A+ A-

Férjem 45-ik szülinapi ajándéka

Férjem ma lett 45 éves. Én 38 vagyok. A házasságunk jónak mondható. Péter szeret engem én is őt. Anyagilag is jól megvagyunk. Tulajdonképpen szexuális életünkre mondhatom, hogy kissé unalmas. Én eléggé prűd családból jöttem, a szex szóba sem jött. Jött két gyerek, azóta aránylag ritkán, úgy havonta van házasélet. Pedig egyikünk sem néz ki rosszul.
Péter magas, izmos férfi most már egy kis pocakkal. Szerszáma szép, 18/6. Én asszonyos alkat, termetemhez képest nagy mellekkel, amiket a férjem mindig imádott. A szex elég egysíkú volt. Csókolóztunk, utána Péter végigsimogatott, melleim combom csókolta, majd berakta és pár perc múlva kész. Persze tudom ő többet akart. Régebben nagy vitáink voltak abból, hogy szerette volna, ha a puncimat nyalhatja. Szerette volna, ha én szopiznám a farkát. De mindegyik idegen volt tőlem. Szeretett volna több poziciót, néha csináltuk oldalról. És kiderült szerette volna ha a fenekem is megdughatja, na ez aztán végképp nem tetszett. A legutolsó ötlete pedig az volt, hogy borotváljam le a puncim. Na ezt aztán végképp elvetettem. Ja és szerette volna teljes világításban csinálni, de én sötétbe inkább. Így párév után nem erőltette ezeket, maradt a hagyományos kissé szürke szex.
Aztán egyszer egy barátnőmnél aludtam. El kellett menniük, így unalmamban beraktam egy videokazettát. A kazettán legnagyobb megdöbbenésemre a barátnőm és férje voltak, amint szeretkeztek. Szeretkeztek előröl, hátulról többféleképpen. Volt oral is bőven. És mindketten rettentően élvezték.
A kazetta szöget ütött a fejembe. Lehet hogy engednem kellett volna férjemnek?
A férjem szülinapja ma van. A gyerekek csak este jönnek haza, a férjem halálpontosan szokott 3 órakor hazajönni. Reggel megkért, hogy ha hazajön szeretkezzünk, mert később a gyerekektől nem tudunk, ezt kérte ajándékba. Szegény ennyit megérdemel.
2 óra volt. Gondoltam lefürdök előtte. Levetkőztem meztelenre és nézegettem magam a tükörben. Nem voltam már tini, sem vékony, de nem volt rossz alakom koromhoz képest. A melleim hatalmasak voltak, 110-es méret, de még kemények, persze a súlytól már picit lógtak. A végén két hatalmas mellbimbó. És ott volt a bozontos puncim, amit elgondolkozva néztem. Eszembe jutott férjem egyik kívánsága és megláttam a férjem borotváját. Kaptam magam és elkezdtem leborotválni a punciszőröm. Elég ügyetlen voltam de fél óra múlva kész voltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 25. szombat 11:49
Végre, hogy házasságon belül marad. Így is lehet.
#5 Bikmakkocska 2012. 11. 12. hétfő 11:00
Hétköznapi, valószerű. . Ez benne a jó.
#4 sikamika 2012. 07. 13. péntek 14:17
hát elég uncsi lehetett a szex a szulinap elott smile
#3 szaki 2006. 01. 31. kedd 16:48
Mért biztos van ilyen is. Nem ugy mint a töténetekben, hogy minden nő azonnal haggya ,hogy a szájába élvezzenek
#2 faszari 2006. 01. 25. szerda 15:12
hát ilyen nő mellett inkább újságot olvasnék..
#1 Törté-Net 2006. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?