A+ A-

Érzések...

A fiú csak feküdt az ágyon, míg kedvese pakolt. A lány szeme sarkából végigpillantott a szinte meztelen testen. Párja csak boxert viselt. Miután az asztalról eltűnt a vacsora utolsó nyoma is, a lány így szólt:
- Megyek tusolni. - mindig kérdésként tette fel, hogy ki menjen először tusolni, de most csak kijelentette.
- Rendben - jött a válasz hanyagul.
Érezte a lány, hogy szerelme fáradt és csak emiatt ilyen lusta, beleegyező. Szerette a fiút annak minden bajával, hibájával együtt. Tudta és érezte, hogy ez az érzés kölcsönös, még akkor is, ha a viszonzás csak néha kerül kifejezésre. Belépett a kicsiny fürdőszobába, majd lassan elkezdte leszórni magáról a ruhát. A pólót, a melegítőnadrágot, kedvenc zokniját, csipkés fehér melltartóját, majd végül bugyiját is a földre dobta. Belépett a kádba, majd megnyitotta a csapot.
Érezte, ahogy a forró vízcseppek egyre erősebben, egyre nagyobb sugárban támadják bársonyos bőrét. Érezte a perzselő cseppeket, ahogy testén végigfolynak a nyakától egészen a lábfejéig. Szemét becsukta, és élvezte. Mikor már kezdett elviselhetetlen lenni a víz hőmérséklete kicsit megnyitotta a hideget is. Szerette magát áztatni. Szerette érezni ahogy a vízcseppek simogatják egész testét. Kezével beletúrt hosszú barna hajába, majd jobb kezét a nyakán keresztül lecsúsztatta a hasára, majd egyre lejjebb, míg keze el nem érte legbecsesebb testrészét. Lassan, lágyan simogatta vénuszdombját, és élvezte a pillanatot... A bizsergést, amit keze és a víz okozott. Ezután keze elindult felfele. A kalandozásba már másik keze is bekapcsolódott, egyszerre húzta fel őket a kerek melleire. A vágy csak fokozódott benne. A szobában heverő barátjára gondolt, de tudta, hogy ő már lehet, hogy alszik. Elnyomta a fáradtság - gondolta magában.
A tusfürdő után nyúlt. A nyakánál kezdte, lassan, érzékien kente be magát a tisztító balzsammal. Ezután duzzadó mellei, majd hasa következett. Lefele haladt, elért hosszú combjaihoz. Először a jobbot, majd a balt simogatta meg. Izzó punciját egyelőre szándékosan hagyta ki. Érezte, hogy ha most odanyúlna, annak nagyon jó vége lenne. De most nem akarta. Mikor ott fekszik a szobában a barátja? Nem. Most nem szabad. Leverette magáról a tusfürdőt. Szemét ismét behunyta, állított a csapon, hogy ismét élvezhesse a forró vizet. Ahogy álldogált a kádban hirtelen belényilallt egy érzés. Mintha valaki figyelné.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 05. 19. csütörtök 05:50
Egész jó!
#4 papi 2013. 06. 24. hétfő 10:45
Nem rossz
#3 v-ir-a 2011. 12. 18. vasárnap 21:55
nekem tetszett...
#2 szanci 2006. 02. 17. péntek 00:51
jó sztori csak a vége össze lett csapva kicsit.....
a nyílveszőt a tegezbe résznen meg jót mosolyogtam :-)

8p
#1 Törté-Net 2006. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?