A+ A-

Ne légy hűtlen

Ez az élményem még a múlt nyáron történt. Már régóta figyeltem a szomszéd not, aki bár már a negyven felé járt, nagyon jól nézett ki. Sokszor elofordult, hogy távcsovel néztem napozás közben. Figyeltem, és így azt is észrevettem, amit a férje nem, hogy néha férfiak fordulnak meg nála. Arra gondoltam, hogyan lehetne ezt a felfedezést kamatoztatni, illetve, hogy hogyan kaphatnám meg ot. Ezért aztán elkészítettem a terepet. Vettem egy filmet a fényképezogépembe, és vártam az alkalomra. Ami hamarosan el is jött.
Arra figyeltem fel, hogy megáll elottük egy autó. A no annyira bambának tarthatta a férjét, hogy megfeledkezett minden óvatosságról. Én pedig már dolgoztam is. Csak úgy kattogott a gép. Mivel azonban nem elég a kis bizonyíték, nagyot kell kreálni, ezért aztán, átmásztam az udvarukba, szerencsére nem volt kutyájuk, odalopoztam az ablakhoz, és belestem. Hát mit mondjak, már akcióztak rendesen. A no ott térdelt az ürge elott, és hevesen szopta. Nekem sem kellett több, és már fényképeztem is. Mivel nem akartam, hogy ido elott rájöjjön a no arra, hogy meglestem, nem kockáztattam. Még megvártam, amíg a manus berakja a farkát, és baszni kezdi a not, fényképeztem még egyet, aztán visszavonultam. Ennyi éppen elég lesz - gondoltam. Elég is lestt. De ne menjünk ennyire a dolgok elébe.
Ezután vártam pár napot, bár borzasztóan nehezemre esett. Aztán úgy éreztem most vagy soha. Bár nem szép dolog a zsarolás, úgy gondoltam, ennek a nonek már mindegy, hogy egyel több vagy kevesebb férfival fekszik - e le. Nekem viszont nem mindegy, hogy megfektethetem - e ot. Ezért összeszedtem minden bátorságomat, és átmentem hozzá.
Rövid ruhában nyitott ajtót. Már ettol is megemelkedett a pulzusom, majd köszöntem.
- Jó napot kívánok!
- Mit óhajt? - kérdezte, de szinte nem is nagyon figyelt, mit válaszolok.
- Szeretnék mutatni valamit. Talán jobb lenne, ha bemennénk. - Bementünk, leültünk, majd odaadtam a képek et tartalmazó borítékot. - Ezeket nézze meg! - Kinyitotta, majd láttam rajta, hogy megrázta, amit lát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 11. 18. szerda 07:15
Nagyon gyenge.
#6 A57L 2014. 09. 17. szerda 06:26
Jó kis történet.
#5 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:16
Tök jó
#4 genius33 2013. 06. 20. csütörtök 04:55
Elgondolkodtató kissé.
#3 v-ir-a 2011. 09. 24. szombat 21:42
utálom a zsarolást....mert egyfajta erőszak....
#2 Xxe 2003. 02. 19. szerda 14:53
Ötletes:))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?