A+ A-

Kollégium

Macis alkatú srác vagyok, sajnos sokkal kevesebbet sportolok, mint azt szeretném. Ennek persze legfőbb oka a bennem megbújó és az uralmat lassan átvevő lustaságom. Hál istennek testem kellően arányos és néhány előnyös pózban, megfeszített izmokkal a tükör előtt egészen jól mutatok. Van egy úgymond állandó barátom otthon, aki szintén ilyen húsos maci alkat, de már jó régóta csak a havi hazajárásaim során találkozunk és akkor sem mindig tudunk egymáshoz bújni.
Már majdnem 3 hónapja lakom itt a kollégiumban és kábé azóta szenvedek. De nagyon... Akár a túlparti málnást bámuló medvebocs.
Azóta kínoz a vágy, amióta megpillantottam Zsoltit. Gyönyörű, izmos, atlétatermetű fiú volt, arca akár egy angyalé. Rövidre vágott göndör fekete haja, mint egy görög istent koronázta meg bájos arcát. És a zuhanyzóban megpillantott teste! Minden apró részletében arányos, izmos és valahogy kecses volt, akár valami reneszánszkori bronzszobor.
Bordázott, ragyogóan kidolgozott mellkas, erős, dudorodó kar- és lábmuszklik de pont annyi, amennyi még nem az a felfújt testépítő alkat. Csodálatosan kerek, selymes kis szőrszálacskákkal borított feszes fenekéről alig bírtam levenni a szememet, amint zuhanyozáskor a víz véletlen árkokat húzott a szőrébe. Sajnos segglyukát nem deríthettem fel, az azért már furcsa lett volna ott a zuhanyzóban, de farka látványától lepadlóztam.
Nem is hosszúkás, sokkal inkább vastag és eres dákója olyan kecsesen és impozánsan pihent borotvált herezacskóján, hogy alig bírtam magam türtőztetni, hogy ne kezdjem el ott és akkor azonnal kényeztetni. Úristen, milyen gyönyörű lehet, amikor ereje teljében duzzad!
Nem tudtam mit tegyek, gondolataim egyre csak körülötte jártak, már tanulni sem tudtam. Arra vágytam, mindennél jobban, hogy meztelen testünk összeérjen és magamban érezhessem kőkemény falloszát. Akárhol! Aztán egy novemberi estén minden megváltozott...
Már majdnem éjfél felé járt az idő, amikor a kolesz közös társalgójában még javában dúlt a kártyaparti. Én egész jól játszottam és kábé tizenöt perccel ezelőttig majd minden partit én nyertem. Azóta azonban egyet sem sikerült megnyernem és ebben egyáltalán nem a fáradtságom volt a ludas. Hanem Zsolti, aki ekkor szállt be a partiba egy elálmosodott társunk helyébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 08:58
Nem lett rossz.
#4 AlexHun 2014. 08. 21. csütörtök 14:15
szuper.
#3 mc18 2007. 05. 29. kedd 23:10
Helló, én 19 éves vagyok, 4évig voltam kollégista egy miskolci fiúkollégiumban, sajnos nekem csak télleg a látvány jutott, ez a történet jó lett volna ha velem is +történik:D
f1818@freemail.hu
#2 sima zacsi 2007. 02. 18. vasárnap 20:33
ez igazán nagyonjó történet volt szinte én is átéltem. Köszi
#1 Törté-Net 2006. 03. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?