A+ A-

Képzelgések

A mostani hétvégére is csodálatos meleg, napos időt jósolt a meterológia. Már hétköznap elterveztem, hogy szuper hétvégém lesz, éppen eleget ültem otthon egyedül eddig. Jóval többet a kelleténél. Nem is tudom mire vártam eddig. Most újult erővel, tele lelkesedéssel és jókedvvel nézek a hétvége elé.
Szombat délelőtt van, még lustálkodom kicsit az ágyban, mielőtt elkezdeném a napot. A királykék szatén ágynemű kellemes hűvösséggel simul meztelen testemre, teljes részletességgel megmutatva a legapróbb domborulatokat, íveket, hajlatokat. Karommal eltakarom a szememet, hogy ne zavarjon az ablakon bekukucskáló napsugár. A hifiből halkan szól a zene, s emígyen ellazulva azon kapom magam, hogy gondolataim a tegnap éjszakai erotikus filmben látottakhoz kalandoznak vissza. Csukott pilláim alatt mintha újra peregne a film.
Látom azt a szépszemű, hosszú hajú lányt, kinek olyan gyönyörűek voltak a mellei, hogy szinte irigyeltem a két fiút, kik egyszerre kényeztették őket. Igazából nem is tudom kit irigyeltem jobban a lányt vagy a fiúkat. Miközben ezen elmélkedtem kezem önkéntelen vándorútra indult testemen. Lassan haladtam, csiklandozva cirógattam hol az ujjaim begyével hol a körmömmel a bőrömet. Imádom ezt az érzést, mintha ezer és ezer hangya kelne útra egyszerre, hogy bejárja a már jól ismert területeket. Simogattam a nyakam, a karom- különös tekintettel a csukló és könyök hajlatomra - ellátogattak a hangyácskák a dombosabb helyek felé is. Egyszerre hódították meg mind két mellemet, hosszabban elidőzve a már keményen kiemelkedő bimbóimon. Aztán csak bal kezem indult útnak tovább, a hasam felé, majd egyre lejjebb és lejjebb.
Lábaim önkéntelenül nyíltak szét a takaró már teljesen lecsúszott rólam.
Ujjaim visszafelé indultak a combomon,egyre beljebb és feljebb vették az irányt, míg elérték a gyönyörlelő szigetet. Nem húztam szét nagyajkaim, nem ingereltem egyből a csiklómat és nem nyúltam magamban, ahogy a fiúk oly kapkodóan, türelmetlenül szokták. Oldalra nyúltam a fésülködőasztalomhoz, melyen egy pipere tükör állt. Az ölem elé tettem, s gyönyörködtem magamban, néztem az ujjaim ahogyan simogatják húsos, egyre vérrel teltebb ajkaim.Ahogy ébredezett bennem a kéj, mind nagyobb hullámokban öntötte el a bensőm. Egyre súlytalanabbnak, könnyedebbek éreztem magam, a nyelvemmel kéjesen nyalogattam a szám szélét, elvesztettem a tér az idő érzékem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 12. 7. szombat 06:34
Jó írás.
#4 papi 2013. 10. 1. kedd 11:20
Nagyon jó.
#3 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:28
Azám smile csatlakozom az előttem szólóhoz!
#2 Loverman 2006. 03. 6. hétfő 23:52
ISTENI!
#1 Törté-Net 2006. 03. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?