A+ A-

A Masszőr

... nehéz fárasztó nap van mögöttem. Valahogy az időjárás is, és az egész napos stressz bele ette magát a testembe. Még a bőröm is úgy éreztem fáj, ahogy a ruhám hozzáér.
Holt fáradtan roskadtam le dolgozószobám asztalához és csak úgy minden cél nélkül tettem - vettem rajta, mikor egy kis színes lap lehullott.
... egy névjegykártya... szokásos adatok s foglalkozás " masszőr ". Kutattam emlékezetemben, hogyan kerülhetett hozzám, de csak arra vetek, hogy Vali barátnőm útján, mert nekem még nem volt dolgom vele azaz szolgálataival.
... eljátszottam a gondolattal... miért is ne... - felhívom a mobil számot, hátha szerencsém lesz és segít egy jó masszázs.
... hosszan kicsengett, s már ott tartottam , hogy kinyomom mikor egy kellemes bariton bejelentkezett és udvariasan bemutatkozott. Mentegetőzött, hogy pont kliensnél van és azért vette fel oly későn. Mondom neki mi a problémám , mire ő közölte , hogy egy jó félóra és végez, utána szolgálatomra tud lenni mivel ma ez lett volna az utolsó páciense, de nemet mondhat... jön.
.. , bemondtam nevem és címem... köszönöm mondta igyekszem ahogy tudok.
Ledobáltam magamról a ruhát és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Zuhanyt beállítottam a kedvenc hőfokomra és alá állva éreztem igazán azt az ólmos fáradságot, amit eddig csak kis mértékben hatott rám. Jól esett, ahogy víz végig futott rajtam. Fürdőlepedőmbe burkolódzva vissza mentem a szobába s friss tangát vettem fel de maradtam csak a lepedőt magam köré csavarva.. Elpakoltam a szerte szét heverő ruháim, mikor csengettek.
... az ajtóban egy kisportolt alakú mosolygós tekintetű, jó harmincas férfi állt s udvariasan köszönve bemutatkozott... xy. masszőr. Valami nagyon buta képet vághattam, mert bár titkon reméltem, de erre nem számítottam. Betessékeltem a poggyászaival, mert volt egy nagyobb és egy kisebb táska nála, mint utóbb kiderült az egyikben egy ötletes masszőrpad volt összehajtva.
A másik tartalmazta a csodaszereit.
Összeállította a hordozható masszőrpadot s kért feküdjek hasra és engedjem el magam s mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ott feküdtem hason egy szál tangában előtte ! Csodálkoztam magamon.. , ilyet ?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.12 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 18. szombat 04:49
Nem rossz.
#4 bikmakk 2011. 09. 8. csütörtök 13:13
A sztori igen jó, éppen azért, mert nem viszi túlzásba, vagyis mértéktartó. Szolíd sztori, de így is izgató. 10.
#3 cicuus 2008. 08. 17. vasárnap 00:07
ez miért hetero?? nem értem... ebben hol a sex??:O
#2 jbf8fynp 2008. 06. 6. péntek 20:57
A story jó de a masszázst nem a nyaknál kezdjük
#1 Törté-Net 2006. 05. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?