A+ A-

Adrienn története 1. rész

Sziasztok! Ennek a történetnek - az összes folytatásával együtt - kissé különleges előzménye van. Elkezdtem e - mailezni egy lánnyal. Beszéltünk mindenféle dolgokról, de elég nagy százalékban szexről. Aztán felmerült, hogy hozzunk össze egy sztorit. Erre ő elkezdett mesélni. Aztán én folytattam, ő belejavítgatott, hozzáírt, aztán a végére értünk. Én egy kicsit helyrepofoztam és elküldtem neki. Elolvasta, és azt mondta ez így jó lesz, küldjem, de ő nem szeretne a szerzők között szerepelni. De ennyit azért gondoltam írok róla, mert a történet gerince az ő története. És hogy mennyi igaz belőle? Döntse el mindenki maga! A sztorit - ahogy ezt elkezdtük - az ő szemszögéből vetettem a virtuális papírra.
Adrienn vagyok, 21 éves. Elég sok minden történt már velem az életben, rengeteg dolgot kipróbáltam már. És szexuális téren talán tapasztaltabb vagyok, mint sok középkorú nő. Pedig gyerekkoromban nem úgy nézett ki, hogy ilyen lennék. Az általános iskolai éveim végén még semmi fogalmam nem volt a szexről. Holott, volt már olyan osztálytársnőm, aki nem volt szűz. Nem is egy. De a szüleim kissé konzervatívak voltak és soha nem volt téma a szex. Még csak gyengén erotikus filmet sem láttam, mert nem engedték. Nyolcadikosként, egy házibuliban láttam először szexmagazint. Egy barátnőm szülinapi buliján, de akkor is elszégyelltem magam. Persze onnantól azért már kicsit másként néztem a férfiakra, de semmi különös nem változott az életemben. Még csak nem is maszturbáltam soha. Csak az iskola utáni nyáron próbáltam ki először. És bár élveztem, nem lett belőle rendszer, mert egy kicsit mindig elfogott a szégyenérzet. Azután az ősz sok új dolgot hozott az életemben. Túl voltam az első "komoly" kapcsolatomon. A nyaralás alatt megismert sráccal. Ő ugyanolyan szerelmes és tapasztalatlan volt, mint én, így az első csókok is elég bénák voltak, de nekünk ez volt a mennyország. A szakítás kegyetlen volt. Túlélhetetlennek tűnt, és - akkor még azt hittem - soha el nem múló fájdalmat okozott. De nem így lett. Jött a gimnázium, ahol rengeteg új arc és élmény feledtette a nyári kalandot. Az osztálytársaimmal hamar kialakult egy jó kis közösség. Barátaim és barátnőim lettek. Azokkal a barátnőimmel pedig, akiket már általánosból is ismertem lazult egy kicsit a kapcsolat, de azért még megmaradt a kapcsolat. A gimnáziumban októberben elkövetkezett a gólyabál. Újdonsült és régi barátnőimmel már nagyon vártuk. Kissé féltünk a felsőbb évfolyamok ötleteitől, amivel majd rajtunk bosszulják meg saját gólyává avatásuk "gyötrelmeit", de inkább a bulit vártuk.
És eljött a nap, ami meghatározta életem további menetét. Délben hazaengedtek a suliból, hogy aztán délután ismét ott lehessünk. De a délutáni iskolalátogatást sokkal jobban vártuk. Én is hazamentem és elkezdtem magam rendbe szedni. Fürdés, haj, smink, egyebek, majd elkezdtem ruhát válogatni. Természetesen nem volt egyszerű a dolog. De végül is alig másfél órával az indulás előtt kész voltam. Mélyen dekoltált topom már akkor is kiváltotta szüleim nemtetszését, de most, hogy ebben akartam menni végképp nem voltak elragadtatva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 08. 20. vasárnap 07:23
Nem rossz. A fogalmazás még eléggé körülményes. Lesz ez még jobb is!
#8 HePe83 2017. 02. 10. péntek 14:56
Folytassátok jó volt
#7 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:16
Nagyon jó.
#6 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 11:32
Cukika nyes tetszett!
#5 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 19:15
aranyos.
#4 móni 2007. 01. 18. csütörtök 20:32
látszik hogy pasi írta mert a férfiszereplő csak a maga élvezetével törődik a végén amikor megkapja végre a csajt.
#3 csabi 2006. 04. 17. hétfő 11:53
#2 Anonymus 2006. 04. 16. vasárnap 17:04
Elég gagyi
#1 Törté-Net 2006. 04. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?