A+ A-

Gabi története 2. rész

Hétfőn Péter elutazott három napra, egy céges munkára. Vasárnap este még megbeszélték, hogy Gabi megy el Jánosékhoz a részleteket egyeztetni. Péter megbízott Gabi ízlésében, és tudta, hogy a menyasszonya, jól fog dönteni. Gabi hétfőn délután kettőkor csengetett be a megadott címen. Egy nagy kert előtt állt, amelynek közepén egy nagy, a tizenkilencedik század végén épült ház terpeszkedett. A ház kétszintes volt, plusz a tetőtér. Nagyon szépen felújították, a kerten pedig látszott, hogy hozzáértő kezek gondozzák. A kaputelefonon megkérdezték a nevét, majd kitárult előtte a kapu. Gabi végig sietett a házig vezető sóderrel felhintett kis úton. Aznapra egy testhez álló fekete szatén ruhát vett fel, amelynek dekoltázsa sokat többet mutatott a melleiből, mint takart. A felső szegélyén majdnem kilátszott a barnás bimbóudvar. Fekete combfix harisnyájának felső széles csipke gumírozása minden lépésnél kivillant.
Egy titkárnő fogadta őt, és hellyel kínálta, amíg a főnöke befejezi a telefonját. Talán két perc telt el, amikor János kiszólt a titkárnőnek a telefonján. A titkárnő kinyitotta Gabi előtt az ajtót és ő belépett János irodájába. János egy magas támlájú fekete bőrszéken ült a nagy mahagóni íróasztala mögött. Most felállt és Gabi elé sietett. Kezet csókolt neki és hellyel kínálta egy kisebb asztal melletti széken, majd pár mappát magához véve ő is odahúzott egy széket és Gabival szemben leült. Az asztalka üveg lapján át kitűnő rálátásban volt része Gabi combjaira. Gabi, kacéran kicsit feljebb húzta a szoknyáját, minek következtében a harisnya széle fölött még pár centi csupasz combjából is láthatóvá vált. Rámosolygott Jánosra.
- No lássuk! Szólt a férfihoz.
János kinyitott egy mappát és a következő fél órában mindketten a tervekbe merültek. Gabi pár módosítást kért Jánostól, amit az feljegyzett a noteszébe, majd a munka végeztével, kérdezte Gabit, hogy nem inna e valamit? Gabi csak egy pohár kólát kért, mondván, hogy még vezetnie kell. János kitöltötte a kólát a lánynak, magának egy száraz martinit kevert, és visszaült a szemben lévő székre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 19:43
Nagyon jó fordulat, tetszik. Talán ha részletesebben írnál, ...
#7 feherfabia 2016. 03. 31. csütörtök 07:07
Egèsz jò
#6 papi 2015. 08. 23. vasárnap 11:23
Egyre jobb
#5 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:49
Nagyon jó.
#4 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 07:09
Contrazok Verara, reszletesebb leirasok kellenenek.
#3 Vera 2006. 04. 6. csütörtök 08:57
Nagyon jó az alapötlet és a sztori, csak kicsit részletsebben kellene...
#2 dante66 2006. 03. 31. péntek 20:50
folytasd.végre egy izgató story
#1 Törté-Net 2006. 03. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?