A+ A-

Rendőrsztori

Hazafelé tartottam a munkahelyemről, amikor lemeszeltek. Két, jól megtermett biztos úr állt az úton és intett nekem, hogy álljak félre. Az ég alja már sötétedett, kissé hűvös kezdett lenni, de a napközi nyári melegnek még voltak tartalékai.
Az egyik rendőr odahajolt a kocsim ablakához és rövid ujjú ingéből kilátszó izmos karjával intett nekem, hogy szálljak ki. Én persze engedelmeskedtem neki, ki akar összetűzésbe kerülni a yarddal? Amikor a kocsim mellett álltam és visszanéztem a jármű belsejébe, észrevettem az anyósülésen az éppen az előbb vásárolt Playgirl-t és mellette a Mások újságot. Csak reméltem, hogy az imént bepillantott rendfenntartó nem vette észre őket. Semmi kedvem sem volt most, hogy emiatt kicikizzen vagy esetleg megbüntessen.
Tévedtem. Észrevette és megbüntetett. De olyan kellemes büntetést sokat kívánok mindenkinek?
Kissé durván odalökött a kocsihoz, megfordított és kezével motozást tartott rajtam. Végigtapogatta pólóm elejét, a farmernadrágomat a lábszáraimnál, majd kezeivel a farkamhoz ért. Na itt már sejtettem, hogy láthatott valamit a kocsiban, ami ráadásul még tetszett is neki. Merthogy nem csak megtapogatta az elülső csomagomat, hanem jó alaposan meg is mogyorózott a rend őre. Aztán ismét átfordított és most szembe kerültem vele, de kezeit továbbra sem vette el a farkamról, hanem a nadrágon keresztül masszírozta, gyúrta férfiasságomat.
Szabálytalankodunk, kicsikém? Szólt oda nekem, majd meglepetésemre hozzám hajolt és egy jó alapos, nyelves csókot passzírozott a számra. Amikor végzett a csókkal, nyelvével végignyalta az arcomat és a fülemhez jutván ezt súgta még a fülembe: Most jön a büntetésed!
Ellépett tőlem és kinyitotta a kocsim hátsó ajtaját. A másik rendőr eközben az autó másik oldalán állt és figyelte a gyér forgalmat, mondhatjuk azt is, hogy biztosította a helyszínt.
A csókos társa keze nyomban az övemnél kezdett matatni, majd gyorsan és szakszerűen megszabadított a nadrágomtól és letérdelt elém az útszélre. Kibogozta a cipőm fűzőjét, levette rólam, majd lesegítette a nadrágot is a testemről. Ott álltam előtte mezítláb a kavicsos padkán, egy szál alsóban és pólóban, mire ő nyomban két kézzel le is tépte rólam az alsógatyát és rábukott a már a motozásakor felágaskodó nemi szervemre. A tövénél megmarkolva erőteljesen és hevesen szopni kezdte a faszomat, ki-be járatva a szájüregében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 10. 23. csütörtök 07:02
Undorító.
#3 AlexHun 2014. 08. 21. csütörtök 14:05
Kipróbálnám...
#2 sima zacsi 2007. 02. 18. vasárnap 22:30
EZT IS KI PRÓBÁLNÁM :))
#1 Törté-Net 2006. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?