A+ A-

Az élet ajándékai 5. rész

Aztán 1 év múlva Alexa egyetemista lett, elment az ország másik végébe. Mivel hétvégén nehéz volt találkozni sokáig nem láttam. Nagyon hiányzott Alexa, rájöttem, hogy szeretem. Nekem nem volt lányom, azt hiszem ez a szeretet inkább az apai szeretetre hasonlított. Bár elég sajátosan. Aztán egyre ritkábban jött haza a hétvégeken is. Ezért egyik alkalommal Alexa meghívott bennünket, hogy látogassuk meg az egyik hétvégén, legalább be tudja mutatni a barátait is.
Így egyik Pénteken felkerekedtünk, hosszú szervezésbe került, mire kitaláltuk, hogy mit mondjunk otthon. Zsuzsa könnyen megoldotta, mert Ö azt mondta, hogy Alexához megy. Alexa Apja nem is akart vele menni, mert már nagyon elhidegültek Zsuzsával, de Alexával sem volt valami jó kapcsolata. Én pedig egy "konferenciára" mentem. Kb. délután négykor értünk oda, felmentünk az albérletbe, ahol lakott, de még nem volt otthon, csak a lakótársa, Brigitta. Aranyos volt, beengedett bennünket, itallal kínált és mondta, hogy Alexa csak 5-kor érkezik, mert valami szemináriumi dolgozatot ír. Addig kellemesen elbeszélgettünk. Brigitta rövid, barna hajú lány volt, és szemmel láthatóan csinos. Nagyon közvetlen volt, azt mondta, olyan, mintha már ismerne bennünket, mert Alexa annyit mesélt rólunk. Hú-ha! Vajon miket. Remélem nem beszélt ki mindent?!
Aztán beviharzott Alexa. A nyakunkba ugrott, hogy már úgy hiányoztunk.
- Menjünk le a sarki étterembe enni valamit, biztos Ti is éhesek vagytok. - Javasolta. - Közben legalább tudunk beszélgetni.
Így lementünk négyen. Nagyon jól éreztük magunkat, Alexa láthatóan boldog volt. Úgy tűnt a suli is megy neki.
- Van egy meglepetésem számotokra. Este partit rendezünk a tiszteletetekre. Meghívtam néhány barátot, akik fontosak nekem. 8-ra jönnek, rendeltem kaját, a piát már megvettük.
Piát? Néztünk össze az Zsuzsával. De eszembe jutottak azok az idők, amikor én is egyetemista voltam. Hát ez így megy...
Nyolc körül elkezdtek szállingózni a vendégek. Aranyosak voltak, és irigylésre méltóan fiatalok és szépek. 2 fiú és 2 lány. Egy fiú és a két lány Alexa, a másik fiú Brigitta csoporttársa. Az ember ilyenkor jön rá, hogy, hogy elszaladnak az évek. Én is már 35 éves vagyok, pedig úgy tűnik, mintha most fejeztem volna be az egyetemet. Mindenki érdeklődött, hogy, hogy vagyunk, meséljünk magunkról, ami furcsa volt, mert hát nem az Apa vagyok, hanem a Szerető.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 6. péntek 06:43
Undor a köbön.
#5 A57L 2016. 04. 12. kedd 03:08
Kemény gruppen volt.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 13:16
Na, ez már itt is sok!
#3 v-ir-a 2012. 01. 15. vasárnap 23:16
belepisilt a szájába,na ne ....
#2 Kaszkadör 2012. 01. 15. vasárnap 12:51
A sorozat mind az öt része tetszett nyes
#1 Törté-Net 2006. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?