A+ A-

Karmazsin Folyó - Prológus

Elöljáróban:
Ez eredetileg egy készülő erotikus sci-fi regény, ami a baráti körömben jelentős rajongótábornak örvend.
Figyelmeztetek minden olvasót, hogy a szöveg esetenként vulgáris lehet, vagy módfelett kényes témákat tüntet fel természetes viselkedésformaként. 18 éven aluliaknak a tartalom megtekintése még szülői felügyelet mellett sem ajánlott!
Megjegyzés: elnézést, ha a bekezdések kicsit áttekinthetetlenek, de csak átmásoltam az egész prológust Word-ből, illetve meg kell említsem, hogy ez nem a végleges verzió, még én is látok benne bőven hibákat, nemcsak itt, de az eddigi 10 és fél fejezetben is, melyek a regénynek csupán a bevezetését képezik.
De elég a mentegetőzésből, kezdjünk bele, elvégre bátraké a szerencse - na meg a díszes koporsó... ;)
A nap vörösen izzó korongként közelített a végtelen kősivatag horizontja felé. Ryana megtörölte verejtékpettyes homlokát, majd visszapillantott, hogy a többiek mennyire bírják. "Nem jól; egyáltalán nem" - jegyezte meg magában, majd kisöpörte a sötétvörös tincseket arcából - Persze nem is csoda. Az élelmük rég elfogyott, és már vizük is alig volt. Csoda, hogy eddig is kihúzták. De minden megtett kilométer után, amikor felpillantottak a kietlen messzeségre, egyre inkább kétségbeestek.
Arina, a rangidős tiszt most kimondottan gondterheltnek látszott. Valószínűleg magát okolta a rajtaütés miatt. Nem elég, hogy elvették a buggy-kat, hogy kilökték őket a pusztába, de még alaposan meg is tömték őket. Ryana hálás volt magának, amikor azt választotta, hogy sterilizálják. Ahogy a nő agyában előrefurakodtak az emlékek, akaratlanul is összeszorult a feneke. És a legrosszabb az volt, hogy nem tehetett ellene semmit. Pedig legszívesebben megölte volna őket. Az utolsó emberig. Az utolsó szálig, mindet...
- Arina! - szakította meg Jetta mély hangja a gondolatmenetet - Ryana, Arina elájult!
Zöld szemeivel alaposan végigmérte a földön heverő testet, majd felnézett Jettára. A barna tekintetben mindig volt egy olyasfajta magabiztosság, egy olyan belső nyugalom, amitől Ryana visszanyerte a lélekjelenlétét. Majd elnézett a nő válla fölött, ahol Nitty futást helyettesítő, elcsüggedt, mégis relatíve gyors csoszogással és aggodalommal a tekintetében közeledett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 12. 5. csütörtök 08:56
Elég jó.
#5 v-ir-a 2013. 05. 31. péntek 22:54
kár hogy a 2-4. résztől kezdtem el olvasni...határozottan tetszik
#4 genius33 2013. 05. 29. szerda 17:46
Egész jó smile
#3 Rinaldo 2013. 05. 29. szerda 07:57
Jó nagyon.
#2 papi 2013. 05. 29. szerda 05:35
Tetszik
#1 Törté-Net 2006. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?