A+ A-

Nyaralás 2. rész

A fiatal fiú zavartan állt az ajtóban.
- Mit óhajt kedves uram? - kérdezte Gina
- Az öccse azt mondta, hogy hajlandó a kegyeibe fogadni, és Ön olyan szép és vágyódom Ön után.
- És ezért van úgy begyulladva? - kérdezte a lány. - Jöjjön üljön ide az ágyra, ne féljen nem eszem meg.
Közben Gina felült és formás meztelen testéről lecsúszott a takaró. A fiú szemei üvegesen táncoltak végig a gyönyörű testen, és mint akit fejbe vertek rázuhant a lányra és szopni kezdte a melleit. Közben Gina kigombolta a fiú nadrágját amelyből szinte kipattant a vörös fasz, elkezdte simogatni majd a heréket finoman morzsolgatni puha kezével. A fiú egyre bátrabban simogatta a lány testét és nyúlt be a szétnyíló combok közé.
Gina megunva a játékot ráparancsolt a fiúra, hogy vetkőzzön, az pillanatok alatt ledobálta a ruháit. Ezalatt Gina lefeküdt az ágyra feneke alá párnát tett és kitárta combjait. A meztelen fiú egy ugrással az áhított combok közé vetette magát és beigazította ágaskodó faszát a remegő nedves punciba. A lány átkarolva a fiú derekát lábaival megadva a ritmust elégítették ki egymást.
Ugyanekkor a másik szobában a belépő fiú Madlen ágyához ment és így szólt.
- Madlen, Gaston küldött azzal kecsegtetve, hogy megkapom magát. Most itt vagyok, de ha ez csak ugratás volt maga előtt elégítem ki magam.
Madlennek tetszett a fiú fellépése, de meg akarta kínozni egy kicsit.
- Lássuk van e bátorsága megtenni amit mondott itt és most előttem?
A fiú szó nélkül leült az ágy szélére elővette ágaskodó farkát, és a takaró alatt domborodó női testet nézve elkezdte verni. Madlen csillogó szemekkel nézte a fiú kézimunkáját, majd hozzányúlva szakavatott kezeivel folytatta a fiú megkezdett munkáját és közben rápirított a fiúra.
- Amiért ilyen könnyen lemondott a testemről meg fogom büntetni. A magáé leszek, de az én feltételeim szerint. Vetkőzzön le!
A fiú leszórta a ruháit és izgatottan várta a parancsokat. Madlen arra kérte, hogy nyaldossa a mellbimbóit, a fiú eleget téve a kérésnek felváltva kezdte nyalni az ágaskodó bimbókat. Közben a lány közölte a büntetést, miszerint nem a pinájában, hanem a mellei közt kell elélveznie a fiúnak. Összenyomta a melleit és a fiú közé nyomta a faszát és ütemesen kezdte nyomkodni a puha mellek között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 04. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?