A köntös

Szavazás átlaga: 6.87 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2006. április 28.
Hossz: 12 048 karakter
Elolvasva: 17 170 alkalommal
Elmesélek egy néhány évvel ezelőtt történt nagyon kedves történetet.
Történt hogy néhány évvel ezelőtt mikor még csak néhány hete dolgoztam külföldön ahonnét általában hétvégenként hazajárok, hogy péntek este nem sokkal 8után érkeztem haza, feleségem és fiam már nagyon vártak. A fiamnak mint mindig meglepetést hoztam, aki akkor volt 9 éves, ez esetben éppen 3 játékot a SEGA – jához. Nejemnek, Esztinek egy rózsaszínű kapucnis félcombig érő zippzáros köntöst, aminek nagyon örült, mert már elég régóta nézegetett ilyet vagy ehhez hasonlót a boltokban, nagyon szeretett volna egy ilyet. Persze közben nagyon féltem hogy nem fog tetszeni neki mert nem nagyon rajong a rózsaszínű dolgokért, de csillogó szemén és bájos mosolyán láttam hogy igazán örül neki. Nagyon örültem én is, hiszen imádom a Esztit, boldog vagyok ha mosolyogni látom, pláne ha örül valaminek. Alig vártam hogy felpróbálja, hogy láthassam benne elbűvölő kívánatos testét. Nem kell semmi extra nőre gondolni, Eszti egy teljesen hétköznapi nő, rövid hajjal, meglehetősen vékony alkattal / 170cm, és 55 kg /, viszont nekem ő az istennőm, egyszerűen imádom. Szóval elég türelmetlenül vártam hogy felvegye, mondtam is neki hogy – Szeretnélek látni benne.
– Előbb vacsorázzunk, és fürdés után felveszem – mondta, és teríteni kezdett.
A fiamat kiimádkoztuk az új játékai mellől, megvacsoráztunk, a fiam természetesen ezerrel rohant vissza a nagyszobába a játékhoz, míg én a fürdőben lefürödtem, míg Eszti elmosogatott. Én már a nagyszobában a Tv előtt szurkoltam mikor kedvesem zuhanyozni ment, majd kb. 10perc múlva megjelent az ajtóban az új köntösében.
– Gyönyörű vagy, nagyon jól áll neked, nem is tudom mi bajod a rózsaszínű ruhákkal? – kérdeztem, majd
felálltam és hozzáléptem és megcsókoltam. Leültünk, szerettünk volna nézni valamit a Tv – ben, de a fiam lefoglalta a Tv – t a játékával, így be kellett érnünk avval, hogy szurkolni kell neki a játék alatt, vajon sikerül-e győznie? Már úgy 10óra tájt lehetett, egyre jobban éreztem hogy ragadnak le a szemeim, nagyon fáradt is voltam, és álmos is. Kértük a kölyköt hogy feküdjön le, majd holnap játszhat az új játékkal, de hát ugye tudjuk milyenek a gyerekek. Ígyhát csak ültünk, és figyeltük hogy játszik, én közben néha Eszti köntösből kilátszó csodálatos lábait mustrálgattam, míg előtörtek bennem a régi kellemes emlékek. Mikor összekerültünk, még nem született meg Fiam Sziszi / Szilárd /, vagy még kicsi volt, rengeteget voltunk itthon ruha nélkül. Mindig nagyon imádtam Eszti testét, imádtam és imádok gyönyörködni benne. Miután Sziszi miatt már nem járkálhattunk ruha nélkül itthon, mindig olyan ruhákat vett fel Eszti amit tudta hogy imádok, nem feltétlen kellett hogy ruha nélkül láthassam, talán kicsit izgatóbb is volt így, ha csak kicsit sejtetős szexis ruhákat viselt. Szerettem ha miniszoknyában volt, szerettem a hosszabb szoknyáiban is amiből elővillanhattak csodás lábai. Szerettem fehér blúzban ha valamennyire áttetszett alóla a melltartója, szeretem ha pólóban van melltartó nélkül, vagy topban. Szeretem ha nekem tetsző ruhákat hord, imádok gyönyörködni benne, ezt ő is tudja, néha kicsit vissza is él vele. Van egy vékonypántos topja, ami nem testhezsimuló, kicsit bővebb, s ha lehajol nem látni be alá kimondottan, viszont sejtetni enged, szóval felcsigázza az ember fantáziáját, egyszóval gondolatindító darab.

