A+ A-

Iroda

Harmadik hete dolgoztam az ügyvédi irodában. Igazából semmi jelentős dolgot nem bíztak még rám, tisztában voltam vele, hogy kezdő vagyok, ráadásul nő, méghozzá a "plázacica" fajtából. Ja és persze szingli.
Egyik tárgyalásról csak este hat óra körül értem vissza. Fogalmam sem volt, hogy az ügy miről szól. Annyit tudtam, hogy egy 25 éves lányt rablással vádoltak. A lány le volt tartóztatva, narancssárga kezes-lábas rabruhában, bilincsben kísérték a rendőrök mindvégig.
Amikor visszaértem az irodába még ott volt Steve főnököm.
- Ha hazafelé igyekszel, elviszlek. - ajánlotta fel. Igent mondtam rá, már csak azért is, mert tudtam, hogy nem túl messze lakunk egymástól. Az autóm éppen szervizben volt, ezt tudta a főnököm is, mert reggel szóltam neki, hogy lenne egy ki magánügyem.
Az autóban közölte, hogy fel kell ugrania megnézni egy nagyon várt, személyes e-mailt. Annyit tudtam Róla, hogy egyedül él, így logikusnak tűnt, hogy nincs, aki megnézze, továbbküldje üzeneteit.
- Volt ma valami érdekes? - kérdezte "sablonból".
- Semmi, csak a rabló lány tárgyalásán voltam.
- És...? - kérdezte, amit nem tudtam mire vélni.
- Furcsa volt hogy egy törékeny, fiatal lányt bilincsben, rabruhában hoznak-visznek. - válaszoltam tárgyilagosan.
- Hát... aki le van tartóztatva, annál így szokás, függetlenül nemtől, életkortól és bármi mástól.
- Jó, de nekem akkor is furcsa volt. Nem láttam még ilyet soha és belegondoltam, hogy mi lenne, ha én így járnék. Egyik percben még szabadon, a másikban már bilinccsel a csuklómon. Főleg, hogy már fél éve le van csukva. - közöltem. Magamból indultam ki: semmi fodrász, kozmetikus, viszonylag legutolsó divat szerinti öltözködés. Épp tegnap voltam fodrásznál és műkörmösnél, vetve egy pillantást vörös alapon ezüst csillagokkal díszített 3 centis körmeimre. Nem beszélve a szexuális életről.
- Ismerem a lányt. Én is védtem egy ideig és gondolom, milyen megalázó lehet neki ez a helyzet. Ráadásul csinos, dekoratív lány volt, amikor "bekerült".
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 faszari 2006. 01. 25. szerda 15:16
stilusos, jo.
#2 PAvlov 2006. 01. 24. kedd 15:18
Kedves Dr. Szöszi! Ez naggyon király történet lett! Ugye lesz folytatás? Én adtam rá egy tízest, csak kár, hogy nem volt benne cumi! Esetleg legközelebb?
#1 Törté-Net 2006. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?