A+ A-

Papon a popó

A feketére festett negyvenes titkárnő két férfivel beszélget a rektor úr titkárságának előszobájában. Mindkettejük hosszú reverendában álldogál, és növendékeik, a papnevelde tanáraiként tisztelhetik őket. Egyikük fiatalabb, kicsit hízott, zavart tekintetű, kapkodó beszédű. Mintha állandó rejtegetnivalója lenne, folyamatosan körülpislog a szobában.
A társalgás témája valóban nem az öreg, máladozó falak közé való.
Szabályos üzlet köttetik az asszony és a férfiként kufárkodók között. Az eladó sokkal inkább egy benzinkút környékén árulhatna, mint az évszázados egyetemen. A vevők pedig talán, kamion sofőrök is lehetnének, mint nagyra becsült tanárai az intézménynek. Például az idősebb, magas őszesre kopaszodott, magabiztosan csöndes férfit, a titkárnő Professzor úrnak szólítgatja. Suttogó mosolyával faragott gerendaként úgy áll az asszony előtt, mint megverselt élő tilalomfa. Hunyorgó szemeiből látszik, jól tudja, milyen titkolandó a vásárlás célja.
A bögyös kis maca kacér hunyorgó tekintete, a fiatalabb szemlesütött zavara és a "professzor" határozott magabiztossága végül megszüli az üzletet.
Beszédük halk, szinte suttogó, az eladó mégis időnként gurgulázva felkacag, ahogy átsütnek viselkedésén, az üzlet sikamlós részletei.
Végül megköttetik, és eredményül, találkozót beszélnek meg a lakásán, másnap délelőttre.
A beszélgetésből úgy is tűnik, az asszony mintha "meggyónni" szeretne a lakásának intimitásában. Talán az a furcsa, hogy egyszerre két pap előtt is. Azonban a gyónás "árának" emlegetése egészen más, egyáltalában nem hitvilági események következtére utal. Ráadásul, hogy az árat majd a két pap fogja fizetni, ez aztán már egészen más irányba viszi a fantáziát.
A megköttetett üzlet boldogító tudatában, álságos mosollyal suhannak ki a szobából.
Az asszony a jó kereskedő büszke tartásával nyit át a főnökéhez, az elsötétített terembe.
Nagy barokk bútorok között nyájasan mosolygó, szikár, ötvenes Rektor Úr, simogató hangja fogadja odabent. A kezeit masszírozza miközben beszél. Zavartan pislogó tekintete egyre csak a fehérlő blúz nagy dombjait simogatja. Láthatóan, kevéssé titkolja vágyainak szabadra törő indulatát. Titkárnője szemlesütött szemérmet játszva fogadja főnöke pillantásait és alaposan kihomorítja felsőtestét. Csendes mosollyal kér szabadidőt másnap délelőttre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:45
Sajnos elkezdenek 1-2-többrészes írásokat és nemfejezikbe.
#6 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:38
Nem rossz.
#5 tiborg 2011. 11. 2. szerda 06:48
Erdekes es elgondolkodtato. Az aru megerte az arat??!!
#4 bree 2006. 03. 28. kedd 19:08
Fojtasd kérlek!
#3 vazz 2006. 03. 28. kedd 09:11
Jó a stílusod!
#2 valaki 2006. 03. 27. hétfő 17:16
gázos, brr
#1 Törté-Net 2006. 03. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?