A+ A-

Forró szombati ebéd

Hát eljött a várva várt nap. Szombat.
Erre a napra várok már két hete. Ugyanis két hete voltam utoljára együtt kedvesemmel, különböző problémák miatt... először nálam jött közbe némi női gond, majd nála a vizsgaidőszak, így a kellemes estékről (délutánokról, reggelekről) igencsak lemondhattunk. Persze minden nap találkoztunk, de vagy csak sétálgattunk egy kicsit, vagy közösen tanultunk. Lassan egy éve vagyok vele, de még mindig ugyanúgy megdobban a szívem, ha meglátom, lüktet bennem a vágy, ha hozzám ér. Tehát nemhogy halványultak volna az érzéseim, de még erősebbek lettek. És a legeslegjobb, hogy ezt nála is éreztem.
Csütörtök óta szinte végig lázban égtem a szombat miatt. Ahogy elképzeltem mit fogok vele művelni, rögtön izgalomba jöttem.
Anyámék még múlt héten bejelentették, hogy leutaznak a rokonokhoz Szolnokra, tesómék meg (valószínű, hogy vették a lapot segélykérő pillantásomból) még péntek este lementek Siófokra a haverjaikkal. Így az enyém, illetve miénk volt az egész lakás... egészen vasárnap délutánig... huh... megint egy borzongás.
Kedvesemet délután kettőre vártam. Készítettem kaját, nem sok gondot fordítottam rá, mert úgy véltem lehet nem is lesz rá igazán szükség... majd jóllakunk a másikkal. Miután mindent szépen elpakoltam, és megterítettem, elmentem letusolni, és rendbe szedtem magam. Már fél kettő volt, mikor rájöttem, hogy alig maradt némi időm, hisz párom mindig pontos volt, talán egyszer ha előfordult vele hogy elkésett... Gyorsan elrendeztem a maradék tennivalót, (ruhák elpakolása, zene előkészítése, stb.) majd felvettem az újonnan szerzett szexi fekete bordó együttesemet, rávettem egy köntöst, leültem, és bekapcsoltam a tv-t, igaz feleslegesen, mert rá 20 másodpercre már csöngött is a kaputelefon, jelezve hogy megjött. Beengedtem, majd mikor végre újra levegőt kaptam, kinyitottam a bejárati ajtót, és beálltam amolyan "gyere és falj fel állásba".
Ahogy felért a lift, és kilépett a szívem a torkomban dobogott, de ezt láttam rajta is. Mikor meglátott, csak végigmért tekintetével, és láttam rajta, hogy elképzeli mi van a lepel alatt. Odalépett, finom csókot lehet az ajkamra, és bement a lakásba. Először mozdulni sem tudtam a döbbenettől. MICSODA?! Egy csók??? Ennyi??? Őszintén szólva azt hittem lerángatja rólam a ruhát, és még a folyosón vadul a magáévá tesz. Ehhez képest...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 25. kedd 07:34
Jó.
#2 listike 2014. 02. 11. kedd 17:28
Szerintem jó volt.
#1 Törté-Net 2006. 03. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?