Szóval ültünk a szobában, beszélgettünk, és persze örültünk Sziszi örömének. Kb. 11. körül kérdeztem Esztit, hogy meg van-e ágyazva, mert én már nem bírom nyitvatartani a szemem, szédülök az álmosságtól.
– Megyek édes – válaszolta, felállt és átment a hálóba hogy megágyazzon. Ahogy kiment a szobából szemeimmel természetesen követtem, nagyon tetszett ebben a köntösben.
Felálltam, Sziszinek adtam egy jóéjtpuszit, majd vonultam kedvesem után a hálóba, hogy letegyem magamat végre. Eszti éppen befejezte az ágyazást, mosolyogva ránéztem – Csodálatos vagy – mormoltam neki, mire ő hozzámlépett és megcsókolt.
– Nekem is nagyon tetszik – válaszolta, és a tükör elé lépett, körbeforogva megnézte magát, majd felém
fordult, és csillogó szemmel mosolygott rám.
– Nagyon szexis és kívánatos vagy
– Remélem is! Válaszolta, majd hozzáléptem, megfogtam a derekát, és megcsókoltam. Ő karjait a vállamra
tette, átkarolta a nyakam, magához húzta a fejem, és visszacsókolt hosszan. A tükörben aminek ő háttal állt láttam hogy feljebb csúszott a köntös ahogy karjait a nyakam köré fonta, egyből merevedni kezdtem a látványtól.
Aztán megsimogatta az arcom, és jóéjt kívánt, és visszament a nagyszobába Sziszihez, akinek már rég aludnia kellett volna. Én beestem az ágyba, és pillanatok alatt elaludtam.
Reggel 6. Körül ébredtem, Eszti szuszogott mellettem, és a redőnyön átszűrődő fényben csodáltam őt egy darabig, majd felkeltem, és a nappaliban a híreket kerestem a Tv – ben. Aztán beültem a számítógép elé, és olvasgattam, meg keresgéltem céltalanul. 8 körül kelt fel kedvesem, mosdás után bejött hozzám az új darabban. Alig vártam hogy odaérjen hozzám, hogy megérinthessem, és csókolhassam. Az ölembe ült, átölelt, és csókolni kezdett. Átöleltem a derekát, lassan simogatásra indultak kezeim. Egyik kezemmel a hátát és a vállát simogattam, a másik kezemmel lefelé indultam bársonyos combjai felé, melyek még a nem régi keléstől forróak voltak. Nagyon jó érzés volt simogatni, lassan – lassan kicsit mindig feljebb, kissé már betévedve köntöse alá. Aztán a köntös Zipzárját kicsit lejjebb húztam, nyakamon és az álamon szinte éreztem a köntös alól feláradó forróságot, melyet forró teste sugárzott. Hirtelen annyira elkapott a vágy, azt hittem rögtön végem van. Kicsit vártam, belecsókoltam a nyakába, majd ő visszakövetelte ajkainak a számat. Lassan becsúsztattam kezemet a köntös alá, és melleit kezdtem simogatni csak aj ujjaim végeivel, épphogy csak hozzáérjek. Először csak körös körül, majd lassan a melleit is, amelyek pillanatok alatt libabőrösek lettek, evvel jelezve hogy nagyon kellemes amit csinálok. Majd a markomba fogtam, és nagyon enyhén gyúrtam rajta 2 – 3 – szor. Mellbimbói olyan kemények és duzzadtak voltak, majd szétpattantak. Kezemet visszatereltem combjaira, és ujjam végeivel nagyon lágyan simogattam, térdétől a csípőjéig, majd vissza, egyre közeledve combbelsőjéhez, melyek talán akaratlanul, egyre nagyobb helyet biztosítottak kezemnek a combbelső simogatásához. Majd kicsit helyezkedett, hátrébb ült az ölembe, hogy a combjai legyenek csak a combomon, így a feneke és ágyéka teljesen szabaddá vált. A célzást értve természetesen, kezemet combjai közt a feneke irányába tereltem, simogatva, lágyan masszírozva azt. Egyre erősebben csókolt, közben a zipzárt kicsit lejjebb húzta. Már nagyon fel voltam izgulva, mikor éreztem mintha valamivel el lenne foglalva. Lassan elhagytam a száját, a fülét, a nyakát majd a vállát csókoltam, mikor egy pillanatra lenéztem, és megvilágosodott előttem, a melleivel játszott. Majd lenéztem határozottan a melleire, és ismét egymás szemébe néztünk 1 – 2 másodpercig, aztán száját követelően tapasztotta vissza a számra. Ekkor megint azthittem végem van, rögtön elélvezek. Erőt vettem magamon, és visszatértem combjaira, majd combja tövénél simogattam lágyan, a punci két oldalát, ügyelve hogy egyenlőre még ne érjek hozzá sem a csiklójához, sem a kisajkaihoz.
