Akció

Szavazás átlaga: 7.41 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2006. február 11.
Hossz: 6 736 karakter
Elolvasva: 4 021 alkalommal
Bizonytalan léptekkel surrantam be a pesti mellékutcába. Szigorú szüleim azt hitték, hogy most is az egyetemen, a vidéki kisváros unalmas albérletében alszom, miközben titokban a meleg éjszakába merültem.

Kevés pénzem volt, egy kicsit féltem a lebukástól. De ezt nem lehetett kihagyni! Tavasz volt és először szántam el magam, hogy végre megtudjam, mi történik éjjel, milyen az igazi szórakozás. Éjjel lemegyek, ott maradok hajnalig, zárástól az első, távolsági busz indulásáig lófrálok a városban. Ez volt a terv.

Mivel a diszkókat nem szeretem, abba a bárba mentem le, amely ebben a diszkrét kis mellékutcában lapult, egy sötét bérház alagsorában. A pince hideg vaskapuja semmit sem sejtetett abból, ami lent várt rám. Odalent rózsaszín hangulatvilágítás, gomolygó dohányfüst fogadott. Egy lépcsőn kellett lemenni. Minden szem rámszegeződött a pult mellől és a pasik mohón fordultak utánam. Alig leplezett örömmel néztem körül először. Ezek a férfiak azonnal felismerték bennem a "liliomfehér" szűzfiút, aki először téved le a "pokolba". Elmagyarázták, hogy a cédulámra miként írják föl a fogyasztást, amit a belépőből lefogyaszthatok. Az első pohár citromos kólámmal átsétáltam a zsúfolt bárból a videó – szobába, ahol fekete fából készült ülések, könyöklők mellől bámulhattam a képernyőn a homo – pornót.

Egyetlen egyszer tévedtem be az úgynevezett sötét szobába, de nagyon hamar megutáltam az ismeretlen, polipként tekergődző, gátlástalan vénember – kezeket. Gyorsan kijöttem és a videó szoba egyik sarkába húzódtam. Egy percig megfordult a fejemben, hogy még elérem éjfél előtt az utolsó buszt, elhúzok innen. De a kíváncsiság erősebb volt. Maradtam.
A sötétbe nem megyek, a videó körül senki sem tetszik. Gondoltam – kimegyek a bárba, hátha találok valakit.

Hát találtam!!! Gyönyörű volt! A játékautomata mellett láttam meg. Szexi, szűk, lyukas farmerben, tavaszias dzseki volt a szűk pólója fölött. Izmos karjai gyönyörű, fehér kézfeje volt, hosszú ujjakkal. Rövid, vagány frizurája volt, zselével felborzolva. Szabályos, duzzadt, ruganyos ajkak, tüzes, csillogó szempár. Sokban hasonlított rám. Tekintetünk azonnal találkozott, mintha már régi ismerősök lennénk. Hamar szóba elegyedtünk, sok közös témánk volt. Intelligens és helyes volt, nem akart azonnal letapizni. Ez nagyon izgató volt és jólesett.

Meghívott a második pohár kólámra. Ő sem kért . Ez is rokonszenves volt benne.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.41 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2016. március 20. 06:26
#4
Nem az én világom
1
91boy
2015. augusztus 25. 22:55
#3
Jó, de lehetne folytatása is... csak nevet meg telószámot kellett volna cserélni reggel 🙂
1
T
Törté-Net
2006. február 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1