba egy kazettát. Ott a férjével baszott és nagyon jól csinálták. A férje színes bőrű és hatalmas farka van. Ő azt mondta hogy 28 cm - es de szerintem nagyobb.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.93 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 05. 22. vasárnap 13:49
Ellehetettolvasni.
#4 listike 2014. 06. 12. csütörtök 08:53
Nagyon kevés.
#3 A57L 2014. 01. 1. szerda 04:40
Elmegy.
#2 papi 2013. 08. 20. kedd 08:10
Álmodj csak.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?