A+ A-

A Botanikus...

...Bélát mindenki csodabogárnak tartotta környezetében, még azon is összesúgtak kollégái a háta mögött, hogy negyvenes éveiben járva szűz. Ami azt illeti viselkedésével nem igen cáfolt rá az ellenkezőjére... hacsak a lepkéit nem :) Mert a nővények profi ismeretségén kívül a legnagyobb szerelme a lepkeháló volt. Mindenhová magával vitte. Történt is egyszer, hogy a tanszék az oktatási szünetben kirándulást szervezett és a program Bélát is belelkesítette, mert az ország oly pontjára utaztak ahol még nem gyűjtött. Egy verőfényes szerda reggel indult a tanszék elől a különjáratú busz. Kollégák jókedvűen viccelődve egymást heccelve szálltak fel s foglalták el helyüket. Azért kialakultak a párok... nem véletlen volt ülésrend. Bélánknak a földrajztanárnő jutott társnak... lévén a hölgy öreglány volt s kissé savanya. Pedig kritikus szemmel a tanárnő jó alakú volt... még szépnek is mondható, csak a szemüvege nem passzolt az egyéniségéhez... az arcához.
Hosszú időn át csak kifele bámultak nem sokat beszéltek egymással... csak a gyűjtésre lelkesült be Béla s ecsetelte milyen fajokat fog szedni... ha netán pillangó is összejönne... sóhajtott nagyot... többiek heccelték, hogy nem ártana az éjszakai fajtából egyet felszúrnia , de nem a gombostűre hanem a gombos - botra... a tanárnő rákvörös lett Béla pedig zavarában a könyvét az ölébe ejtette amit elvéve óhatatlanul megérintette a széttett combjai közét s ösztönösen összerándult s a keze beszorult. Béla valami különös bizsergést érzett, majd egy nagy pofont...
Így indult... ez már sejtetett valamit a jövőre nézve... ez az út simán nem megy el.
A hosszú út után már jó volt megérkezni a kis hegyi faluba, ahol házaknál szállásolták el a kirándulókat.
Szép takaros falusi házak voltak... csak újfent egy bibi Béla és Edit , mert így hívták a tanárnőt... megint egy szállásra került.
A háziak kénytelenek voltak az ágyat ketté húzni és paravánt állítani közé. Editke csak egyet felejtett el, hogy az ablakon a hold is bevilágít... már az első este olyan történt Béla életében ami nem szokványos... a paraván túloldalán Editke lefekvéshez vetkezett s addig nem látott kép tárult Béla elé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 10. 19. vasárnap 07:03
7P
#3 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:31
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 20:40
hmmm....C'est la vie smile nekem tetszett
#1 Törté-Net 2006. 05. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?