A+ A-

A forgatás 2. rész

Írta: Bonfils (emale@bonfils.com)
2001. január 27.
Az eredeti történet a http://www.asstr.org/~bonfils/ címen található.
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2005. december

Becky érezte a punciját. Igen, még mindig nedves volt. Nagyon is. De maszturbált még egy kicsit. Az ajkacskáit és a csiklóját masszírozta, néhány ujját jól be-bedugta magának. Nem tudta, miért. Talán hogy felizgassa Jacket és a többi férfit. Nem érdekelte. Teljesen kibontakozott.
- Mehet? - kérdezte utoljára a rendező.
- Mehet - suttogta Becky, és fel akart kelni.
- Ne, ne állj fel - mondta a rendező. - Jack majd megmutatja, mit kell csinálnod.
A lány leült a karosszékbe, és Jackre nézett, aki anyaszült meztelenül szorongatta előtte a farkát. A kamera surrogni kezdett, és Jack odajött hozzá. Kemény farka minden lépésnél himbálózott.
- Rajta, Jack - kiáltotta a rendező.
És az egész olyan hirtelen történt. Jack megragadta a karját - keményen, már majdnem fájt. És a következő pillanatban felkapta a székből, és négykézláb a szőnyegre helyezte.
A férfi lassú, fenyegető mozdulatokkal lépett mögé. Még mindig a farkát szorongatta, hogy keményebb legyen. Az operatőr körbejárta őket.
Jack a lány mögé térdelt, és mohón a puncijába szimatolt. Aztán nedves nyelvével az ajkaira támadt. Hangos, szürcsölő mozdulatokkal kóstolgatta. Becky pedig csak izgett-mozgott előtte az izgalomtól.
Jack felállt. Farka lüktetve, harcra készen ugrott előre, a férfi pedig megfogta a tövét. Az operatőr melléjük mászott, ráközelített Becky puncijára. Már csak a rendező utasítására vártak.
Aztán Jack a farka dülledt végét Becky puncijához illesztette. És lassan, nagyon lassan becsúsztatta kőkemény farkát a lány puncijába.
- Ohhh - suttogta a lány, és végre az egész fasz benne volt. Jack lassan majdnem teljesen visszahúzta. És amikor Becky már majdnem elájult a vágytól, Jack végre baszni kezdte. Hosszú szerszámát ki-be tologatta a lány égő puncijában. Kemény, követelőző ritmusban dolgozott, hosszú, mély lökésekkel.
Jack lány makkja tovább növekedett a lány belsejében. A fasz minden egyes centijét érezte. Érezte, hogy a pénisz növekszik, érezte túlzott merevségét. Érezte, hogy szemérmetlenül mozog és forog bársonyos puncijában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 01. 10. kedd 17:24
Köszi! Sajnos visszavonult :(
#6 berher 2017. 01. 7. szombat 15:21
jó írás! kíváncsi lennék a szerző egyéb írásaira is
#5 listike 2015. 11. 22. vasárnap 10:02
Csak ennyi?
#4 A57L 2014. 11. 4. kedd 08:57
Jó írás,kár hogy nincs folytatás.
#3 papi 2014. 03. 23. vasárnap 21:30
Egész jó
#2 Pavlov 2011. 01. 30. vasárnap 21:09
A szerzővel e-mail-ben készített interjúm itt olvasható: http://pavlovurasag.blogspot.com/2011/01/interju-bonfilssel.html
#1 Törté-Net 2006. 02. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?