A+ A-

Hármasban 3. rész - Avagy bővül a kör

Másnap igen fáradtak voltunk, sokáig lustálkodtunk és csak késő délután jutottunk el a szexig. Ismét fantasztikusat szeretkeztünk négyesben, azzal a kis szépséghibával, hogy a Heni annyira kitágult a Timi esti öklözésétől, hogy a Palival meg sem kottyantunk neki. Egyszerűen átlagos méretű faszunkkal képtelenek voltunk kielégíteni, ismét a Timi kezét kellett igénybe vennie, hogy eljusson az orgazmusig, de még az is igen erőltetettre sikerült. Tényleg félelmetesen kitágult a puncija, ez mindannyiunkat zavart egy kicsit.
Este buliba voltunk hivatalosak és elvittük a lányokat is, de nem érezték jól magukat a társaságban ezért hamar leléptünk. Mivel még nem akartunk haza menni, beültünk egy eldugott kis bárba, ahol haverom a néger Lugi a csapos. Lugi angolai, igazi belevaló életvidám srác, a hely pedig régebben night club volt, de igen eldugott helyen van így csődbe ment és a Lugi olcsón hozzá jutott, de a berendezést már nem tudta lecseréltetni, tiszta vörös plüss az egész, kis boxokkal, a pulttal szemben emelvény, rajta krómozott csövek. Szóval igazi streaptease bár. A biztonsági rendszerét pedig én buheráltam össze. A hely szinte pangott az ürességtől, rajtunk kívül csak négy japán üzletember mulatozott a sarokban. Lugi a régi haverságra való tekintettel szinte öntötte belénk a piát, így igen hamar eljutottunk a szalonspiccig, mondhatnám emelkedett volt a hangulat. A záróra közeledtével a Lugi intett, hogy maradjunk csak és kirakta a zártkörű rendezvény táblát, a japánok is maradtak:
- Miért dobjam ki a pénzes vendéget? - Vigyorgott Lugi.
Mi négyesben kártyázni kezdtünk csapatban, fiúk a lányok ellen. Nem volt igazán tisztességes, de azért hagytam a lányokat is nyerni főleg az elején. Amikor elég jókedvűek voltak már és nyerésben érezték magukat, felvetettem, hogy játszunk tétre, így izgalmasabb lesz a játék. A vesztes csapat kevesebb pontszámot elért tagja feladatott kap, azonban a csapattársa átvállalhatja, ha akarja, de akkor a győztes csapatnak jogában áll módosítani a feladatot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 11:47
Ez csak 10 pont lehet.
#4 sztbali 2014. 07. 20. vasárnap 18:47
Jól sikerült a buli.
#3 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:43
Jó írás.
#2 Rob 2006. 02. 10. péntek 11:16
Nekem őrülten tetszi! 10!!!!
#1 Törté-Net 2006. 02. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?