A+ A-

Kalandom a moziban

Elöljáróban csak annyit, hogy mióta eszemet tudom, vonzódom a női alsóneműkhöz. Már gyerekkoromban belebújtam nővérem bugyijaiba, nejlonharisnyáiba, aztán serdülőkoromban már sajátjaim voltak, amiket jól eldugva tartogattam a szobámban, hogy az éj leple alatt, mikor már mindenki alszik, felvegyem őket és elfantáziálgassak bennük.
Elöljáróban csak annyit, hogy mióta eszemet tudom, vonzódom a női
alsóneműkhöz. Már gyerekkoromban belebújtam nővérem bugyijaiba,
nejlonharisnyáiba, aztán serdülőkoromban már sajátjaim voltak, amiket jól eldugva tartogattam a szobámban, hogy az éj leple alatt, mikor már mindenki alszik, felvegyem őket és elfantáziálgassak bennük.
Rengeteg barátnőm volt, de soha, senkinek nem mertem erről beszélni, és ezt a mai napig sem tudja senki a környezetemben. Mint ahogy azt sem tudja senki sem, hogy a férfiak iránt is táplálok némi vonzalmat. Amikor beöltözök csipkés bugyijaimba, fekete harisnyáimba, és hanyatt fekszem az ágyon, képzeletemben már meg is jelenik egy férfi, fölémhajol, átölel, és belémhatol. De évekig nem mertem megtenni azt a bizonyos első lépést afelé, hogy ez az álom valóra is váljon.
Aztán nagynehezen mégis rávettem magam, és elmentem egy homo- moziba. Beültem, és mondhatni undorral néztem a maszturbáló férfiakat. Hogy kerülök én ide, kérdeztem. Talán öt percig sem bírtam, máris ki kellett jönnöm. Szégyelltem magam, hogy egyáltalán képes voltam beülni egy ilyen borzasztó helyre. Viszont este, mikor harisnyámban az ágyamon fekve újra felidéztem, nagyon izgatónak találtam, hogy a moziban mindenki pontosan úgy nézett rám, ahogyan én szoktam nézni a csajokat. Szemeztek velem, kacsingattak rám, tisztán látszott rajtuk minden szándékuk. Fiatal vagyok, és talán elmondhatom, hogy jóképű, az ott ülők többnyire idősebbek voltak nálam, figyelmüket sikerült néhány perc alatt felhívnom magamra, és ezt élveztem.
Ígyhát hamarosan újra elmentem, farmerom alatt a gyönyörű, csipkés bugyimmal. A mellettem ülő férfi hamarosan simogatni kezdte a combomat. Többször ellenkeztem, eltoltam a kezét, de aztán kezdtem legyőzni a gátlásaimat, és engedtem, hogy szétnyissa a sliccemet. Kissé ugyan csodálkozott a bugyimon, de azt hiszem, neki is tetszett. Élvezettel simogatta a bugyi alatt dagadó farkamat, és szégyen ide, szégyen oda, de ennyi nekem éppen elég volt ahhoz, hogy telespricceljem a bugyimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?