A+ A-

A felfedezés

Ráéreztem az ízére.
Pasikkal szexelni jó.
Még mindig csak 19 éves voltam, és egyre többször, már nem csak kéthavonta, hanem 2-3 hetente randiztam M.-mel és J.-vel. Nagyon szerettem volna többször is. Én futottam utánuk, ők sose hívtak. Tudom, semmi erőfeszítést nem kellett tenniük, és ez lehet, hogy rossz taktika volt, de még nagyon tapasztalatlan voltam. Ahhoz meg nem volt bátorságom, hogy felszedessem magam egy új pasival. Ezek a talik nagyjából abból álltak, hogy M. elvitt vacsorázni, utána felmentem hozzá, és megdugott. J. még csak vacsorázni se vitt, hanem odamentem, és 5 perc múlva az ágyban voltunk.
Nem változott az sem, ahogy bántak velem. Gátlástalanul használtak, biztonságos szex, semmi érzelem, és véletlenül ez nagyon bejött :)
J.-nek mertem először megemlíteni, hogy mit szólna hozzá, ha női ruhát vennék fel neki.
Nagyon izgultam, hogy mit fog válaszolni, mert nagyon szerettem volna kipróbálni a beöltözést egy pasinak. Szerencsére azt mondta, hogy rendben, így amikor legközelebb felmentem hozzá, vittem a rucikat és a kellékeket. (A boltban azt mondtam, hogy a barátnőmnek veszem a miniszoknyát, a combfixet, a rúzst meg a körömlakkot) :)))
A felé vezető úton végig a torkomban dobogott a szívem.
Majdnem visszafordultam többször (ez nagyjából minden randin így volt,) mert mindig elfogott a kétség, hogy akarom-e?
Persze, akartam, de megtenni és titokban vágyakozni két dolog. Aztán mégiscsak becsöngettem.
Kinyitotta az ajtót, beinvitált. Leültünk a nappaliban, beszélgettünk. Amikor kértem egy pohár italt, felállt és mint mindig, azt mondta, hogy jó, de izgassam egy kicsit. Megint odaállt elém és odahúzta a fejem a nadrágjához. Ez sose tetszett nekem, és nehezemre esett, hogy éreztem a farkát a nadrágon keresztül. Inkább a kezemet tettem oda a sliccéhez és így kezdtem markolászni.
Amikor visszajött a konyhából és letette az italt, annyira ideges voltam, hogy a koccintás után egyhajtásra megittam. Nem tudtam, hogyan kezdjek neki a beöltözésnek, de J. megoldotta a helyzetet, és mint mindig, betett egy pornófilmet a videóba. Odaült mellém az ágyra, és megint azt kérte, hogy izgassam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 03. 23. szerda 08:42
Miért M és J? Nem lehet nevesíteni?
#4 papi 2016. 03. 23. szerda 06:41
Nem rossz
#3 M 2007. 04. 4. szerda 20:25
Remek történet!Tovább!!
#2 zsolti 2006. 12. 27. szerda 19:20
Szuper történet! Annyira jó lenne, ha engem is egysze így használna egy-két pasi. Izgatottan várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2006. 01. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?