A+ A-

Lélekrabló 10

- Mire készülsz? - nézett Victum Roanra.
- Tudod vannak a hotelek... és a nászutas szakosztály... csak annyi hogy felhívod őket, és megmonod milyen szoba kell...
- Ne is folytasd, inkább tegyél le és menjünk haza...! - sikítozott Victum.
- Már késő... -Roan letette egy ajtó előtt, de elé állt hogy Victum ne tudjon megszökni. -Sajnos csak apartmant adtak...- vette elő ismét a kulcsot.
- Mennyi időre bérelted ezt ki... ?!
- Este hatig csupán... - kacsintott a férfi, majd kitárta az ajtót. - Egyenlőre... Majd ha az enyém leszel heteket fogunk itt tölteni... -Motyogta sejtelmesen, és belökdöste a fiút. Victumot megcsapta a gyertyák, és a füstölők kábító illata. Szinte rögtön elgyengítette az idegeit a kellemes illat, és a meleg. Már magától vette a le a kabátját és lépett be.
- Szabad megkérdeznem mit akarsz itt?! -Suttogta magának csak úgy tétován, majd mikor egy kemény arcot érzett a tarkójánál behunyta a szemét.
- Bort? -Teljesen más kérdést várt. Ijedten nyitotta ki a szemét. Az orra előtt egy kecses vonalú pohár volt, tele színtiszta vörös alkohollal. A fiú megnyalta a száját és elvette az poharat.
- Vigyázz, mert erős egy parányit... - hagyta ott a férfi.
Victum elgondolkozva nézett körül, közben belemártotta a nyelvét az italba, majd mosolyogva állapította meg a bor édeskés, mégis visszafogott ízét.
"Van ennek a pasinak ízlése..."Ivott bele már jóval bátrabban az italba. Érezte ahogyan az ízzel, és az illattal lassan átitatódik a teste. Leült az ágyra, és hátradőlt. A plafont kezdte méregetni a csillárt is ami ezer színben pompázott a fénytől, és azon törte a fejét, hogy Roan miért is hozta ide.
Voltaképp ismerte az okozatot, de nem igazán hitte hogy a férfi ilyen lágy módon próbálná őt ágybacsábítani. Mindenestre tetszett neki az ötlet úgy érezte ez a szoba ringatja, negyed óra múlva már teljesen ellazult, szinte szétfolyt az ágyon. Csupán a sállat hagyta nyakán a kabátot ledobta maga mellé, és mintha ölelésre készülne tárta szét karjait. Hamarosan kiürült a pohara amit ott tartott két vékonyka ujjai között. Álmélkodva játszadozott a fénnyel ami megcsillant pohara tiszta gerincén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 02. 8. hétfő 09:58
Gyenge.
#3 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:11
Ez nem tetszik.
#2 v-ir-a 2013. 07. 19. péntek 23:15
király, olvastam volna még...de sajna vége lett smile
#1 Törté-Net 2006. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?