– Ebből baj lesz! – Mondta kis idő múlva – ha kijön Sziszi.
– Menjünk a hálóba! – Válaszoltam, de mire kimondtam, a gyerekszoba ajtajának nyíló hangjára figyeltünk fel.
Eszti felpattant az ölemből, felhúzta a zipzárját, és mintha rendet akarna rakni, pakolászni kezdett a dohányzóasztalon. Sziszi Berohant a wc – be, majd lóhalálában persze első útja a játékhoz vezetett. Kikapcsoltam a számítógépet, és kimentem kedvesem után kávézni a konyhába. Összenéztünk Esztivel, és egy erőteljes mosoly ült mindkettőnk arcára.
– Na! Lebontom az ágyneműt, átválogatom a szennyest, el kell indítanom egy nagymosást. – Eszti bement a
hálóba, lehúzta az ágyneműt, és bevonult vele a fürdőbe. Elszívtam a cigimet, majd bementem én is a hálóba, hogy szedjek magamra valami ruhát. Mikor felöltöztem, kijöttem a hálóból, benéztem a nappaliba, láttam hogy a gyereket teljesen elbűvölte a játék. Mentem a konyha felé, benéztem a fürdőbe, Eszti éppen válogatta a mosnivalót, ott hajladozott előttem, nagyon kívánatos volt.
– Ezt most kár volt látnom. – szóltam nevetve, mire ismét összenéztünk, és elnevettük magunkat. Öntöttem
még egy kávét, leültem és rágyújtottam. Eszti jött utánam, megállt a hátam mögött a szekrénynek támaszkodva, és halkan mosolygott:
– Ezt nem hiszem el, már másodszor jártunk így – mormolta.
– De azért jó volt, még ha lehetett volna jobb is!
– Naná!
– Örülök hogy azért neked is tetszett! – válaszoltam, majd pár másodperc után éreztem hogy valamit a
számhoz tart. Majdnem megijedtem, nem számítottam rá.
– Ennyire jó volt – suttogta, és két, a puncijától nedves ujját dugta a számba. Nagyon finom volt, mohón
Lenyaltam róluk puncijának zamatos nedvét.
– De most hagyjuk, tudod hogy itt a gyerek! – súgta a fülembe. Kezet mosott, és nekiállt reggelit készíteni
Sziszinek.
– Gyere, kész a reggelid, siess megenni, ha végeztél kérem a pizsidet, szeretném kimosni.
– Ok sietek – felelte Sziszi. – Eszti kiment a konyhából, a fiam pedig bevonult a Tv elé a reggelijével, és
folytatta a játékot.
– Ez most hova tűnt? – Gondoltam kedvesemre, és síri csend lett egy pillanatra a lakásban. Elnyomtam a
cigarettámat, és benéztem a hálóba. Eszti sehol. A gyerekszobába sincs.
– biztosan wc – re ment – gondoltam. Elindultam a konyha irányába, mikor a fürdő ajtaja előtt haladtam el,
szöszmötölést hallottam bentről. Gondoltam folytatja a mosás a mosás előkészítését, mikor olyan hangot hallottam mintha zipzár hangja lett volna. Egy pillanatra megálltam, és hallgatóztam, valamit csinált odabenn, de nem tudtam hogy mit, ráadásul az ajtó sem volt teljesen bezárva, csak résnyire behajtva.
