A+ A-

Rita és Kinga 2. rész

Két hét telt el a buli után. Egy este felhívott Rita, hogy menjek el hozzá, iszogatunk, filmet nézünk... ha pedig nincs kedvem hazamenni, akkor aludhatok akár nála is. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Amikor megérkeztem, Rita nyitott ajtót. A szobájába vitt, miközben elmagyarázta, hogy a szülei éppen nincsenek itthon, és csak holnap jönnek haza.
Ott volt Kinga is. Ez egyáltalán nem lepett meg, mert ők ketten rengeteget lógtak együtt. Ami feltűnő volt számomra: Kinga szexi öltözete, nem tudom, honnan érkezhetett, de egy egyrészes mini volt rajta.
Elhelyezkedtünk az ágyon, és egy üveg bor társaságában elkezdtünk nézni valami horrorfilmet. Én voltam középen. A lányok közben úgy kapaszkodtak a karomba... mintha az életük függne tőlem. Ezt persze nem azért tették, mert én vagyok a bátor Herkules, hanem azért, mert ilyen a nők szokása. Mire a film véget ért, a bor is elfogyott. Kinga túlságosan nyugodt és csendes hangon kérdezte a Ritát:
- Nincs valami jó pornófilmed? Ezután a horrorsztori után én nem fogok jól aludni...
Volt. Nem érdekel különösebben, hogy honnan. Mint tudjuk, a nők többnyire nem tartanak a számítógépen ilyesmit (természetesen ismerek kivételt is).
Rita elindította a filmet. Közben mindenféle megjegyzéseket tettek a srácra, és a csajra... vastag a farka... milyen ügyesen szopja a csaj... milyen kicsik a mellei... közben egymásra is mondtak ezt - azt... próbáltad már ezt a pozíciót... ? popsiszexet... ? te biztos nem tudsz olyan ügyesen szopni... ! Az lett belőle, hogy vitázni kezdtek, melyikük belevalóbb. Jött egy jelenet, ahol a srác az ágyon fekszik, egy vörös csajszi van a lábainál, cumizik, a srác arca fölött pedig egy szőke térdel.
- Fogadjunk ezt nem mered megcsinálni! - bökte ki hirtelen Kinga.
Rita, mintha megsértődött volna.
- Mit?
- Nem mersz most cumizni!
- Miért ne?!
- Csak.
- De te sem mersz az Áron arca fölé térdelni!
- Én??
Nem sokáig folyt ez így. Hamarosan megegyeztek abban, 'hogyha te is, akkor én is!' Kinga lenyomott teljesen az ágyra, és minijét a dereka fölé húzva a fejem fölé térdelt (akkor láttam csak, hogy nincs rajta bugyi), arccal a számítógép felé. Ritát nézte, aki erre szó nélkül a lábam elé helyezkedett, és elővette már félmerev farkamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 3. szombat 13:02
Soha ne mond, hogy soha.
#3 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:01
Szerintem jó ez igy ahogy van smile
#2 Pavlov 2006. 05. 5. péntek 18:12
Ez a gruppen kategóriában kellene legyen!!!!! De ettől függetlenül jópofa, kéne még sok ilyen.
#1 Törté-Net 2006. 05. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?