A+ A-

Férjem 45-ik szülinapi ajándéka

Férjem ma lett 45 éves. Én 38 vagyok. A házasságunk jónak mondható. Péter szeret engem én is őt. Anyagilag is jól megvagyunk. Tulajdonképpen szexuális életünkre mondhatom, hogy kissé unalmas. Én eléggé prűd családból jöttem, a szex szóba sem jött. Jött két gyerek, azóta aránylag ritkán, úgy havonta van házasélet. Pedig egyikünk sem néz ki rosszul.
Péter magas, izmos férfi most már egy kis pocakkal. Szerszáma szép, 18/6. Én asszonyos alkat, termetemhez képest nagy mellekkel, amiket a férjem mindig imádott. A szex elég egysíkú volt. Csókolóztunk, utána Péter végigsimogatott, melleim combom csókolta, majd berakta és pár perc múlva kész. Persze tudom ő többet akart. Régebben nagy vitáink voltak abból, hogy szerette volna, ha a puncimat nyalhatja. Szerette volna, ha én szopiznám a farkát. De mindegyik idegen volt tőlem. Szeretett volna több poziciót, néha csináltuk oldalról. És kiderült szerette volna ha a fenekem is megdughatja, na ez aztán végképp nem tetszett. A legutolsó ötlete pedig az volt, hogy borotváljam le a puncim. Na ezt aztán végképp elvetettem. Ja és szerette volna teljes világításban csinálni, de én sötétbe inkább. Így párév után nem erőltette ezeket, maradt a hagyományos kissé szürke szex.
Aztán egyszer egy barátnőmnél aludtam. El kellett menniük, így unalmamban beraktam egy videokazettát. A kazettán legnagyobb megdöbbenésemre a barátnőm és férje voltak, amint szeretkeztek. Szeretkeztek előröl, hátulról többféleképpen. Volt oral is bőven. És mindketten rettentően élvezték.
A kazetta szöget ütött a fejembe. Lehet hogy engednem kellett volna férjemnek?
A férjem szülinapja ma van. A gyerekek csak este jönnek haza, a férjem halálpontosan szokott 3 órakor hazajönni. Reggel megkért, hogy ha hazajön szeretkezzünk, mert később a gyerekektől nem tudunk, ezt kérte ajándékba. Szegény ennyit megérdemel.
2 óra volt. Gondoltam lefürdök előtte. Levetkőztem meztelenre és nézegettem magam a tükörben. Nem voltam már tini, sem vékony, de nem volt rossz alakom koromhoz képest. A melleim hatalmasak voltak, 110-es méret, de még kemények, persze a súlytól már picit lógtak. A végén két hatalmas mellbimbó. És ott volt a bozontos puncim, amit elgondolkozva néztem. Eszembe jutott férjem egyik kívánsága és megláttam a férjem borotváját. Kaptam magam és elkezdtem leborotválni a punciszőröm. Elég ügyetlen voltam de fél óra múlva kész voltam. Kíváncsian nézegettem puncim, amit most nem takart bunda. Kicsit széjjelebb raktam combom, ott vöröslött puncim.
Ennyit megérdemel Péter.
Elszaladt az idő, nemsokára itt van Péter. Gyorsan bementem a kádba és jó nagy habot csináltam magamnak, imádtam. Áztattam magam és izgultam, mit szól Péter, mikor meglátja ennyi év után a csupasz puncim. Az órára néztem, láttam Péter mindjárt itt van. Sőt már meg is jött. Bejött a fürdőbe. A haboktól persze nem láthatta puncim. Megpuszilt és megkérdezte, hogy lehet-e szó arról amit reggel kért. A szeretkezésre gondolt. Persze drágám. Akkor gyorsan megfürdök. A fürdőszobába volt még egy zuhanyzó, gyorsan levetkőzött és lezuhanyozott. Mikor kijött én még mindig a kádban ültem. Húzni akarod az időt? kérdezte. Ne haragudj egy perc és kész vagyok. Jó kinn megvárlak.
Ne, mondom maradj, egy perc és kész vagyok.
Akkor veszek egy köpenyt.
Nem kell előtted szégyenled magad?
Meglepődött, de rámhagyta. Ahogy volt meztelenül, az ajtónak dőlt és nézte ahogy mosakszom. Felültem a kádban. Dörzsölni kezdtem magam. Combjaim, kezem, hasam. Majd melleim. Láttam, hogy ez Péternek nagyon tetszik, bámulja melleim. Ezért rájátszottam és percekig kentem melleim. Láttam, hogy Péter farka éledezik. Eddig mindig csak szobában félhomályban láthatott (leszámítva ha öltöztem) de most teljes világításban percekig melleim nézte.
Szóltam neki: gyere ide édesem. Nem akarod te is megmosni a melleimet?
Teljesen meglepődött. Odajött és lehajolva megfogta a szappant (persze fölösleges volt, tiszta hab voltam) és boldogan szappanozta melleim. Majd mikor már csorgott rajta a szappan, csupasz kézzel simogatta melleim, körbe-körbe dörzsölve, gyúrva kebleim. Két kézzel markolta őket. Persze mellem megduzzadt, bimbóim hatalmasra ágaskodtak.
Látod mit csináltál drágám? Teljesen felállnak a bimbóim.
Ő megrettent. Azt hitte rosszat tett. Te buta mondom, nagyon jól esik csináld tovább, meg is csókolhatod. Ezt nagyon imádta, mégha kádba sose csináltuk. Rengeteget szokott melleimen csüngeni, ami nekem is tetszett. Lehajolt hozzám és miközben azért továbbra is két kézzel markolta melleim, az egyik mellembe fúrta arcát, majd csókolni kezdte mellbimbóim. És harapdálni szívni. Aztán pár perc múlva zavartan felállt és hátralépett. Láttam, hogy a farka már feláll. Miért cukkolsz engem, menjünk már szeretkezni.
Örültem férjem idegességének, mert ez azt jelentett, hogy jobban felizgatta a helyzet, mint gondoltam volna. Ennek nagyon örültem. És a következőket amit ezután tettem, teljesen nem eltervezve csináltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 25. szombat 11:49
Végre, hogy házasságon belül marad. Így is lehet.
#5 Bikmakkocska 2012. 11. 12. hétfő 11:00
Hétköznapi, valószerű. . Ez benne a jó.
#4 sikamika 2012. 07. 13. péntek 14:17
hát elég uncsi lehetett a szex a szulinap elott smile
#3 szaki 2006. 01. 31. kedd 16:48
Mért biztos van ilyen is. Nem ugy mint a töténetekben, hogy minden nő azonnal haggya ,hogy a szájába élvezzenek
#2 faszari 2006. 01. 25. szerda 15:12
hát ilyen nő mellett inkább újságot olvasnék..
#1 Törté-Net 2006. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?