A+ A-

Én, a kém

Ó, ez az, tündérke! Ringasd csak a csípődet, szivi! Rázd a tested!
Ben az ablakán át kukucskálva nézte a nap fénypontját. Az a rugalmas testű, nagymellű szőkeség, aki a szomszédos irodaépületben dolgozott, mindennap szinte percnyi pontossággal ugyanabban az időben érkezett és távozott. Bennek fogalma sem volt, hogy hívhatják vagy hogy mit is csinál a napi nyolc órában hétfőtől péntekig, azt viszont tudta, hogy az alakja megmozgatta az ő fantáziáját.
Sovány, de nem vézna, s csípője hívogató fenékbe torkollott. Nadrágot szeretett hordani, és Ben szerint ez tökéletesen kihozta a segge formáját. Melle mintha a fenekének tükörképe lett volna; nagy volt és kerek. Mesésen ringatóztak azok a mellek, mikor a nő elhaladt Ben fülkéje előtt a parkolóban. Egy reggel késve jött, Ben pedig azon tűnődött, vajon hol lehet. Aztán egyszer csak futva jelent meg. Mindkét kezét melleire szorította, hogy ne himbálózzanak, miközben sebesen közeledett a Ford Fiestájától. Ben ekkor láthatta őt a legrövidebb ideig, ám ez volt a legizgalmasabb látvány.
Ben sosem volt az az ékesszóló fajta, ezért úgy nevezte csodálata tárgyát: Nagymellű Szőkeség. Munkájában - mint autóparkoló őr - nem sok intellektuális stimuláció adódott, ezért alig várta, hogy unalmas napjának elején és végén láthassa a nő könnyed sétáját, ezenkívül még kétszer láthassa ebédidőben. Hiszen ha valahogy hazavihetné ezt a jelenetet, hogy újból és újból lejátszhassa...
Aztán egy nap, hosszú és unalmas óráit töltve, ez a kívánsága is teljesült. Új mobiltelefont vett. Ebben volt beépített kamera, és még videofelvételt is készíthetett vele.
Egy párszor begyakorolta, hogyan kell használni; készenléti helyzetre állította, aztán ha valami ismeretlen gyalogos arra ment el, gyorsan ráirányította és megnyomta a gombot. Minden egyes próbálkozással javult az eredmény, végül aztán úgy érezte, készen áll a nagy kihívásra.
Az első nap kész katasztrófa volt. A nő korán jött, ő meg még nem készült elő, azaz mire hosszas kotorászás után előkerült a telefon, a nő már eltűnt. Másnap késett, őt meg épp kérdésekkel tartotta fel egy másik autótulajdonos, akivel így Ben jóval kevésbé bánt szívélyesen, mint az tőle megszokott volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 16. vasárnap 15:59
Egész jó
#3 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:34
Nem rossz.
#2 Rinaldo 2012. 03. 20. kedd 07:40
Kellet ez neki,jó megkapta a magáét.
#1 Törté-Net 2012. 03. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?