A+ A-

Mea Culpa 5. rész

A kaput nyitó apáca kíváncsian mért végig, majd az apátnő szobájába vezetett. Az udvaron áthaladva volt időm körülnézni. Az épület nagyon réginek tűnt, a hatalmas udvart félkörívben oszlopsor vette körül. Az oszlopok mögött ajtók sorakoztak, ezek az ajtók rejtették az apácák celláit. A főnöknő szobájába érve az apáca hellyel kínált, és otthagyott. Hangulatosan berendezett szobában voltam, a kandallóban vidáman ropogott a tűz. A berendezés a lakó ízlését dicsérte, nem volt puritán, de hivalkodó sem. Az egyik falat könyvespolc takarta, tele könyvekkel, kódexekkel. A sarokban kis házi oltár állt imazsámollyal.. Meglepődve láttam, hogy a másik sarokban egy hatalmas ágy állt, ez egy apácazárdában szokatlan látvány volt. Nem volt időm ezen morfondírozni, megérkezett a főnöknő, mosolyogva üdvözölt. Szép volt az arca, olyan jó negyven évesnek saccoltam.
- Üdvözölek fiatal testvérem a kolostorban, érezd otthon magad. A hétvégét itt töltöd, együtt imádkozunk, és meditálunk. Csak jót hallottam rólad a szemináriumban, remélem lélekbe megerősödve távozol tőlünk.
Likőrt töltött két pohárba, miközben iszogatunk kérdezgetett, szinte gyóntatott.
Nagyon okos művelt nőnek tűnt, és volt valami fantasztikus kisugárzása, úgy éreztem bármire rá tudna venni. Majd felállt, és egy kis ajtó felé indult.
- Ahozz, hogy a lélek megtisztulhasson először a testnek kell megtisztulnia. Kérlek, kövess!
A szobájából egy kis fürdőkamra nyílt, aminek a közepén egy hatalmas fa kád állt, tele gőzölgő forró vízzel. Gyanítottam, hogy nem csak lelkigyakorlatok lesznek.
- Hogy hívnak testvérem?
- Bertalannak anyám.
- Rendben van Bertalan, én Karolina vagyok. Gyere, segítek levetkőzni.
Miközben vetkőztetett alaposan végig tapogatott, ahogy lehúzta a nadrágom fegyverem, mint egy rugó ugrott elő. Elégedetten mosolygott, marokra fogta erektáló fütykösöm, és finoman fejni kezdte.
- Látom testvérem nem fukarkodott az Úr amikor téged teremtett. Ülj a kádba, én is jövök rögtön !
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:33
nem tetszett!
#3 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:02
Jó írás.
#2 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:06
érdekes
#1 Törté-Net 2006. 05. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?