A+ A-

A barát

Sok olyan történetet olvastam már, amiben férfiak osztoznak egymás feleségén. Én is arra vágytam, hogy drága hitvesemet végig nézzem, amint más férfivel szerelmeskedik. Mari, a feleségem 29 éves. Amikor összeházasodtunk mindketten gátlásosak voltunk szexuális téren.
Lassacskán felfedeztük egymás testét. Három évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az orális szex neki is örömet okozzon. Az én fantáziám, azonban nem éri be ennyivel. Ezt el is mondtam a feleségemnek, aki nem ellenkezett, mert ő is szívesen kipróbálná mással. Az pedig, hogy közben én figyelem, még izgalmasabb. Csak keressek egy megfelelő illetőt a számára.
A munkahelyemről ismertem egy agglegényt, Ferit, aki megfelelt volna a feleségem ízlésének. Már találkoztak egyszer, s elég jól megértették egymást. Elmondtam Ferinek a tervünket, s ő szívélyesen felajánlotta a "segítségét". Amikor haza értem, elmondtam Marinak, találtam egy megfelelő embert, Ferit, aki egy órán belül itt lesz. Hitvesem igazán örült, s elviharzott a fürdőszobába, hogy rendbe szedje magát. Szűk ruhát, s egy extra magas sarkú cipőt vett fel. Amikor "közös barátunk" megérkezett, feleségem egy hatalmas csókot nyomott a szájára. Közölte vele, boldog, mert ő az első szeretője. A hálószobába vezetett minket, és italt töltött. Egy ideig még iszogattunk, amikor elfogyott az ital, és én kimentem, egy új üvegért a konyhába. Mikor visszatértem, Feri már meztelenül ült az ágy szélén, Mari előtte térdelt, s a hatalmas péniszével játszadozott. Igazán örömet szerzett a látvány. Gyorsan melléjük telepedtem, hogy mindent láthassak. Élvezettel néztem, amint a szájába vezeti Feri férfiasságát. Ferit sem zavarta a jelenlétem, hiszen ezt már előre megbeszéltük. Viszont nem akart velem osztozni, mindent egyedül akart. Nem bántam, hiszen legnagyobb álmomat valósítottam meg. Nem hittem, hogy ezzel a házasságomat veszélyeztetem.
Örömmel néztem amint feleségem élvezettel nyalakodott kollégám férfiasságán. Marinak nagyon tetszett Feri teste, nem kevésbé hatalmas szerszáma. A látvány felizgatott, magamat kezdtem simogatni. Feri Mari mellét vette kezelésbe, gyengéden simogatta. Maga mellé fektette hitvesemet, végig csókolta gyönyörű testét, kezét pedig a lába közé csúsztatta. Majd a szájával is oda araszolt, hatalmas örömet okozva feleségemnek, s nem utolsó sorban nekem is. Közben azon gondolkodtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 11. hétfő 06:39
Kicsit tanmese jellegű.
#6 zsuzsika 2014. 10. 16. csütörtök 13:10
Gyenge.
#5 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:26
Gyengécske
#4 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:47
Nem rossz.
#3 róka 2007. 08. 11. szombat 21:09
gyenge és fárasztó
#2 róka 2007. 03. 13. kedd 09:41
zéróóóóóó
#1 Törté-Net 2006. 03. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?