A+ A-

Bernadett titka

Ugyanúgy kezdődött a hétvége, mint az összes többi. Megbeszélték, hogy este moziba mennek. Egy hete készültek már megnézni a filmet, de soha nem tudták összehangolni az idejüket. A péntek este látszott a legvalószínűbbnek, mindketten ráértek, sőt azt is megbeszélték, hogy utána elmehetnek szórakozni is, hiszen szombaton is mindketten szabadok, van idő kipihenni magukat.
Egy hónappal ezelőtt ismerte meg a lányt. Először csak az interneten beszélgettek, aztán egy szórakozóhelyen találkoztak. Tamásnak akkor már harmadik éve hogy barátnője volt, de az utóbbi időben eléggé elhidegültek egymástól, főleg amióta a lány elkezdte a főiskolát. Ekkor határozta el, hogy nem utasít el semmilyen közeledést Bernadett részéről. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki úgy mesélt róla, mint akit könnyű megkapni. Ezért is határozta el, hogy megpróbálja, egy kis kaland belefér a mindennapokba.
Nem akarta elsietni a dolgot, de nem is akart várni sokáig. Attól félt, hogy talán Bernadett más férfit talál közben magának és még el sem mondhatja magáról, hogy neki is megvolt. Sajnálta volna elszalasztani. De húzta még egy kicsit az időt, hogy megismerje jobban a lányt. A barátai azt tanácsolták, hogy óvakodjon tőle, ha nem akar ő is csak egy strigula lenni a lány noteszében. Tudták, hogy Tamás nem az a srác aki szórakozik a lányokkal és kihasználja őket. Ő szerette előbb megismerni a női lelket, a belső tulajdonságokat. A barátjai tudták ezt és ezért figyelmeztették, hogy ne vegye túl komolyan a lányt, mert “ma veled, holnap mással".
Tamást nem is érdekelte különösebben a lány, neki csak szórakozni kellett, lévén, ha már a barátnője nincs mellette, akkor valakivel csak jó lenni közben. Elismerően bólogatott a barátainak és megnyugtatta őket, hogy semmi komoly részéről, neki csak azért kell, hogy néha legyen valaki mellette, ha elindul bulizni.
Hetente két - három alkalommal találkoztak. De ez a néhány alkalom elég volt arra, hogy Tamás észrevegye, nincs mindenben igazuk a barátainak. Mert ők is csak hírből ismerték a lányt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 13:48
Kár hogy nem folytattad.
#5 listike 2014. 10. 26. vasárnap 07:19
Szép.
#4 papi 2014. 05. 13. kedd 13:07
Tetszik
#3 v-ir-a 2013. 02. 20. szerda 22:34
át 6,5 év telt el és nincs folytatás...sztem már nem is lesz...
amúgy miért ne lehetnének ilyen lányok? nem értem...
#2 sztbali 2011. 12. 9. péntek 19:57
Szerintem nem igazán láttál még ilyen lányt. Az ilyen lányok tuti hogy nem szüzek. Amúgy maga a történet nem rossz.
#1 Törté-Net 2006. 05. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?