A+ A-

Nelli nyári élménye

Íme egy rövid, nyári történetem: Minden nyáron két hetet a Balaton déli részén töltök a barátnőmmel. Napozunk és bulizunk.
Egyszer egy este lementem meztelenül fürödni egy sráccal, akivel a discoban ismerkedtem meg. Levetettük a ruháinkat, és beszaladtunk a vízbe. Szeretek meztelenül úszni. Szeretem amikor a víz simogatja a testem, melleim szabadon ringanak a hullámokban és a csiklómhoz ér a langyos víz. Ez mindig felizgat.
Pezsgőztünk, mert ő akkor lett 26 éves. Elég sokat beszélgettünk. Hogy mi volt a téma az nem annyira érdekes, mint az, hogy mi történt azután. Megittuk a pezsgőt, és közben csókolóztunk, meg simogattuk egymást. Leginkább egymás nemi szerveit. Elmondtuk, hogy mi mindent akarunk csinálni egymással. Megujjazott, majd arra kért, menjek ki vele a partra, hogy jobban hozzám férjen. Először is "bele akarja dugni a farkát a csinos kis pofimba". Eléggé fel voltam izgulva, úgyhogy örömmel megtettem.
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G - pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott. Amikor a nyelve a csiklómmal kezdett játszani, felnyögtem a kéjtől és kértem, hogy dugja belém a farkát. A pénisze olyan volt amilyennek lennie kell: vastag, hosszú és kőkemény. Ahogy a csiklómat nyalta, az egyik ujját a pinámba, a másikat a seggembe dugta. Isteni érzés volt.
Éreztem, hogy mindjárt hatalmas orgazmusom lesz. Fölém hajolt, az ajkaim közé tolta a farkát és én szopni kezdtem. Felváltva, először vadul aztán gyengédebben szoptam, néha szívogattam is közben. Óvatosan morzsolgattam a golyóit, nyalogattam a makkját. Jó volt hallani ahogy felnyögött amikor a benyálazott ujjammal izgattam a végbélnyílását. A gecijét a számba engedte. Én is nagyon közel jártam az orgazmushoz. A nyálammal benedvesített ujjammal simogattam a csiklómat, ő pedig a melleimet markolászta. Felnyögtem a kéjtől és a testemen eluralkodott a már jól ismert forróság, orgazmusom lett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.87 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2016. 11. 6. vasárnap 00:55
Ez olvasható még.
#6 listike 2015. 03. 14. szombat 10:08
Pocsék történet.
#5 feherfabia 2015. 01. 2. péntek 06:41
4P
#4 tutajos46 2011. 10. 24. hétfő 06:53
kicsit zavaros
#3 Jenci 2003. 04. 4. péntek 10:59
MIIIIII???? Farka van a barátnőjének?????
#2 origos 2003. 03. 19. szerda 17:45
...ez csak tor.... vélemény nincs..
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?