A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 9. rész - Helén, a Lady

A modernül berendezett nappaliban felcsengett a telefon. Helén felvette:
- A te vagy Livia. Jól van, remekül megy a dolog. Ibolya megfigyelései, javaslatai tökéletesek. Igen már a puncimat is nyalogatja… na nem szereti nagyon, ahogy azt sem kedveli, ha számba veszem a farkát..
Nem dehogy nem erőltetetem… jó gyerek, kifogástalan szerető, férjül veszem eldöntött tény..
- Kösz a gratulációt, én is köszönöm még egyszer fáradozásaitokat
- Igen pontosan úgy teszek komolyan már nem kell verni, csak esténként a kedvenc pózai egyikében, ahogy Ibolya ajánlotta. Persze hogy csókol.. Goddesse-t nem őt nem szereti, félórát csalánozta múltkor. Örült mikor elment. Most? lent dolgozik a kertben csalán próbálok majd ültetni, előkészíti a talajt szinte lehetetlen azt venni.. de lehet hogy már nem is lesz rá szükség. – Nagyon nagyon jó az ágyban. Elsőrangú!
- Persze suttogok, amiket mondtál.. jól megvagyunk kösz. 15-én!
- Persze hogy beszámolok ezután is egyrészt hivatalosan rabszolga, nem szólhatna semmit, és tudod még szerelmesebb belém mint én belé. Mindent megtenne értem látom rajta.
- Persze mindig szimpatizáltunk, de az igazi szex is fontos.
- Egyre jobb lesz, ha az ilyesmit fokozni lehet egyáltalában. Erős, kisportolt, művelt okos, nagy önuralommal, akaraterővel… apának is tetszik… persze a dologról fogalma nincs.
- Nem attól nem is féltem.. ti pszichológusok lehet hogy leközlitek valahol, de abból nem fog rájönni. Nem olvas ilyen lapokat, fogalma sincs rólatok. Ibolyára kedvesen emlékszik, mert megszüntette a fájdalmait. Rólad meg van győződve, hogy pénzért tetted. Te nem vagy a zsánere a hosszú magas, filigrán nőket kedveli, te kicsit zömök vagy, mint nőt észre sem venne, soha eszébe se jutsz.
- Őt nagyon becsüli, csak azt nem érti mit keres ott.
- Áh ahhoz buta, fogalma sincs hogy ti ketten egy párt alkotok e területen, nem kapcsol össze benneteket. A detektívnőre Riára gyanakszik, de annak csak a nevét tudja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:52
Na végre vége lett.
#4 Orgazmaker 2006. 09. 5. kedd 00:10
Ezer bocs, félrekattintottam, és csak egy default "6"-os ment el...de vedd úgy hogy 10-et nyomtam...télleg bocs, majd a következő loginommal pöttyintek egy 10est..sry
#3 Orgazmaker 2006. 09. 5. kedd 00:05
Nos, azt hiszem, csak gratulálni tudok neked.Sok S/M történetet olvastam már, de te teljesen egyedi aspektusból tárgyaltad a dolgot.Szex tényleg volt sok benne, ezt én is hiányoltam az elején, de azzán rájöttem, hogy ez teljesen másról szól. Számomra telesen új megvilágításba helyezted az S/M-et. 10 pontot adok, bár a helyesírásra jobban odafigyelhetnél.Sok helyen pedig teljesen értelmetlen a mondat, csak sejteni lehet, hogy mit akarsz mondani. Ha legközelebb erre is figyelsz, akkor 11 pont.:))
#2 Anyád 2006. 01. 6. péntek 13:25
Elég zavaros
#1 Törté-Net 2006. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?