A+ A-

Szandra, avagy mit kezdjek egy férfival?

Ültek a homályos szobában, a sarokban elhelyezett ülősor két ellentétes szárán, mint egy háromszög két átellenes csúcsán, egymásnak merőlegesen. Szandra érezte, hogy a férfi néha őt figyeli, nem is a videót.
A képernyőn éppen egy fiatal húszegynéhány éves szőke lányt vett kezelésbe a mesternője. A szőkeség már felkötve, két csuklója vízszintesen, egy másfél méteres fekete rúd végein lévő karikákhoz volt csatolva. A rudat, közepénél fogva, egy feszülő kötél húzta a magasba, nyilván valamilyen csigán mozogva, amit éppen a képernyőn nem lehetett látni. A párhuzamos, másik szál kötél a szőkeség hajkötegét átfogva, húzta a lányt a magasba. A szétterpesztett combok közé éppen betoltak egy finom fekete bőrrel bevont bakot, egy amolyan fűrészbak félét, csak éppen extrább kivitelben, amelynek szétálló lábaihoz akasztották be a lány bokáit. Innen már nincs menekvés. A képen megjelenő mesternő egy kistányér nagyságú, sok-sok apró szöggel átszúrt bőrlappal öltöztetett jobb tenyerével, enyhén, ám céltudatosan kezdte ütni a lány fenekét. A szoláriumtól barna lány farizmain a bőr pillanatok alatt kipiroslott.
A következő képeken már a bőrbakra hosszában, hasra fektetett lány csuklóit kapcsolta a domina és segítője a bak átellenes lábain lévő karikákhoz. A mesternő a bakra feszített rabszolgája háta mögé kerülve bal kezével a csigáról leoldott kötelet feszítette, amely húzva a szőke hajfonatot, felfeszítette a fekvő lány fejét.
A fél képernyő betelt a bak szintjén rángatózó igen formás fenékre, és a bak két
oldalához szorosan csatolt lábakra, a kicsit vastag, ám feszült izmaival kívánatos
combokra záporozó bőrkorbács ütéseivel. A halkra állított videóból jövő jajgatások ott keringtek közöttük a levegőben úszó cigarettafüsttel elegyedve.
Szandra már kezdte úgy érezni, hogy nem is törődik azzal, hol van éppen. A film pergett tovább és benne egyre nagyobb volt a feszültség. Érezte, hogy mindene bizseregni kezd. Addig fészkelődött az ülősoron, amíg felrakta lábait az ülésre, maga alá húzva, féltérdelő, ülő helyzetben, hogy így összeszorított combjaival feszíteni tudja már-már nedvesedő szeméremajkait. Szandra kémlelő pillantásokat vetett a nyugodtan dohányzó férfira.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:43
Nem rossz.
#2 Ram Agile 2008. 10. 28. kedd 19:20
Több párbeszéd kellett volna és ügyelj a szóismétlések csökkentésére.
#1 Törté-Net 2006. 03. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?