A+ A-

Programozás a bankban

Az a feladatom, hogy a dolgozóknak segítsek a bankokban elkészíteni a negyedévi összesítéseket számítógépen. Nagyon sokat tréfálkozunk a bankokban dolgozó fiatal lányok szexuális étvágyáról, bár még egyikünknek sem volt ilyen skalp a tarsolyába. De a többi lány nagyon bukik az öltönyös bankárokra, így szinte majdnem mindennap van egy kis kalandunk, persze csak akkor, ha időnk, és kedvünk is van hozzá.
A legnagyobb vágyunk mégis csak az, hogy egy "bankos csajt" kipróbáljunk. Azt se gondoltam volna, hogy a haverok közül nekem lesz először ilyen szerencsém. De még milyen szerencse, hiszen nem is egy jutott nekem, hanem egyenesen négy.
Egy szép napon a központból kiküldtek egy manhattani bankba, segítsek elkészíteni egy jelentést, munkaerőhiány miatt. Maga az épület is szimpatikus volt. Amikor beléptem, áthaladtam az előtéren, mire találtam egy biztonsági őrt, aki útba igazit. Eléggé meglepődve nézett rám, ahogy megmutattam neki a papírt, amire az iroda száma volt felírva. Közölte velem, abba az irodába csak azok mennek be, akik amúgy is ott dolgoznak, soha nem megy oda szinte senki. Az ott dolgozók mindig panaszkodnak, unalmas. A kísérőm azt is elmondta, hogy postázási munkát végeznek itt általában, kevés a munkájuk. Majd az ajtóhoz érve elköszönt.
Halk kopogtatás után beléptem a terembe, meglepődtem. Négy fiatal hölgy tekintete szegeződött rám. Bemutatkoztam, és elmondtam, miért is jöttem. Ők is egyenként bemutatkoztak, meglehetősen szívélyesen fogadtak egy idegen férfit.
Vanessa egy magas, szőke hölgy, láthatólag a legidősebb (kb. 25 éves), és a legmagasabb beosztása volt az irodában.
Vicky valószínűleg indai származású, nagyon közvetlennek bizonyult.
Michellenek fekete haja volt. Csak egy laza "helló" - val köszöntött.
A legutolsó asztalnál ült Sheryl.
A munkát Vicky gépén kezdtem, a lány segített kiigazodni a bonyolult programon. Amikor hozzám szólt, felé fordultam, és finoman a vállammal végigsimítottam a mellét. A mellei félig kilátszottak az apró felsőrészből, de ő nem tett semmit, hogy eltakarja. Igazából nem is bántam, csodás darab volt. A szeme ragyogott, ahogy cinkosan rám mosolygott. Majd megérintette a vállamat, amikor megköszönte a segítséget. A huncut mosolya és gyönyörű teste felkeltett az érdeklődésemet. De folytatni kellett a munkám, ezért átültem Michelle gépéhez, egy hasonló műveletet elvégezni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 14. csütörtök 07:25
Hát még ha magyarórán is figyeltél volna...
#6 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 09:21
Jó.
#5 feherfabia 2014. 05. 4. vasárnap 07:24
Nagyon jó!
#4 listike 2014. 05. 3. szombat 16:33
Tetszett.
#3 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:52
Nem rossz.
#2 papi 2013. 04. 15. hétfő 11:45
egész jó
#1 Törté-Net 2006. 04. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?