A+ A-

A legjobb barátnő

Én egy pesti lány vagyok, és pár éve rájöttem, hogy a lányokhoz vonzódom. Mivel a pasiktól teljes mértékben irtóztam, és egy nap végleg elfordultam tőlük! Régebben minden évben négyszer az apámmal lejártam vidékre a nagymamámhoz. És ott is találtam magamnak barátokat. De volt egy lány, akit kifejezetten szerettem. Móninak hívták. A legjobb barátnőm lett. Vele beszéltem meg mindent. Egy nap bevallottam neki, hogy leszbikus vagyok, és ha ez miatt nem akar többet látni, én megértem, és végleg kilépek az életéből! De ő megértett engem, és azt mondta, hogy ettől függetlenül is a legjobb barátnője vagyok! Ekkor voltam a legboldogabb, hogy végre nem kell előtte titkolóznom. Itt pesten is voltak barátaim, de ö volt az egyetlen, akivel mindent meg lehetett beszélni, és mindig nevettünk együtt vagy éppen sírtunk, de boldogok voltunk. Titok nem volt köztünk, akárcsak egy testvéri viszony alakult ki köztünk! Akárhányszor ott voltam, szinte minden nap vele voltam és nála aludtam. A nap 90%át együtt töltöttük! Mindig alig vártam, hogy elmehessek hozzá, és beszélhessek vele elmondhassam neki az élményeimet, a fájdalmaimat, ha éppen volt. És ő is nekem.
Aztán egyszer csak kezdett Móni úgy megjelenni előttem, mint egy nő és akárhányszor csak vele voltam vágytam, utána hogy megérinthessem megcsókolhassam. Hát igen beleszerettem!! De ezt igyekeztem titkolni előtte, és a szemkontaktust is kerültem vele. Na ez nagy hiba volt mivel észrevette, hogy valami nem stimmel velem. Egy nap ezt meg is kérdezte! Ültünk az ágyán és én távolabb ültem tőle, mint ahogy szoktam. Emelte az arcom felé a kezét és én elhúztam az fejemet. Erre megkérdezte:
- Mi a baj? - közben közelebb húzódott hozzám...
- Semmi, csak fáradt vagyok! Próbáltam neki valamit mondani.
- Ugyan már, ezt nem hiszem el, az utóbbi időkben máshogyan viselkedsz velem, nem vagyok bolond, észreveszem! - mondta
- Tényleg semmi bajom, csak fáradt vagyok, hazamegyek, majd holnap beszélgetünk jó? - válaszoltam neki, miközben felálltam az ágyról...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 3. szerda 10:23
Nagyon szép.
#5 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:04
Nagyon jó.
#4 sihupapa 2008. 11. 26. szerda 20:37
soha nem tudjuk mi a helyes vagy mi a jó az életben.
#3 k.m.v. 2006. 04. 1. szombat 15:11
Hat igen igaza van sashanak ha igaz az egesz es tenyleg szereeted akkor vele kellet volna maradjal mert biztos hogy tudot volna donteni
#2 Sasha 2006. 03. 30. csütörtök 10:07
ha igaz a sztori, szerintem nagy hülyeséget csináltál, hogy egy ilyen kapcsolatot elengedsz. Rá kell bíznod a másikra, hogy ő mit vállal fel, neked nincs jogod dönteni helyette.
#1 Törté-Net 2006. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?