A+ A-

Ígéretes hétvége

Középkorú házaspár vagyunk, én 39, feleségem, Éva 33 éves, három éve vagyunk házasok. Mindketten nagyon szeretünk szexelni, Éva igazi kis kurva az ágyban. Nagyon jó teste van, 172 cm magas, formás nem túl nagy cicik, és gyönyörű, kerek segg. Minden férfi megfordul utána az utcán, igaz, ehhez a már - már kihívó öltözködés is hozzájárul egy kicsit. Ha jó idő van, mély kivágású felsőben, és nagyon rövid miniszoknyában jár, természetesen magassarkú cipővel hozzá.
Egy nyári hétvégén egy kis kirándulást terveztünk, leugrottunk a Balatonra. Kocsival mentünk, Éván egy lenge nyári ruha volt. Ahogy ránéztem, már attól beindult a fantáziám. A kocsiban már simogattam a combját, és lassan egyre feljebb vándorolt a kezem. Nem ellenkezett, sőt, mintha egy kicsit jobban szétnyitotta volna a combjait. Pár perc múlva már nyíltan a punciját simogattam. Nem szólt egyikünk sem a másikhoz, Éva csendben élvezte a kényeztetést. Mikor már a bugyin keresztül is lehetett érezni a nedvesedést, kicsit erősebben kezdtem Neki masszírozni, főleg a csiklót, és környékét. Akkor előszőr csak halkan, aztán egyre hangosabban sóhajtozott, és az egyik lábát feltette a műszerfalra. Így teljesen felcsúszott a kis ruha, szabad rálátást engedve a rózsaszín tangára. Folytattam az izgatását, kb öt percig simogattam, mikor hangosan élvezni kezdett. Fejét hátra vetette, két kezével megmarkolta formás melleit, és hangosan nyögte:
Óhhhh, de jóóóóóó...csinálddd mééghhhh!
Ebben a pillanatban haladtam el egy mikrobusz mellett, ami valószínüleg munkásokat szállított, mert csupa férfi volt rajta. Az egyik kinézett az ablakon, és meglátta a feleségem széttárt combjait, punciján a kezemmel. A következő pillanatban az összes férfi az ablakra tapadt. Előszőr megijedtem egy pillanatra, de valami furcsa izgalom lett rajtam úrrá, így nem csináltam semmit. Illetve mégis, mert nem léptem a gázra, sőt, lelassítottam a busz sebességére. Azt vettem észre, hogy izgat ami történik. 6 - 7 pasi figyeli a feleségem élvezését, látják egy ilyen intim helyzetben. Éva már majdnem teljesen a csúcson volt, behunyt szemmel hangosan zihált. Gondoltam a befejezés legyen igazán intenzív, és az előadás is izgalmasabb lesz, egy gyors mozdulattal teljesen félrehúztam Éva tangáját, és az egyik ujjamat teljesen betoltam a puncijába. Éva erre megemelte a csípőjét, és még rá is segített. Az ujjam a lehető legmélyebbre merült benne, az ablakon keresztül meg jobban lehetett látni a szétnyílt pinát. Mikor egy pillanatra átnéztem a mikrobuszba, néhány pasi a felemelt hüvelykujjával díjazta az előadást. Rettenetesen büszke voltam arra, hogy ilyen feleségem van. Mikor Éva elélvezett, még nem vettem ki az ujjamat, lassan tovább mozgattam benne, míg teljesen le nem nyugodott. A busz is ott haladt még mellettünk. Aztán mikor kinyitotta a szemét, előszőr felém nézett, hálásan mosolygott, de amikor kinézett az ablakon, és meglátta az ujjongó férfi tekinteteket, azonnal összerándult, a lábát levette a műszerfalról, és a ruháját is visszaigazította.
- Jézusom, ezek most itt megláttak bennünket - szólt ijedten.
- Nem csak hogy megláttak, de egy ideje Téged néztek. Igazán gyönyörű látvány voltál!
- Te direkt csináltad? - kérdezte.
- Igen, felizgatott a tudat, hogy meztelenül lássanak téged éhes férfiszemek. Gondolj bele, nem tehetnek semmit azon kívül, hogy bámulnak.
Éván látszott, hogy ezen egy kicsit elgondolkodik, aztán a mérges tekintet lassan megenyhült. Talán nála is kiváltott a gondolat érdekes érzéseket. Én közben visszaálltam a busz mögé, és követtem Őket. Kíváncsi voltam, Éva mit fog tenni, ezért a combján felsimítva a ruhát, megint a puncijára tettem a kezem, és lassan cirógattam a csiklóját a bugyin keresztül. - Nagyon nagyot élveztem a kezedtől! És megint nagyon jól esik.
- Ha akarod, egész Siófokig élvezhetsz...szeretnél? - kérdeztem.
- Igen!
- Akkor levehetnéd ezt a tangát, úgyis teljesen elázott már. Vagy akár a ruhádat is... - dobtam fel újra a témát, kicsit bátortalanul.
- Szeretnéd, ha meztelenül utaznék Veled?
- Nagyon is!!! - vágtam rá azonnal, és a farkam egy pillanat alatt megkeményedett.
- Végülis bevallom, én is izgalmasnak találom ezt a játékot - álmomban már szerepeltem egy szinpadon, ahol férfiak, és nők előtt táncoltam.
- Meztelenül? - kérdeztem.
- Igen, előszőr szexis ruhában, de aztán utána anélkül. Olyan erotikus bár volt.
- Az nagyon klassz lehetett, szivesen néztelek volna én is. - mondtam neki. Egyébként meg a személykocsikból csak a meztelen válladat lehetne látni, csak a magasabb buszokból, kamionokból lehet jobban élvezni a látványodat. - próbáltam nyomni a témát.
- Jó, ha akarod, leveszem. - és már bújt is ki a ruhájából.
Megvallom, alig tudtam figyelni a vezetésre, ez a dolog annyira bepörgetett. Ott ül mellettem a gyönyörű feleségem, teljesen pucéran...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 13:46
Holvana folytatás?
#10 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:13
Nem rossz.
#9 bennic 2008. 01. 31. csütörtök 09:23
Mikor folytatod már a történetet? Nekem nagyon tetszett, nagyon izgató, én is hasonlóan érzekű!
#8 99st 2007. 09. 10. hétfő 07:17
nagyon jo történet szuper a feleséged csak igy tovább várom a folytatást!!! ne törödj az irigyekkel!
#7 andrás 2007. 08. 16. csütörtök 22:15
ide figyelj,haver én imádom a feleségem de ha pénzről van szó a tiéd lehet 2 milla.
#6 andrás 2007. 08. 16. csütörtök 22:12
imádom a szexet szerernék egy jót élvezni a szádba bandika
#5 visitor 2007. 08. 16. csütörtök 19:34
Nincs túl sok bíztató vélemény, de hamarosan leírom a folytatást. Azt hittem, több pasit is izgat, ha megbasszák a feleségét...
#4 Novák János 2007. 08. 9. csütörtök 07:02
Én viszont megtenném a feleségemmel , szívesen.
#3 Howard 2007. 08. 6. hétfő 09:52
Na-ná,nagyon várom hogy mit műveltetek még Balatonon.
#2 Ati 2007. 08. 6. hétfő 00:17
Hát én ezt igynem tenémmeg a feleséggemmel demég másnővelsem?
#1 Törté-Net 2007. 08. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?