– Ezt nem hiszem el – gondoltam – lehet hogy masztizik? – gyorsan belestem a nappaliba, láttam hogy Sziszi
teljesen belemélyedt a játékba, visszalépdeltem halkan a fürdőszoba ajtaja elé. Nem hallottam semmit, gondoltam
– bekukkantok, – de meggondoltam magam, nem akarom megzavarni. 2 – 3 cm rés volt csak az ajtón, nem
mertem szinte levegőt venni sem, nehogy meghallja hogy ott lapulok. Egyre közelebb hajoltam az ajtóhoz, mikor észrevettem jó a belátás mert leszedte a törölközőket is, tehát a sötét kicsit bordós tükörfényes csempe tükrében sokmindent látni. Kis mozgást láttam, mire kivettem, hogy éppen a fürdőkád szélén helyezkedik el. A köpenyének zipzárja félig lehúzva, háttal nekidőlt a falnak, egyik lábát pedig felhúzta a fürdőkád szélére. Néhány pillanat múlva hallottam, hogy halk susogó hangot hallok, akkor jobban megnéztem, láttam hogy simogatja magát. Nem sokkal később hallottam ütemes, gyenge cuppogó vagy sercegő hangot, tudtam hogy a punciját dörzsöli. Láttam ahogy a másik keze közelít a félig szétnyitott köpeny alá, amit kicsit később teljesen félre is húzott, tehát láthattam ahogy masszírozza, simogatja melleit, amennyire a csempe lehetővé tette. Ott álltam, egyre keményebb volt a farkam, nagyon kívántam Esztit, de amit láttam az is nagyon tetszett. Soha nem mondta el ha maszturbált, nagyon felizgatott. Egyre ütemesebben hallottam hogy kényezteti punciját, mikor erőteljes hang nélküli sóhajokkal elélvezett. Megint azthittem nem bírom és én is elélvezek, nekem is nagyon lüktetett a farkam, ha hozzáértem volna, egészen biztos hogy elélvezek. Vártam hogy mi fog történni, meglepődve de örömmel figyeltem ahogy még egyszer örömöt okozott magának. Legszívesebben bementem volna és segítettem volna neki, de a gyerek miatt sajnos néha türtőztetnie kell magát az embernek.

Hát ennyi lett volna a történet, a folytatás, ami ez után elég nagy változásokat okozott az életünkben, már másik történetet érdemel, ha egyáltalán érdekel valakit. Ha van időm szívesen megírom azt is, pláne ha jeleztek a fórumban hogy várjátok a folytatást.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.87 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2023. január 3. 02:23
#12
Érzéki történet.6P
1
v
vasas62
2023. január 2. 14:23
#11
Ki igazodik el a nőkön.
1
én55
2022. április 1. 09:04
#10
Nem találom a folytatást.
1
t
t.555
2017. december 27. 09:24
#9
Jó kis írás, 10 pont!
1
feherkalman1
2016. október 26. 11:22
#8
A történet jó, de egy játékba belemerült gyerek nem lehet akadálya annak hogy a fürdőben alaposan megkeféld anyukát főleg ha már nem nyúltál hozzá egy hete.
1
a
A57L
2014. május 14. 05:22
#7
Jó érzéki írás.
1
p
papi
2013. április 6. 08:33
#6
Ez még "romantikus" történetnek is elmegy.
1
tiborg
2007. szeptember 28. 05:55
#5
A kategoria nem hetero,hanem
m/m es a vegire enyhul m/hetero-
ra.A sztory jo, csak tobb akciot
kivan a kielegito folytatas!!
1
biharos
2007. június 28. 17:29
#4
Szép, szép de a gyerek nem lehet akadály ha az ember örömet akar szerezni a párjának!!!
Tetszik, hogy a nejeddel vagy boldog a történet írásakor avagy ez csak a Te képzelgésed?

8 pont
1
pisti47
2007. június 18. 23:57
#3
En is voltam nos 2szer is, de erre, ilyesmire en is szivesen emlekszem.
1
Sasha
2006. április 29. 06:49
#2
érzéki történet, írj még!
1
T
Törté-Net
2006. április 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1