A+ A-

Akció

Bizonytalan léptekkel surrantam be a pesti mellékutcába. Szigorú szüleim azt hitték, hogy most is az egyetemen, a vidéki kisváros unalmas albérletében alszom, miközben titokban a meleg éjszakába merültem.
Kevés pénzem volt, egy kicsit féltem a lebukástól. De ezt nem lehetett kihagyni! Tavasz volt és először szántam el magam, hogy végre megtudjam, mi történik éjjel, milyen az igazi szórakozás. Éjjel lemegyek, ott maradok hajnalig, zárástól az első, távolsági busz indulásáig lófrálok a városban. Ez volt a terv.
Mivel a diszkókat nem szeretem, abba a bárba mentem le, amely ebben a diszkrét kis mellékutcában lapult, egy sötét bérház alagsorában. A pince hideg vaskapuja semmit sem sejtetett abból, ami lent várt rám. Odalent rózsaszín hangulatvilágítás, gomolygó dohányfüst fogadott. Egy lépcsőn kellett lemenni. Minden szem rámszegeződött a pult mellől és a pasik mohón fordultak utánam. Alig leplezett örömmel néztem körül először. Ezek a férfiak azonnal felismerték bennem a "liliomfehér" szűzfiút, aki először téved le a "pokolba". Elmagyarázták, hogy a cédulámra miként írják föl a fogyasztást, amit a belépőből lefogyaszthatok. Az első pohár citromos kólámmal átsétáltam a zsúfolt bárból a videó- szobába, ahol fekete fából készült ülések, könyöklők mellől bámulhattam a képernyőn a homo- pornót.
Egyetlen egyszer tévedtem be az úgynevezett sötét szobába, de nagyon hamar megutáltam az ismeretlen, polipként tekergődző, gátlástalan vénember- kezeket. Gyorsan kijöttem és a videó szoba egyik sarkába húzódtam. Egy percig megfordult a fejemben, hogy még elérem éjfél előtt az utolsó buszt, elhúzok innen. De a kíváncsiság erősebb volt. Maradtam.
A sötétbe nem megyek, a videó körül senki sem tetszik. Gondoltam - kimegyek a bárba, hátha találok valakit.
Hát találtam!!! Gyönyörű volt! A játékautomata mellett láttam meg. Szexi, szűk, lyukas farmerben, tavaszias dzseki volt a szűk pólója fölött. Izmos karjai gyönyörű, fehér kézfeje volt, hosszú ujjakkal. Rövid, vagány frizurája volt, zselével felborzolva. Szabályos, duzzadt, ruganyos ajkak, tüzes, csillogó szempár. Sokban hasonlított rám. Tekintetünk azonnal találkozott, mintha már régi ismerősök lennénk. Hamar szóba elegyedtünk, sok közös témánk volt. Intelligens és helyes volt, nem akart azonnal letapizni. Ez nagyon izgató volt és jólesett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 03. 20. vasárnap 06:26
Nem az én világom
#3 91boy 2015. 08. 25. kedd 22:55
Jó, de lehetne folytatása is... csak nevet meg telószámot kellett volna cserélni reggel smile
#2 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:35
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2006. 02. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?