A+ A-

Balcsin

Balatonból is megárt a sok... A partról visszatérve farkaséhesen fogunk neki az útközben vett pizzának a konyhában. A konyha nem túl nagy, egy hűtő, mosogató, asztal és két szék van benne csupán. Nem is kell több. A két egyágyas szoba sincs túlbútorozva, az alvóalkamatosságok mellett egy-egy éjjeliszekrény és egy-egy ruhás szekrény kapott még helyet. A fürdőszoba közös, a zuhanyzófülkén és wc-n kívül egy műanyagfigura található benne, ami az első pillantáskor heveny röhögőgörcsöt váltott ki mindkettőnkből. Miki egér azonban nem vette zokon, töretlenül mosolyog azóta is és kezeit törülközőtartóként nyújtja a magasba, elvégre ez a dolga. Mint megtudtuk, minden szálláson ugyanilyen figurát helyeztek el az üzemeltetők a helyiségekben: Donald kacsát, Plútó kutyát és a többi híres rajzfilmhőst.
Abból a nyolc tagú baráti társaságból, amelyikkel idevonatoztunk nyaralni, csak mi ketten vagyunk szinglik, de mivel a faházak között nincs egyszobás, így magától értetődően választottuk ezt a megoldást. Régóta ismerjük egymást, nem ciki a közös szállás, és a többiek se poénkodnak rajtunk.
A pizzával leszámolunk, jól esik rá némi ásványvíz és kóla, kinek-kinek ízlése szerint. Én valahogy nem lelkesülök annyira a barna löttyért, mióta kipróbáltam a neten olvasott kísérletet, és egy rozsdás csavar tényleg felolvadt négy nap alatt a fél pohárnyi üdítőben. Amikor ezt elmondom neked, csak annyit felelsz válaszként, hogy: finom. Tipikus flegma pasi vagy.
- No jó, egy tusolás rám fér a Balcsi kristályosan tiszta vize után... - nézek végig magamon. Talán nem feltétlenül kellett volna a sekélyebb részen iszapdobálósat játszani, de hát az örök gyerek mindenkiben ott lapul. A nyamvadék iszap bevette magát testem hajlataiba, hajamba és a bikini alá is, most készül a bőrömbe fúródni.
- Megmossam a hátad? - kérdezed tréfásan. - Nagyon értek ám a szappanozáshoz!
- Hahaha, na persze, te szájhős!
- Szájhős? Most mijé? - bohóckodsz erősen eltúlzott mucsaröcsögei kiejtéssel. Nem válaszolok, behúzom magam után a fürdőszoba ajataját. Mindig mindenkivel bolondozol, te vagy a társaság mókamestere...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 25. hétfő 06:30
Még mindig nagyon tetszik!
#6 papi 2013. 12. 9. hétfő 16:19
Egész jó
#5 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:21
Kellemes smile
#4 sbcfx14 2007. 05. 19. szombat 16:58
szaftosabbra gondoltam
#3 Andreas 2006. 03. 14. kedd 22:16
Ízlések és pofonok ugyebár különböznek. Nekem tetszett.
#2 MZ/x 2006. 03. 10. péntek 13:34
Csapnivalóan rossz
#1 Törté-Net 2006. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?